Sortimenta jaunumi - WANDRD Camera Cube Mini+ (31 Liter PRVKE) - ātri pasūtīt no ražotāja


Wandrd foto ieliktņi ir viens no pārdomātākajiem risinājumiem tirgū. Tajos ir veidoti putuplasta nodalījumi un elastīgas siksniņas, kas ļauj brīvi konfigurēt iekšpusi un lieliski aizsargā jūsu fotokameras aprīkojumu transportēšanas laikā. Camera Cube Mini + ieliktnis ir piemērots Wandrd Prvke 31 mugursomai, un to var izmantot arī kā atsevišķu foto somu.

WANDRD Camera Cube Mini+ (31 Liter PRVKE)

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

5345 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

42844
CCMP BK 1
0850008909023
Wandrd

Jauns

27.04 - 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04 - 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Video

Info

WANDRD Camera Cube Mini+ (31 Liter PRVKE)
Our multi-purpose Camera Cubes are quite possibly the best camera protection system known to the human race (we’re completely unbiased, of course). Both bomb proof and versatile, the Camera Cube gives you full customization so you can feel confident that your camera gear will be safe, no matter what you’re carrying. The Mini fits the top portion of PRVKE 21 and the Mini + fits in the top of the PRVKE 31. Both can also be used as a standalone carry/storage solution, or thrown inside another bag (though why you’d want any bag besides a WANDRD bag is beyond us).

The Mini Camera Cube was designed to fit in the top Portion and integrate with the PRVKE 21L backpack. It comes with 2 long dividers and 3 Elastic Straps. This Camera cube is ideal for storing and extra mirrorless camera and lens.

The Mini+ Camera Cube was designed to fit in the top Portion and integrate with the PRVKE 31L backpack. It comes with 2 long dividers and 3 Elastic Straps. This Camera cube is ideal for storing and extra DSLR camera and lens.

Characteristics

  • Can be arranged as desired
  • Compatible with the Wandrd The Prvke 31-Liter bag
  • Can be used as a belt bag
  • Good, durable protection for your equipment
  • Space for a camera with lens or two to three lenses
  • Inner dimensions (lxwxh) 11.4 x 27.9 x 18.4cm
  • Lifetime warranty


Wandrd foto ieliktņi ir viens no pārdomātākajiem risinājumiem tirgū. Tajos ir veidoti putuplasta nodalījumi un elastīgas siksniņas, kas ļauj brīvi konfigurēt iekšpusi un lieliski aizsargā jūsu fotokameras aprīkojumu transportēšanas laikā. Camera Cube Mini + ieliktnis ir piemērots Wandrd Prvke 31 mugursomai, un to var izmantot arī kā atsevišķu foto somu. Galvenās iezīmes ietilpina kameru un 2-3 objektīvus ir divi piekļuves punkti var izmantot kopā ar Wandrd mugursomām, kā arī atsevišķi lieliski sader ar Wandrd gurnu jostu aprīkots ar augstas kvalitātes YKK rāvējslēdzējiem putuplasta nodalījumi labākai aprīkojuma organizācijai un aizsardzībai elastīgas siksnas Elastīgas Velcro siksnas papildu drošībai Iebūvētas Velcro siksnas papildu drošībai Rokturi papildu drošības nodrošināšanai Papildu plecu siksnai ērts rokturis, pildīts ar EVA putām Izcila kvalitāte un mūža garantija! Wandrd Camera Cube Mini + ietilpība ir paredzēta DSLR un bezspoguļa kamerām ar maināmiem objektīviem. Tā iekšpusē var ērti ievietot kameras korpusu, divus objektīvus un zibspuldzi. Ergonomika un drošība Divi pilnībā pielāgojami putuplasta nodalījumi ļauj pielāgot ieliktni savām vajadzībām. Trīs elastīgās Velcro siksniņas vēl vairāk nostiprinās jūsu aprīkojumu ceļojuma laikā. Wandrd Camera Cube Mini + var izmantot arī kā atsevišķu kameras somu, jo tai ir ērts rokturis un turētāji papildu plecu vai gurnu siksnai. Mūža uzticamības garantija Wandrd zīmola veidotāji ļoti nopietni izturas pret atbildību par saviem klientiem un vidi. Viņi ir radījuši produktus, kas kalpos gadsimtiem ilgi. Lieliska meistarība un augstākās kvalitātes materiāli nodrošinās, ka viņu radītais izstrādājums gadiem ilgi paliks jūsu rokās, nevis nonāks izgāztuvē. Klīstiet vairāk, uztraucieties mazāk! Wandrd ir izcilas kvalitātes solījums. Specifikācijas modelis: Wandrd Camera Cube Mini + garantija: uz mūžu konstrukcijas materiāls: YKK rāvējslēdzēji Izmēri: 420D Robic neilons ar laikapstākļiem izturīgu pārklājumu YKK rāvējslēdzēji Izmēri:: Ārējais izmērs: 19,7 x 29,2 x 12,7 cm iekšējais: 18,4 x 27,9 x 11,4 cm nodalījums: 18,4 x 27,9 x 11,4 cm: Svars: 290 g Krāsa: melna Savietojamība Wandrd Prvke 31 mugursoma Rip josta Wandrd mugursomām Komplekta saturs 1x Wandrd Camera Cube Mini foto ieliktnis + 2x putuplasta Velcro nodalījums 3x elastīga Velcro siksna.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse