Termokameras - FLIR ONE Edge Pro Thermal Camera with Pouch - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Aizdares diapazons: 13-19 cm.
  • Piemērots gan Android, gan iOS
  • Vadība, izmantojot FLIR ONE lietotni
  • Līmeņu diapazons: manuāls, automātisks
  • 3 regulējami vietas mērīšanas punkti
  • Termiskā jutība: 70mK
  • Mērījumu precizitāte: 3°C vai 5%
  • Temperatūras mērīšanas diapazons: no -20°C līdz 400°C (vai no -4°F līdz 752°F)
  • Minimālais fokusa attālums: 1,5 m: 30 cm
  • Ātra uzlāde, izmantojot USB-C
  • Darbības laiks >1,5 stundas. Uzlādes laiks: aptuveni 60-90 min.

FLIR ONE Edge Pro Thermal Camera with Pouch

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

59945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

43929
Flir

Jauns

07.04 - 26.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
09.04 - 27.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
09.04 - 27.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.04 - 26.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
599.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Iegādājoties šo kombināciju, maisiņu saņemat bez maksas!

FLIR ONE Edge Pro ir kompakta, izturīga profesionāla termokamera, ko var izmantot visu veidu termogrāfijai. Termokamerai ir 160x120 VOx detektors, tā piedāvā redzamo un termālo attēlu kombināciju. FLIR ONE Edge Pro ir aprīkota ar Wi-fi un Bluetooth, un to var viegli vadīt, izmantojot FLIR ONE lietotni gan Android, gan iOS ierīcēs. Tās parocīgais izmērs ļauj arī novietot termokameru grūti pārbaudāmās vietās. Vēlaties, lai jūsu rokas būtu brīvas? Tad piestipriniet kameru pie tālruņa vai galda (piestiprināšanas diapazons 13-19 cm). Papildus vietējai glabāšanai tālrunī vai planšetdatorā ierakstus var augšupielādēt FLIR Ignite™ Cloud.

MSX tehnoloģija un VividIR

Attēlā redzamais attēls ir termālās attēlveidošanas un vizuālās kameras apvienojums. Šo redzamo un termālo attēlu apvienojumu sauc par MSX (vai Multi-Spektrālā dinamiskā attēlveidošana). Vizuālā kamera nodrošina asas, detalizētas kontūras, savukārt termiskais attēls nodrošina temperatūras gradientu attēlošanu. Izmantojot MSX slīdni, varat paši iestatīt līdzsvaru starp vizuālo/termisko attēlu vai arī pilnībā izslēgt abus. Pateicoties jaunākajai VividIR tehnikai, kurā tiek apvienoti vairāki attēla kadri, jums tiek garantēta vislabākā attēla kvalitāte.

Izmēriet un vizualizējiet

Ar FLIR ONE Edge Pro jūs varat ne tikai faktiski izmērīt temperatūru, bet arī noteikt un iestatīt temperatūras diapazonu. Lai pēc iespējas saprotamāk attēlotu siltuma atšķirības, kamera piedāvā dažādas krāsu paletes. Cita starpā varat izmantot pelēko paleti, lai iegūtu visaugstāko kontrastu, vai vienkārši "Rainbow", lai redzētu visu krāsu spektru no aukstākā līdz vissiltākajam objektam.

Attēlu uzņemšana, saglabāšana un kopīgošana

Kamera ļauj uzņemt attēlus un saglabāt tos ar atbilstošiem parametriem. Uzņemtos attēlus pēc tam var automātiski kopīgot FLIR Ignite Cloud, kur var uzglabāt un pārvaldīt visus failus, kā arī kopīgot tos tieši ar komandu vai klientiem. Kad ir iespējota MSX funkcija, fotoattēli tiek saglabāti gan termovizuālā attēla, gan redzamā attēla formātā.

FLIR ONE Edge Pro termokameras lietojumprogramma.

FLIR One Edge Pro ir pieejams, taču profesionāls un izturīgs analīzes piederums, ko varat izmantot visu veidu termisko jautājumu vizualizēšanai (termogrāfijai). Kompaktā termālās attēlveidošanas kamera ir piemērota lietošanai gan uzņēmējdarbībā, gan personīgai lietošanai. Attiecībā uz profesionāliem lietojumiem var domāt par apkopes dienestu, santehniķi, nekustamā īpašuma aģentu vai konsultāciju uzņēmumu. Termokameru var izmantot, piemēram, pārkaršanas, mitruma un caurvēja noplūdes noteikšanai vai HVAC (apkures, ventilācijas, gaisa kondicionēšanas) sistēmu pārbaudei. FLIR ONE Edge Pro ir sertificēta atbilstoši IP54, kas to padara putekļu un šļakatu necaurlaidīgu un noturīgu pret kritieniem no 2 metru augstuma.

When purchasing this combo, you get the pouch for free!

The FLIR ONE Edge Pro is a compact, rugged professional thermal imaging camera that you can use for all kinds of thermography. The thermal camera features a 160x120 VOx detector, offers a mix of visible and thermal images. The FLIR ONE Edge Pro features Wi-fi and Bluetooth and is easily controlled via the FLIR ONE app on both Android and iOS devices. Its handy size also allows you to position the thermal imaging camera in areas that are difficult to inspect. Want your hands free? Then clip the camera onto your phone or table (Clip on range 13-19 cm). The recordings can be uploaded to the FLIR Ignite™ Cloud in addition to local storage on your phone or tablet.

MSX technology and VividIR

The image displayed is a combination of thermal imaging and a visual camera. This mixture of visible and thermal images is called MSX (or Multi-Spectral Dynamic Imaging). The visual camera provides sharp, detail-rich contours, while the thermal image provides imaging of temperature gradients. Using the MSX slider, you can set the balance between visual/thermal image yourself or also turn both off completely. Due to the latest VividIR technique where multiple image frames are combined, you are guaranteed the best image quality.

Measure and visualize

With the FLIR ONE Edge Pro you can actually measure temperatures, but also determine and set the temperature range. To display heat differences as comprehensibly as possible, the camera offers different color palettes. Among other things, you can use the Grey palette for the highest contrast, or just "Rainbow" to see the entire color spectrum from coldest to warmest object.

Taking, saving and sharing images

The camera allows you to take pictures and save them with corresponding parameters. Captured images can then be automatically shared in the FLIR Ignite Cloud, where you can store and manage all files, as well as share them directly with the team or clients. Once you have MSX enabled, photos are saved in both thermal image and visible image.

FLIR ONE Edge Pro Thermal Imager Application.

The FLIR One Edge Pro is an accessible, yet professional and robust analysis accessory that you can use for visualizing all kinds of thermal issues (thermography). The compact thermal imaging camera lends itself to both business and personal use. For professional applications, you can think of a maintenance service, plumber, real estate agent or consulting firm. Thermal imaging camera can be used for example for detecting overheating, moisture and draft leaks, or for checking HVAC systems (heating, ventilation, air conditioning). The FLIR ONE Edge Pro is IP54 certified, making it dust- and splash-proof and resistant to a fall from a height of 2 meters.

 


Other features

  • Clip on range: 13-19 cm
  • Suitable for both Android and iOS
  • Control via FLIR ONE app
  • Level span: manual, auto
  • 3 adjustable spot measuring points
  • Thermal sensitivity: 70mK
  • Measurement accuracy: 3°C or 5%
  • Temperature measuring range: -20°C to 400°C (or -4°F to 752°F)
  • Minimum focus distance: 30 cm
  • Fast charging via USB-C
  • Operating time >1.5 hours. Charge time: approx. 60-90 minutes
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse