Tether Tools Tether Pro Micro HDMI D to HDMI A 4.6m Black

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
10657
0818307011281
Tether Tools

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Piesiešanas rīki TetherPro 15 collu / 4,57 m HDMI Micro savieno ar GoPro Hero, daudzām digitālajām kamerām, videokamerām, Android mobilajām ierīcēm un viedtālruņiem, un tas ir ideāli piemērots HD video straumēšanai vai fotografēšanai. Ērti pievienojiet mikro kabeli jebkuram HDMI televizoram vai monitoram tūlītējai straumēšanai vai spoguļošanai.

HDMI Micro (D tipa) savienotājs ir augstas izšķirtspējas standarts, un tas ļauj pievienot pārnēsājamas ar HDMI aprīkotas ierīces (piemēram, punktu un uzņemiet kameras, videokameras un viedtālruņus) ar standarta HDMI savienotāju (A tips), kas atrodams lielākajā daļā televizoru, monitoru un A/V uztvērēju. Šis kabelis piedāvā jaunāko HDMI Ethernet kanāla tehnoloģiju, kas apvieno video, audio un datu straumes vienā HDMI kabelī, apvienojot izcilu signāla kvalitāti un HDMI savienojamības ērtības ar jaudu un elastību, veicot video un fotografēšanas darbus, atrodoties ceļā.
TetherPro HDMI nodrošina gan skaidru augstas izšķirtspējas video, gan augstas izšķirtspējas daudzkanālu digitālo audio un nodrošina joslas platumu līdz 10,2 Gb/s satriecošiem HD attēliem un līdz 4092x2160 izšķirtspējai.




TetherPro HDMI Mini (C tips)–HDMI (A tips) kabelis savieno ar DSLR kamerām un lielākām pārnēsājamām ierīcēm. Ideāli lietojumi ietver HD video straumēšanu, tiešo skatu, audio vai fotografēšanu. Ērti pievienojiet kabeli jebkuram HDMI televizoram vai monitoram, lai nodrošinātu tūlītēju straumēšanu vai spoguļošanu.

Viss vienā augstas izšķirtspējas ātrgaitas AV savienojums, TetherPro HDMI mini kabelis ir pieejams 3 collu (1 m), 6 collu (1,8 m), 10 collu (3 m) vai 15 collu (4,6 m) garumā. un ir ideāli piemērots HD video, tiešraides, fotografēšanai, audio vai datu straumēšanai uz jebkuru HDMI komponentu.

HDMI Mini savienotāji ir jauns augstas izšķirtspējas standarts ar HDMI aprīkotu portatīvo ierīču, piemēram, DSLR kameru un videokameru, pievienošanai. Šis kabelis ļauj pievienot portatīvo ierīci standarta HDMI savienotājam, kas atrodams lielākajā daļā televizoru, monitoru un A/V uztvērēju. Šis kabelis atbilst jaunākajām HDMI specifikācijām.

HDMI Ethernet kanāla tehnoloģija apvieno video, audio un datu straumes vienā HDMI kabelī, apvienojot izcilu signāla kvalitāti un HDMI savienojamības ērtības ar jaudu un elastību, veicot video un fotografēšanas darbus, atrodoties ceļā.

TetherPro HDMI nodrošina gan skaidru augstas izšķirtspējas video, gan augstas izšķirtspējas daudzkanālu digitālo audio un nodrošina joslas platumu līdz 10,2 Gb/s, lai iegūtu satriecošus HD attēlus un izšķirtspēju līdz 4092 × 2160.

SavienojumiHDMI to HDMI Micro

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.