Aksesuāri LCD monitoriem - PChOOD Large Monitor Hood - Pro - ātri pasūtīt no ražotāja

Universāls monitora pārsegs, kas piemērots visiem LCD un CRT 27"- 36" monitoriem

PChOOD lielais monitora pārsegs - Pro ir ideāls veids, kā pasargāt gaismu no monitora displeja un nodrošināt optimizētu, precīzu un konfidenciālu darba vidi.

PChOOD Liels monitora pārsegs - Pro

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

23545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

27156
DEA-2436
6950941001045
PChOOD

Jauns

07.04 - 26.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
09.04 - 27.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
09.04 - 27.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.04 - 26.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
235.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

PChOOD lielais monitora pārsegs - Pro var lepoties ar izcilu kvalitāti, universālu dizainu un pilnībā regulējamu konstrukciju, kas nozīmē, ka tas ir piemērots jebkuram LCD vai kineskopa monitoram ar izmēriem no 27" līdz 36". Īpaši izstrādātais melnā samta iekšējais slānis absorbē gaismu un novērš atspīdumus, savukārt antistatiskais ārējais slānis samazina putekļu piesaisti.

PChOOD lielais monitora pārsegs - Pro sastāv no vienkāršām, izturīgām detaļām, kas viegli saliekamas kopā. Tā kā tas ļauj iestatīt zemāku displeja spilgtumu, jūsu monitors patērēs līdz pat 40 % mazāk enerģijas (saudzīgi videi un jūsu makam!) un paildzinās tā kalpošanas laiku, vienlaikus samazinot arī acu noguruma risku.

PChOOD monitora pārsegs - Pro var lepoties ar daudzām funkcijām un īpašībām, tostarp: Efektīvi aizsargā gaismu no monitora displeja, nodrošinot precīzu darba vidi Viegli samontējams un pilnībā regulējams, tāpēc piemērots visiem LCD un kineskopa monitoriem 27"-36".

Ietaupiet līdz pat 40 % enerģijas un pagariniet monitora kalpošanas laiku Mazāks enerģijas patēriņš ir labvēlīgs arī videi un jūsu makam!

Samazina acu sasprindzinājuma risku Noņemams piekļuves pārsegs piekļuvei kalibrēšanas ierīcei Displejs Plašāka tehniskā informācija

Specifikācijas: Bruto svars: 2,5 kg. Neto svars: 1,9 kg Krāsa: melna Izgatavots no izturīgas ABS plastmasas un gaismu absorbējoša neilona iekšējā slāņa Platuma diapazons: No 50 cm līdz 90 cm (27" līdz 36" monitoram) Augstuma opcijas: Augstuma opcijas: Maksimālais pārsega dziļums no monitora priekšpuses: 35 cm Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis modelis nav piemērots iMac" un Thunderbolt displejiem, jo pārsega svars izraisīs pārmērīgu monitora noliekšanos uz priekšu.

LCD monitorihood
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse