UGREEN 20134 Adapter Micro HDMI to HDMI, 22cm (black)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40523
20134
6957303821341
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Mikro HDMI 5,8 mm x 2,2 mm uz HDMI adapteri ļauj parādīt video no kameras, sporta kameras vai planšetdatora ierīcē ar HDMI ieeju, piemēram, TV vai multivides projektors. Tas nodrošina augstāko attēla kvalitāti 4K, 2K, Ultra HD izšķirtspējā, kā arī ļauj pārsūtīt 3D attēlu.

Trīskārša aizsardzība, kas sastāv no kabeļa izolācijas, alumīnija folijas un PVC pārklājuma. Tas viss nodrošina stabilu savienojumu un aizsardzību pret fiziskiem bojājumiem.

Ražotājs

AUGĀNS

Produkta kods

20134

Materiāls

Apzeltīts savienotājs + PVC

Krāsa

Melns

Izmēri

58 x 22 mm

Porti

Mikro HDMI uz HDMI

Atbalstītā izšķirtspēja

4K, 2K Ultra HD

Kabeļa garums

20 cm

Micro HDMI to HDMI Adapter

The Micro HDMI 5.8 mm x 2.2 mm to HDMI adapter enables you to display the video from your camera, sports camera, or tablet on a device with HDMI input, e.g. a TV or a multimedia projector. It provides the highest image quality in 4K, 2K, Ultra HD resolution, and also allows you to transfer the 3D image.

Effective protection

Triple protection consisting of cable insulation, aluminum foil, and PVC coating. All this ensures a stable connection and protection against physical damage.

ProducentUGREEN
Product code20134
MaterialGold plated connector + PVC
ColorBlack
Dimensions58 x 22 mm
PortsMicro HDMI to HDMI
Supported resolution4K, 2K Ultra HD
Cable length20 cm
LCD monitoriHDMI adapter

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.