Godox S-bracket S2 Bowens Mount

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Ir uz vietas
11 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

40376
S2 Bracket
6952344218594
GODOX

Jauns

17.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
17.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

S2 kronšteins ir labāka versija no tā priekšgājēja, tam ir mazāks izmērs, un tas ir kompaktāks un pārnēsājamāks nekā oriģinālais S tipa kronšteins.

Ir neslīdoša virsma, stiprinājums ar vieglu spiedienu. Savietojams ar visiem Bowens stiprinājuma piederumiem. Unikāls Speedlite montāžas veids: tiek uzstādīts horizontāli vai vertikāli, iesaiņojot Speedlite korpusu.

Bowens stiprinājums pievieno lielāko daļu studijas zibspuldzes piederumu, piemēram, softbox, atstarotājs, skaistumkopšanas trauks utt. Ir pieejama lietussarga ievades atvere, un tiek atbalstīta apgaismojuma virziena regulēšana ar rokturi.

Regulējams, lai tas atbilstu lielākajai daļai zibspuldzes, Godox S-Type Speedlite kronšteins Bowens ļauj maksimāli izmantot kameras zibspuldzes potenciālu, vienlaikus ļaujot izmantot Bowens piederumus. Kronšteins atbalsta zibspuldzi vertikāli vai horizontāli, izmantojot neskrāpējumu, vieglu spiedienu, nevis skārienjutīgus stiprinājumus vai lenti. Gaismas modifikatori, piemēram, atstarotāji, softbox un snoots, tiek piestiprināti kronšteina priekšpusē, tāpat kā Bowens zibspuldzes galviņā. Kronšteins noliecas gandrīz par 180 grādiem, un tam ir 5/8 collu uztvērējs uzstādīšanai uz statīva.

Priekšrocības

  • Bez iepriekšējas montāžas vai pēc demontāžas
  • Uzmontējiet Speedlite vertikāli vai horizontāli
  • Uztur ar vieglu spiedienu — bez pieskāriena stiprinājumiem
  • Regulējams, lai tas atbilstu visu zīmolu ātrgaitas ierīcēm
  • Ļauj izmantot studijas gaismas modifikatorus
  • Jumta ievades kanāls
Zibspuldžu aksesuāriadapteri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
11 vienības