Vairs neražo - Lexar memory card SDXC 64GB Professional 2000x U3 V90 300MB/s + card reader LSD64GCB2000R

  • SDXC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 64 GB
  • 300 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 260 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Komplektā ietilpst lielātruma SD UHS‑II karšu lasītājs 

Lexar memory card SDXC 64GB Professional 2000x U3 V90 300MB/s + card reader LSD64GCB2000R

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
20505
LSD64GCB2000R
0843367115198
Lexar

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Quickly capture and transfer high-quality photos and 1080p full-HD, 3D, and 4K video, with a read transfer speed up to 2000x (300MB/s).* The cards leverage UHS-II technology (UHS Speed Class 3 (U3)) for high-speed performance and include an SD UHS-II reader for high-speed file transfer. Cards come with downloadable Image Rescue® software and a limited lifetime warranty.

  • High-speed performance—leverages UHS-II technology (U3) for a read transfer speed up to 2000x (300MB/s)*.
  • Includes SD UHS-II reader for high-speed file transfer from card to computer, dramatically accelerating workflow**.
  • Captures high-quality images and stunning 1080p full-HD, 3D, and 4K video with a DSLR camera, HD camcorder, or 3D camera.
  • Includes downloadable Image Rescue® software to recover most photo and select video files***.
  • Backwards compatible with UHS-I devices.
  • Backed by expert support and limited lifetime warranty.

*Up to 300MB/s read transfer, write speeds lower. Speeds based on internal testing. Actual performance may vary. x=150KB/s.
**Highest transfer speeds achieved only when paired with an SD UHS-II reader.
***Image or other data recovery is not 100% guaranteed.



Ražotaja numurs LSD64GCRBEU2000R

Lexar® Professional 2000x SDHC™/SDXC™ UHS-II atmiņas kartes ļauj jums ātri uzņemt un pārsūtīt augstas kvalitātes fotoattēlus un 1080p Full HD, 3D un 4K videoierakstus, pateicoties datu lasīšanas ātrumam līdz 2000x (300 MB/sek.). Šīs kartes izmanto UHS‑II tehnoloģiju (UHS ātruma klase: 3 (U3)), lai nodrošinātu lielātruma veiktspēju. Tas krasi paātrina visu jūsu darbplūsmas procesu — no sākuma līdz beigām, ļaujot jums ātrāk atgriezties pie iesāktā darba vai fotografēšanas.

Lielātruma veiktspēja, kurai varat uzticēties 
Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls fotogrāfs, videooperators vai aizrautīgs entuziasts, šīs atmiņas kartes nodrošina veiktspēju, kurai varat uzticēties. Šīs ātrgaitas kartes izmanto UHS‑II tehnoloģiju (UHS ātruma klase: 3 (U3)) un nodrošina datu lasīšanas ātrumu līdz 2000x (300 MB/sek.), izmantojot kopā ar iekļauto SD UHS‑II lasītāju. Lielākai daudzpusībai šīs kartes var izmantot arī UHS‑I ierīcēs (ar UHS‑I ātrumiem), turklāt tās ir atpakaļsavietojamas ar vecākiem kameru un karšu lasītāju modeļiem, nodrošinot darbību ar 10. ātruma klasei atbilstošiem ātrumiem, kad tiek lietotas ierīcēs, kas nav apgādātas ar UHS tehnoloģiju.  

Ātri pārsūtiet datnes, izmantojot iekļauto SD UHS-II lasītāju, un krasi paātriniet savu darbplūsmu
Lexar Professional 2000x SDHC/SDXC UHS-II atmiņas kartes nāk komplektā ar SD UHS‑II lasītāju, lai nodrošinātu ātrgaitas datņu pārsūtīšanu. Tas krasi paātrina visu jūsu darbplūsmas procesu — no sākuma līdz beigām, ļaujot jums ātrāk atgriezties pie attēlu uzņemšanas.

Uzņemiet augstas kvalitātes attēlus un 1080p Full HD, 3D un 4K video 
Vienalga, vai izmantojat digitālo spoguļkameru, HD videokameru vai 3D kameru, jūs varēsit gūt maksimālu labumu no jaunākajām pieejamām foto un video funkcijām, lai uzņemtu augstas kvalitātes attēlus un satriecošus 1080p Full HD, 3D un 4K videoierakstus.

Atgūstiet datnes, izmantojot programmatūru Image Rescue®
Šo atmiņas karšu komplektācijā ietilpst jaunākā programmatūras Image Rescue® versija, kas ļauj atgūt vairumu foto un noteiktu video datņu pat tad, ja tās tikušas izdzēstas vai atmiņas karte ir bojāta. Šī programmatūra ir pieejama lejupielādei bez maksas, iegādājoties atmiņas karti.

Garantija un atbalsts
Visām Lexar Professional sērijas atmiņas kartēm tiek piešķirta ierobežotā mūža garantija un nodrošināts profesionāls tehniskais atbalsts.

Izcila savietojamība
Lexar komanda sadarbojas ar lielākajiem kameru ražotājiem, lai nodrošinātu karšu savietojamību ar to digitālajām kamerām — sākot no vienkāršākajiem līdz pat vissarežģītākajiem modeļiem.

Stingra testēšana
Visi Lexar izstrādājumi tiek pakļauti rūpīgam testēšanas procesam modernizētās Lexar kvalitātes laboratorijās, kas apgādātas ar vairāk nekā 1100 digitālajām ierīcēm, lai garantētu produktu veiktspēju, kvalitāti, savietojamību un uzticamību.

 

Atmiņas kartes tipsSecure Digital SD
Atmiņas kartes klaseUHS-2
Ietilpība64 GB
WifiNav

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.