LEXAR CFEXPRESS PRO SILVER SERIE R1000W600 256GB LCXEXSL256G-RNENG

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

16546 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

34725
LCXEXSL256G-RNENG
8433671245968
Lexar

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzņemiet vairāk augstas kvalitātes attēlu un 4K Lexar® Professional CFexpress™ B tipa sudraba karšu sērija ir paredzēta sviras izmantošanai nākamā līmeņa kinokameru un augstas izšķirtspējas DSLR iespējas, kas ļauj lai uzņemtu augstas kvalitātes attēlus un 4K. Tam ir arī ātrgaitas veiktspēja līdz 1000 MB/s lasīšanas1 un 600 MB/s rakstīšanas.

Atpakaļ saderīga ar XQD® kamerām Šī karte ir saderīga ar atsevišķām XQD® kamerām2, lai nodrošinātu papildu daudzpusību, ļaujot esošajām ierīcēm nodrošināt nākamās paaudzes veiktspēju.

Paātrināta darbplūsma, lai ietaupītu jūsu laiku Lexar® Professional CFexpress™ B tipa karšu sudraba sērijas ātrgaitas veiktspēja ļauj ātri tvert un viegli pārsūtīt failus. Un, kad tas ir savienots pārī ar Lexar® Professional CFexpress B tipa lasītāju, tas ievērojami paātrina jūsu darbplūsmu no atrašanās vietas līdz pēcapstrādei.

Izceltie produkti:

  • Fotogrāfiem un videogrāfiem, kuriem nepieciešama liela ātruma veiktspēja ar pārsūtīšanas ātrumu līdz 1000 MB/s lasīšanas
  • Uzņemiet vairāk augstas kvalitātes attēlu un 4K
  • Rakstīšanas ātrums līdz 600 MB/s
  • Atpakaļ saderīgs ar XQD® kamerām2
  • Nodrošina ātrdarbīgu failu pārsūtīšanu, lai paātrinātu darbplūsmu
  • Ierobežota 10 gadu garantija

Iespējas: 128 GB 256 GB

Garantija un atbalsts Visām Lexar Professional līnijas atmiņas kartēm ir ierobežota mūža garantija, un tās nodrošina ekspertu tehniskais atbalsts.

Vairāk nekā 25 gadus Lexar ir bijis uzticams un vadošais pasaules mēroga atmiņas zīmols risinājumus. Mūsu godalgotajā klāstā ietilpst atmiņas kartes, USB zibatmiņas diski, karte lasītāji, cietvielu diskdziņi un DRAM. Izmantojot tik daudz iespēju, ir viegli atrast pareizo Lexar risinājumu, kas atbilst jūsu vajadzībām. Lexar produkti visā pasaulē ir pieejami vietnē lielākajiem mazumtirdzniecības un e-pasta veikaliem. Lai iegūtu papildinformāciju vai atbalstu, apmeklējiet vietni www.lexar.com. Stingri pārbaudīts. Visi Lexar izstrādājumu dizaini tiek plaši pārbaudīti Lexar Quality Labs, telpas ar vairāk nekā 1100 digitālajām ierīcēm, lai nodrošinātu veiktspēju, kvalitāte, savietojamība un uzticamība.

Brīdinājums: CFexpress™ B tipa kartes ir saderīgas tikai ar ierīcēm, kas atbalsta CFexpress formātu. Lielākais pārsūtīšanas ātrums sasniegts tikai tad, kad izmantots ar CFexpress Type-B lasītāju, ko norāda uz izstrādājuma kastē ievietots USB logotips. Lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar ierīces ražotāju.

1 Lasīšanas pārsūtīšana līdz 1000 MB/s, rakstīšanas ātrums ir mazāks. Ātrumi, pamatojoties uz iekšējo testēšanu. Faktiskais pastāvīgais ātrums var atšķirties atkarībā no resursdatora ierīces. 2 Savietojams ar CFexpress™ kamerām ar iespējotu programmaparatūru. Lexar nav atbildīgs par datu vai attēlu zudumu. Faktiskā izmantojamā atmiņas ietilpība var atšķirties. 1 GB ir vienāds ar 1 miljardu baitu. Produkta izskats, veiktspēja, programmatūras piedāvājumi un iepakojums var atšķirties atkarībā no nosūtīšanas datuma un pieejamā krājuma. Ierobežotā mūža garantija ir ierobežota līdz 10 gadiem no iegādes brīža Vācijā un reģionos, kuros mūža garantija netiek atzīta.

Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsCFexpress Type B
Ietilpība256 GB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība