UGREEN CM104 SD/microSD USB 3.0 memory card reader (black) 40752

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
41135
40752
6957303847525
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Praktiskais UGREEN CM104 atmiņas karšu lasītājs var atvieglot jūsu dzīvi daudzos veidos. Tā atbalsta gan SD, gan microSD kartes, un, pateicoties USB 3.0 savienotājam, ir saderīga ar daudzām ierīcēm. Pārsūtīšanas ātrums līdz 5 GB/s ļauj pārsūtīt failus vienā mirklī un ietaupīt laiku.

Lasītāju raksturo izcila daudzpusība. Tas ir savietojams ar populārākajām operētājsistēmām - Windows, Mac OS un Linux. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kādu aparatūru izmantojat, varat viegli izmantot UGREEN CM104 piedāvātās iespējas.

Ierīce ir aprīkota ar uzlabotu GL3224 mikroshēmu. Pateicoties tam, CM104 ne tikai lasa un ieraksta datus zibspuldzē, bet arī atbalsta atmiņas kartes līdz 256 GB. Jūsu iespējas būs gandrīz neierobežotas!

USB 3.0 izmantošana nodrošina ne tikai lasītāja saderību ar datoriem un klēpjdatoriem, bet arī ārkārtīgi ātru failu pārsūtīšanu. Tā ātrums var sasniegt līdz 5GB/s. Tas nozīmē, ka labvēlīgos apstākļos 1 GB datu tiks pārsūtīts uz izvēlēto ierīci tikai 10 sekundēs!

Lasītājs izceļas ar tā kompakto izmēru, tāpēc to vienmēr varat paņemt pa rokai. Varat to viegli iesaiņot somā vai mugursomā un pat ievietot kabatā. Šī vieglā un pārnēsājamā ierīce ir izstrādāta arī tā, lai samazinātu tās pazaudēšanas risku – piemēram, piestipriniet tai štropi un neuztraucieties par tās pazaudēšanu!

  • Zīmols UGREEN
  • Nosaukums USB 3.0 ir TF + SD divu karšu lasītājs
  • Modelis CM104
  • USB 3.0 savienotājs
  • Melna krāsa
  • ABS materiāls
  • Kartes slots SD kartes slots, microSD kartes slots
  • Pārsraides ātrums līdz 5 GB/s
  • Gl3224 mikroshēma
  • Atbalstītā ietilpība līdz 256 GB

UGREEN CM104 memory card reader - makes your life easier

The practical UGREEN CM104 memory card reader can make your life easier in many ways. It supports both SD and microSD cards, and thanks to the USB 3.0 connector is compatible with many devices. The transmission speed of up to 5 GB/s makes it possible to transfer your files in an instant and save time.

Compatible with your devices

The reader is characterized by exceptional versatility. It is compatible with most popular operating systems - Windows, Mac OS and Linux. This means that no matter what hardware you use, you can easily take advantage of the possibilities offered by UGREEN CM104.

Advanced technology

The device is equipped with an advanced GL3224 chip. Thanks to it CM104 not only reads and writes data in a flash, but also supports memory cards up to 256GB. Your possibilities will be almost limitless!

Copy data in a flash

The use of USB 3.0 ensures not only compatibility of the reader with computers and laptops, but also extremely fast file transfer. Its speed can reach up to 5GB/s. This means that in favourable conditions 1 GB of data will be transferred to the selected device in just 10 seconds!

Take it anywhere you want

What makes the reader stand out is its compact size, thanks to which you can always have it at hand. You can easily pack it in your bag or backpack and even put it in your pocket. This lightweight and portable device is also designed to reduce the risk of losing it - for example, attach a lanyard to it and don't worry about losing it!

BrandUGREEN
NameUSB 3.0 to TF + SD Dual Card Reader
ModelCM104
ConnectorUSB 3.0
ColorBlack
MaterialABS
Card slotSD Card slot, microSD Card Slot
Transmission rateup to 5GB/s
ChipGL3224
Supported capacityup to 256GB
Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.