UGREEN CR125 4-in-1 USB 3.0 card reader 0.5m (TF, CF, SD, MS)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
41136
30333
6957303833337
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Viens lasītājs vairākām kartēm: Ugreen USB karšu lasītājs ir izstrādāts ar 4 karšu slotiem: SD, Micro SD, CF, MS slotiem un USB 3.0 savienotāju, kas ļauj lasīt un pārsūtīt datus no populārākajiem zibatmiņas datu nesējiem datorā. , klēpjdators, planšetdators, izmantojot USB 3.0 saskarni, tostarp SDXC/SDHC/SD/Extreme I III SD/Ultra II SD/MMC/RS-MMC vai Micro SD/TF/Micro SDXC/Micro SDHC/UHS-I vai CF I 3.0/ 4.0 /Extreme I III CF/Ultra II CF/HS CF/XS-XS CF/CF Elite Pro/ CF Pro/CF Pro II vai MS/MS PRO/MS PRO-HG/MS XC DUO.

Īpašs ātrums un liela ietilpība: Ugreen USB atmiņas karšu lasītājs atbalsta SD/Micro SD karti līdz 512G un nodrošina īpaši ātru datu pārsūtīšanu līdz 5Gbps — 10 reizes ātrāk nekā USB 2.0 (480 Mbps), kas ļauj pārsūtīt HD filmas vai failus. dažu sekunžu laikā, kad jūsu resursdators ir aprīkots ar USB 3.0 portu. Saderīgs arī ar USB 2.0, 1.1 un 1.0 (ātrumu ierobežo USB kopne).

Kompakts dizains un augstākā kvalitāte: tik noderīgs, bet tik kompakts. Viegli satvert un doties. Pastiprināts kabelis, skārds tīra vara kodols un vairāku ekranējumu iekšpuse, izturīgs ārpuses un karstumizturīgi savienotāji nodrošina augstu datu pārraides efektivitāti un maksimālu izturību. 1,5 pēdas īss kabeļa aste samazinātu datora USB porta slodzi un neietekmēs blakus esošo portu izmantošanu. LED indikators degs, kad karšu lasītājs ir pievienots datoram.

Plaša saderība: saderīga ar operētājsistēmām Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux, Chrome OS u.c. Tā var vienlaikus lasīt un rakstīt vairākas kartītes, lai pasargātu jūs no apgrūtinājumiem pastāvīga atvienošana un atkārtota pievienošana.

Vienas sekundes instalēšana: Plug and Play. Šoferis nav vajadzīgs. Karstā maiņa un automātiskā noteikšana.

Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.