Walimex pro 5in1 Atstarotājs wavy comfort Ø80cm

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3845 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

41981
22460
4056929224603
Walimex

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saliekamais atstarotājs ir ideāls palīgs studijas un āra fotografēšanai. To var izmantot portreta un ainavas formātā, kā arī var pakārt cauri trim sāniski piestiprinātām siksnām uz piem. statīvi.

5 vienā salokāms atstarotājs ar rokturiem un vītni statīvam Augstas kvalitātes apdare, divi rokturi un divi vītnes (3/8) stiprināšanai uz statīviem Diametrs: 80 cm, 5 krāsas.

Uznirstošais, saliekams atstarotājs atmosfēras atspīdumiem

Walimex pro 5in1 viļņveida saliekamais atstarotājs ir daudzpusīgs atstarotājs prasīgam fotogrāfam. Zelta-sudraba virsma nodrošina siltu atmosfēras atspīdumu, kas ir ideāli piemērots ādas toņiem, savukārt melno virsmu var izmantot, lai padarītu objektus tumšākus. Atstarotājs ir viegli transportējams, ātri saliekams, ērti lietojams un tikpat ātri noglabājams. Dažādās virsmas piedāvā dažādas fotoattēlu noformēšanas iespējas, kā arī video sektorā.

Vienkārša apstrāde, ātra iestatīšana

Saliekamais atstarotājs ir ideāls palīgs ātrai, izsmalcinātai objektu apgaismošanai vai ēnošanai. Pateicoties diviem lielajiem, ērtiem rokturiem, to var viegli turēt palīgs. 5in1 saliekamais atstarotājs ir aprīkots arī stiprināšanai uz statīviem: pateicoties 3/8" vītnei, to var piestiprināt arī pie lampu statīviem vai citām turētājierīcēm ar atbilstošu skrūvi. Īpaša ir izmantošana uz vietas ar asistenta palīdzību. pateicīgs, piemēram, interviju situācijās, kurās nav laika ilgam apgaismojumam.

5 funkcijas vienā

5in1 salokāmā atstarotāja konstrukcija diez vai varētu būt efektīvāka: patiesais atstarotāja rāmis ir pastāvīgi pārklāts ar difuzoru. Ar to jūs noņemat gaismas avotu cietību un cietās ēnu malas no motīva. Difuzors rada plakanu, mīkstu motīva apgaismojumu no punkta. Kopā ar atstarotāju ir pievienots apgriežams pārvalks ar rāvējslēdzēju, kura četras malas var izmantot atsevišķi:

  • Zelta un sudraba "viļņots": šis īpašais pārklājums sastāv no zigzaga raksta ar mainīgām zelta un sudraba svītrām. Kopā tie atstaro krītošo gaismu un tādējādi rada siltu, mīkstu, tomēr spilgtu objekta apgaismojumu. Šī krāsa ir īpaši piemērota ādas toņiem, jo ​​saules gaisma iegūst arī siltāku toni.
  • Balts: klasiskā atstarotāja krāsa, kas izgaismo ar maigu gaismu. Tāpat kā sudraba gadījumā, gaisma netiek atstarota selektīvi, bet zaudē intensitāti, jo tā sfēriskā formā atlec no atstarotāja. Apgaismojuma efekts ir līdzīgs difuzoram.
  • Sudrabs: garantē maksimālu gaismas atdevi, kas var radīt brīnumus, īpaši sliktos laika apstākļos. Kad saule spīd, sudrabs nav ieteicams.
  • Melns: apgriežamā vāka melnā puse dabiski gandrīz neatspoguļo gaismu. Lietojot netieši, tas ir piemērots atspīdumu samazināšanai, bet patiesībā ir paredzēts tiešai ēnošanai.

Vienkārša montāža, ātra uzglabāšana

"Pop-up" princips, kas pazīstams no mazām teltīm, ir arī ideāls risinājums šādiem atstarotājiem. No elastīga materiāla izgatavots gredzens aptver atstarotāju. Salocītā stāvoklī tas aizņem mazāk nekā pusi no diametra. Izpakojot gredzens uznirst pilnā izmērā, atstarotājs tiek atvērts mazāk nekā sekundē. Pēc lietošanas noņemiet pārsegu un vienkārši salokiet atstarotāju atpakaļ uz augšu: atliek tikai deformēt gredzenu tā, it kā jūs vēlētos izveidot astotnieku uz velosipēda. Turpiniet griezt abus rokturus vienu pret otru, līdz iegūstat 8. Ar to jūs varat uzlikt divus gredzenus vienu virs otra - et voilá! Pēc tam nekavējoties ievietojiet atstarotāju kabatā, lai tas vairs nevarētu pacelties.

Produkta dati:
Vispārīga informācija

  • Svars 540 g
  • Transportēšanas izmērs Apm. Ø 330 cm

Tehniskās specifikācijas

  • Pārklājums Jā
  • diametrs 800 mm
  • darbības zona Portretu fotografēšana mazākās studijās, uz vietas, ārā, portretu fotografēšana, bērnu fotografēšana, jauniešu fotografēšana, modes fotogrāfija
  • Saliekams Jā
  • Krāsu pārklājums Balts, sudrabs, melns, viļņaini zelts, caurspīdīgs
  • Iekļauts rokturis Jā
  • Atstarotāja forma apaļa
  • Pašspriegošana Jā
  • Transportēšanas izmērs Apm. Ø 330 cm

Piegādes apjoms:

  • 1x Walimex pro 5in1 salokāms atstarotājs viļņveidīgs komforts Ø 80 cm ar difuzora audumu
  • 1 pārklājums ar krāsām Viļņots zelts, sudrabs, melns un balts
  • 1 pārnēsāšanas soma
Atstarotāja formaapaļa
Atstarotāja krāsas5 krāsas

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība