UGREEN 20503 6.5mm Male to 3.5mm Female Adapter

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
41999
20503
6957303825035
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

— Šis audio ligzdas adapteris pārvērš komerciāli pieejamu ligzdas kabeli ar 3,5 mm spraudni par 6,3 mm spraudni. Var viegli savienot austiņas ar audio ierīcēm ar 6,3 mm ligzdām, piemēram, hi-fi sistēmām.
- Izturība un uzticamība: apzeltīti savienotāji ir izturīgi pret koroziju un nodrošina minimālu signāla zudumu. 360 grādu saķeres protektori palīdz viegli pievienot un atvienot. Izgatavots no cieta misiņa vara, ar daudz ilgāku kalpošanas laiku, salīdzinot ar plastmasas.
- Plašs pielietojums: šis 6,35 mm līdz 3,5 mm audio adapteris ir paredzēts viedtālruņu, planšetdatoru, iPod, MP3 vai austiņu savienošanai ar standarta 3,5 mm 1/8 collu lielākajai daļai profesionālu audio un mājas audio iekārtu, piemēram, pastiprinātājiem, miksēšanas pults, mājas kinozāles ierīces, pastiprinātāji vai AV uztvērēji.

Audio adapter

The adapter allows you to connect a cable with 3.5 mm input to a guitar, mixer or amplifier with 6.5 mm input. It guarantees high sound quality and stable sound transmission.

Gold plated connector

The gold plating on the connector makes the converter less vulnerable to wear, corrosion, signal loss and provides better data transmission.

ProducentUGREEN
Product code20503
ColorBlack
Adapter type6.5 mm jack to 3.5 mm mini-jack
PurposeAudio & Video
Dimensions33 mm
Savienojumi6.5mm to 3.5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.