Austiņas - Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērtas ausīs ievietojamas austiņas
  • Bluetooth 4.2 savienojums
  • Bagātīga skaņa un dziļi basi
  • Iebūvēts mikrofons un vadības pogas
  • Akumulatora darbības laiks līdz 8 stundām

Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

6645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

15672
RP-HTX20BE-H
5025232889938
Panasonic

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Nezūdošs stils, bezvadu komforts
Panasonic HTX20B bezvadu austiņu klasiskais dizains sevī ietver šiku materiālu kombināciju, padarot šīs austiņas par modernu aksesuāru, kas akcentē jūsu personisko stilu un izceļ oriģinalitāti. Divkārša stiprinājuma forma droši iegulst jūsu ausīs. Apvienojot klasisku dizainu un jaunāko skaņas tehnoloģiju, HTX20B austiņas nodrošina nezūdošu vērtību.    

Retro moderns stils
HTX20B ir ausīs ievietojamas bezvadu austiņas, pārstrādātas no populārās HTX sērijas uz ausīm liekamajām austiņām. Ideālu apli ietverošā ovālā forma šajā universālajā, ģeometriskajā dizainā tiek vēl vairāk paspilgtināta, izmantojot alumīniju, audumu un citus augstas kvalitātes materiālus. Lai gan austiņas ir veidotas retro stilā, tās var lepoties ar augstu lietošanas ērtumu un jaunāko skaņas tehnoloģiju.  

Ērti valkājamas, nekrīt ārā no ausīm
HTX20B austiņas ir izstrādātas, lai būtu ērti valkājamas un nekristu ārā no ausīm. Divkāršā stiprinājuma forma ir ergonomiski konstruēta, lai stingri turētos divās vietās, kas ir auss gliemežnīcas skrimslis un priekšskrimslis, garantējot stabilu sajūtu. Piedevām vadības pults un akumulatora nodalījums ir izvietoti simetriski, lai nodrošinātu austiņām stabilitāti un mazāku iespēju izkrist no ausīm.

Pastiprināti, jaudīgi basi
Austiņās iestrādātais 9 mm draiveris nodrošina dzidru, skaidru skaņu un jaudīgus pastiprinātus basus. Pie tam akustikas izolācija ar divkāršā stiprinājuma dizainu paspilgtina ieskaujoša skanējuma sajūtu. Pateicoties ciešam piegulumam, bagātīga skaņa tiek pārraidīta tieši ausī.    

Viedā vadība ar balsi
Aktivizējiet viedtālruņa balss funkciju, piemēram, Siri, izmantojot daudzfunkciju pogu. Tas ļaus jums izvēlēties mūziku, regulēt skaļumu un veikt telefona zvanus, neizņemot viedtālruni.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse