Rode NTH-100 Profesionālas austiņas

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

15545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

43190
MROD206
0698813007912
Rode
RODE Authorized Dealer

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Profesionālās austiņas RØDE NTH-100 piedāvā izcilu skaņas veiktspēju un izcilu komfortu, kas iedvesmo radošumu. Tās ir ideāli piemērotas visa veida satura veidošanai, tostarp mūzikas producēšanai un miksēšanai, un tām ir pielāgoti draiveri, kas nodrošina neticami precīzu frekvences reakciju un īpaši zemu kropļojumu, kā arī precīzi izstrādāts akustiskais dizains, kas optimizēts izcilām detaļām un skaidrībai, piem., audio rediģēšanai, apraidei, straumēšanai un ierakstīšanai uz vietas lokācijā. Greznie Alcantara® spilveni ar mūsu revolucionāro CoolTech™ gēlu nodrošina maksimālu komfortu, īpaši ilgstošai satura veidošanai. Pilnībā regulējama galvas stīpa ar mūsu novatorisko FitLok™ bloķēšanas sistēmu nodrošina perfektu piegulšanu katru reizi. Jūsu ideālo austiņu meklēšana ir beigusies.

Galvenās funkcijas:

  • Pielāgoti draiveri nodrošina neticami precīzu frekvences reakciju un zemu kropļojumu — ideāli piemērots pārraudzībai un miksēšanai.
  • Precīzi izstrādāta akustiskā konstrukcija, kas optimizēta izcilām detaļām, skaidrībai un ļoti dabiskai skaņai
  • Alcantara® austiņas un galvas stīpas spilveni izcilam komfortam
  • Revolucionārais CoolTech™ gēls samazina nogurumu un nodilumu
  • Pilnībā regulējama galvas stīpa ar FitLok™ bloķēšanas sistēmu
  • Unikālas kontūras austiņas izcilai akustiskai veiktspējai un komfortam, ar atmiņas putu spilveniem izcilai trokšņu izolācijai
  • Noņemams kabelis ar bloķēšanas savienotāju, ko var savienot ar jebkurām austiņām, lai nodrošinātu maksimālu elastību un ērtības.
  • Izstrādāts un izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes komponentus RØDE modernajās iekārtās Sidnejā, Austrālijā

Audio, kā tam būtu jāizlausās

NTH-100 ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu skaņas veiktspēju kritiskai klausīšanai, sākot no uzraudzības līdz miksēšanai un beidzot ar māsterēšanu. Ar īpaši pielāgotiem dinamiskiem draiveriem, kas ir rūpīgi noregulēti neticami precīzai frekvences reakcijai un ārkārtīgi zemam kropļojumam, tās ir īpaši dabiski skanīgas austiņas. Šīs īpašības vēl vairāk uzlabo unikālā kontūrveida auss uzgaļa konstrukcija, kas ir optimizēta, lai nodrošinātu izcilas detaļas un skaidrību, un atmiņas putu spilveni izcilai pasīvā trokšņa izolācijai. Tie ir precīzi izstrādāti, lai saglabātu katru to radīto skaņas detaļu un niansi. Citiem vārdiem sakot, skaņa ir tāda, kāda tā ir dzirdama.

Neticama precizitāte, izcila skaidrība

NTH-100 draiveriem ir pielāgota balss spole ar četrslāņu īpaši augstsprieguma alumīnija sakausējumu tās centrā, kas ir savienots ar īpaši stingru trīsslāņu Mylar® diafragmu. Apvienojumā ar retzemju neodīma magnētu un novatorisku fāzes spraudni, ko iedvesmojis godalgotais NTG5 mikrofons, šie augstas kvalitātes komponenti nodrošina precīzu frekvences un fāzes reakciju visā dzirdamajā spektrā, lai klausīšanās pieredze būtu neticami izteikta.

Visērtākās austiņas. Punkts.

Kad runa ir par radīšanu, komforts ir viss, un NTH-100s sola komfortu kā nekas cits. Greznais Alcantara® ausu kauss un galvas stīpas spilveni nodrošina izcilu sajūtu, kas uzlabo maņu pieredzi jau no uzlikšanas brīža – īpaši mīksta un ļoti elpojoša. Zem Alcantara ir mūsu revolucionārā CoolTech™ gēla slānis, kas absorbē un izkliedē siltumu, aktīvi atdzesējot galvu un ausis, lai ievērojami samazinātu nogurumu. Unikālais ergonomiskais ausu uzgaļu dizains ir arī ārkārtīgi ērts ar divvirzienu kustībām un atmiņas putām, kas nodrošina pielāgotu sajūtu jebkuram galvas izmēram vai formai (pat ja nēsājat brilles), un pilnībā regulējama galvas saite ar mūsu novatorisko FitLok™. bloķēšanas sistēma nodrošina, ka tie jūtas tieši tādi paši katru reizi, kad tos uzliekat.

Stils savā klasē

Nevainojama klasiskās estētikas un progresīvā rūpnieciskā dizaina apvienojums, NTH-100s uzreiz kļūst par ikonu. Ar tīrām līnijām un gludu, augstas kvalitātes apdari, tostarp unikālo ergonomisko ausu uzgaļu dizainu un augstākās kvalitātes Alcantara® spilveniem, tie izskatās tik labi, cik jūtas. Pielāgojiet NTH-100s atbilstoši savam stilam, izmantojot augstas kvalitātes kabeļus, kas pieejami četros dinamiskos c.krāsas: rozā, zaļa, zila un oranža (saskaņota ar RØDECaster Pro un RØDE Connect kanāliem). Pieejams 1,2 m (3′11 collu) un 2,4 m (7′10 collu) variantos.

Izveidota radošai izturībai

NTH-100 ir radīti tā, lai izturētu ikdienas radītās grūtības. Katrs komponents ir izstrādāts tā, lai tas būtu izturīgs, sākot ar augstas stiprības atsperu tērauda galvas saiti ar skrāpējumiem izturīgu pārklājumu un beidzot ar ļoti izturīgiem Alcantara® spilveniem un bloķēšanas kabeļu savienotājiem. Spilveni un kabelis ir arī lietotāja nomaināmi. Šis modulārais dizains nodrošina maksimālu ilgmūžību pat ar intensīvu ikdienas lietošanu. Katrs pāris ir izstrādāts un izgatavots RØDE precīzās rūpnīcās Sidnejā, Austrālijā, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, lai jūs varētu veikt jebkuru radošu darbu, zinot, ka tie būs kopā ar jums ilgu laiku.

Specifikācijas

Akustiskās un elektriskās specifikācijas

Raidītāja izmērs40 mm


Darbības principsDinamiska


Biežuma atbilde5 Hz–35 Khz


Pretestība32Ω


Jūtība110dB/V


Maksimālā ievades jauda1700mW, 1% THD @ 1kHz


Ausu savienošanaCirkumaurāls


Apkārtējās vides trokšņu slāpēšana20 dBA


Savienojuma veidsDivi TRRS kabeļu pielikumi


Mehāniskās specifikācijas

Izmēri (milimetros)

Garums: 80

Platums: 190

Augums: 188


Svars (gramos)350


Kabeļa garums (milimetros)2400


Iekļautie piederumi

1 x 2,4 m austiņu kabelis (melns)

1 x 3,5 mm līdz ¼ collas adapteris

1 uzglabāšanas maciņš

1 x COLORS ID komplekts

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock