Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-S10 XF18-55 mirrorless 26MP X-Trans BSI-CMOS IBIS black - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 26,1 megapikseļa APS-C X-Trans BSI CMOS IV sensors
  • 3 collu nolokāms LCD displejs, OLED skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 30p video ierakstīšana
  • 5 asu attēla stabilizācija korpusā
  • Integrēti WiFi & Bluetooth savienojumi
Product Video
 
 

Fujifilm X-S10 XF18-55 mirrorless 26MP X-Trans BSI-CMOS IBIS black

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

128546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

40921
16674308
4547410443172
Fujifilm

Jauns

31.03 - 03.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.04 - 04.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.04 - 04.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
31.03 - 03.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1285.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pasaule atklājas fotogrāfa acu priekšā.

Ir pārsteidzoša skaistuma mirkļi, kad sirds saviļņojas bez domāšanas.
Kad šīs emocijas apvienojas ar Fujifilm krāsu zinātni, fotogrāfi var atklāt jaunas iespējas.

Pasauli, ko varat iedomāties tikai jūs.
Stāstus, ar kuriem varat dalīties tikai jūs.
Atrodiet savu stilu un jaunu motivāciju elpu aizraujošās krāsās.

FUJIFILM X-S10
Kompakts bezspoguļa kameras korpuss, kas aprīkots ar modernākajām tehnoloģijām, lai atklātu jūsu kā fotogrāfa labākās īpašības.
Šīs kameras pārnēsājamība un jauda ļaus jums veidot saikni ar objektiem kā vēl nekad agrāk.
FUJIFILM X-S10 palīdz pilnībā atraisīt jūsu radošumu.

Perfekta krāsa, lai noteiktu jūsu fotografēšanas stilu

Krāsu zinātnes mantojums ir pamatā jebkuram attēlam, ko esat nolēmis radīt. Izstrādātas, izmantojot 85 gadu laikā uzkrātās zināšanas un tehnoloģijas, Fujifilm filmu imitācijas rada izcilu dziļumu, piesātinājumu un tonalitāti, kam nav nepieciešama gandrīz nekāda uzlabošana.

"Tieši no kameras" patiesi iegūst jaunu nozīmi ar Fujifilm leģendāro krāsu atveidi un X-S10 kamerā iebūvēto funkcionalitāti. Pielāgojiet jebkuru filmas simulāciju, lai radītu savu atšķirīgo izskatu, pielāgojot plašu parametru klāstu tieši kamerā, un modificējiet oriģinālās krāsas un tekstūras, lai radītu unikālu apdari un noteiktu savu radošo stilu.

Pamatojoties uz SUPERIA, paaudzēm iemīļotu krāsu negatīvu filmu,
šis filmas simulācijas režīms nodrošina augsta kontrasta tonālo gradāciju un piešķir dziļumu.
un izteiksmīgumu krāsām, pielāgojot to nokrāsas.
izgaismojumos un ēnās, vienlaikus samazinot piesātinājumu.

X-S10 mazais, kompaktais rāmis ir veidots tā, lai mazinātu slodzi gan jūsu prātam, gan ķermenim, ļaujot jums brīvāk izpētīt apkārtni un burtiski aizvest fotografēšanu tālāk. Tas sver tikai 465 g (16,4oz), taču tas nenodara kompromisus attiecībā uz uzbūves kvalitāti vai augstākās klases funkcijām. Vieglāka slodze vienkārši atstāj jums vairāk enerģijas, lai uzņemtu vēl vienu fotoattēlu vai vairāk vietas vēl viena objektīva nēsāšanai, dodot iespēju doties fotografēšanā uz jaunām vietām.

Pateicoties zibens ātram, precīzam un neatlaidīgam autofokusam vājā apgaismojumā, jūs varat fotografēt pat visnegaidītākos objektus, tāpēc nekas netraucēs jūsu radošumam. Uzlabotais sejas un acu noteikšanas AF, kas spēj uzņemt fokusu tikai 0,02 sekundēs, nozīmē, ka jūsu portreti būs kristālskaidri, bet ātri kustīgus objektus būs viegli noturēt asus ar izsekošanas AF. Pat vāji apgaismotos interjeros vai nakts ainās jūs nekas neapturēs. X-S10 augstas jutības sensors ar aizmugures apgaismojumu var darboties ar pārsteidzošu -7EV*, viegli uztverot sveču apgaismotas ainas vai mēness apgaismotus mirkļus.
*Ja ir pievienots XF50mmF1.0 R WR objektīvs

X-S10 kompaktais korpuss ir aprīkots ar augstas veiktspējas piecu asu iekšējās attēla stabilizācijas (IBIS) ierīci, kas nodrošina vibrāciju samazināšanu brīžos, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Šis augstas veiktspējas žiroskops un akselerometrs palīdz stabilizēt kameras drebēšanu, nodrošinot asākus attēlus. Tas nozīmē, ka varat turēt kameru ar roku, kad slēdža ātrums ir līdz sešām reizēm lēnāks nekā parasti, lai uzņemtu nekustīgus attēlus, vai izmantot to, lai palīdzētu veidot vienmērīgus video kadrus. Turklāt X-S10 IBIS sinhronizējas arī ar optiskās attēla stabilizācijas (OIS) sistēmas objektīviem, lai nodrošinātu jaudīgu un uzticamu attēla stabilizācijas veiktspēju.

Piedāvājot pilnīgu pielāgošanu un nevainojamu pielāgošanos jūsu fotografēšanas stilam, X-S10 ļauj strādāt ātrāk, gudrāk un instinktīvāk. Specializētie funkciju iestatījumi ļauj izsaukt bieži izmantotos izvēlnes elementus ar vienu nospiešanu. Varat arī saglabāt savus iecienītākos iestatījumus vienā no četrām režīma pārslēgšanas slēdža pielāgotajām pozīcijām, ļaujot uzreiz pārslēgties starp kadrā esošajam objektam vispiemērotākajiem iestatījumiem.

Savienojieties ar Bluetooth vai Wi-Fi, lai viegli nosūtītu attēlus uz viedtālruni un augšupielādētu iecienītākās fotogrāfijas tieši sociālajos tīklos, vai arī uzreiz izdrukājiet un kopīgojiet labākos attēlus, izveidojot savienojumu ar saderīgu instax™ printeri.

Ar augstas izšķirtspējas 4K izšķirtspējas izejas izšķirtspēju, kas ir pārsemplēta no tīriem 6K datiem, viegli lietojamiem ierakstīšanas režīmiem un intuitīvām vadības ierīcēm FUJIFILM X-S10 ļauj ierakstīt skaisti detalizētus un dabiski izteiksmīgus kadrus, lai radītu augstas kvalitātes profesionālas filmas. Jūs pat varat pārslēgties uz Full HD režīmu un ierakstīt ar ātrumu 240 kadri sekundē, lai panāktu 10x palēninātas kustības efektu brīžos, kad nepieciešams redzēt katru darbības daļu.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-S10
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse