Atmiņas kartes - OWC DOCK THUNDERBOLT 3 PRO DOCK FEAT. 10G ETHERNET, CFEXPRESS & SD CARD READERS, THUNDERBOLT (USB-C) OWCTB3DKPRO - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 1 x 85 W Thunderbolt 3 ports
  • 1 x 15 W Thunderbolt 3 ports
  • 1 x 10GbE RJ45 ports
  • 1 x SD karšu slots | 1 x CFexpress lasītājs
  • 1 x USB-C 3.2 Gen 2 ports
  • 3 x USB-A 3.2 Gen 2 porti
  • 1 x DisplayPort 1.4 ports
  • Iekļauts maiņstrāvas adapteris
  • Iekļauts Thunderbolt 3 kabelis
  • Saderīgs ar Windows & Mac

OWC DOCK THUNDERBOLT 3 PRO DOCK FEAT. 10G ETHERNET, CFEXPRESS & SD CARD READERS, THUNDERBOLT (USB-C) OWCTB3DKPRO

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

44545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

20309
OWCTB3DKPRO
0810586038669
OWC

Jauns

25.04 - 02.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 03.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 03.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 02.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
445.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pievienojiet vairāk perifērijas ierīču ar OWC 10 portu Thunderbolt 3 Pro doku. Šī doka ir izstrādāta, lai nodrošinātu papildu porti un vienkāršotu jūsu radošo darba procesu, un tai ir divi Thunderbolt 3 porti ar 85 W un 15 W jaudu. USB-A perifērijas ierīces var pieslēgt trim USB-A 3.2 Gen 2 pieslēgvietām. Piekļūstiet saderīgām atmiņas kartēm, izmantojot UHS-II SDXC karšu lasītāja slotu vai CFexpress B tipa kartes slotu. Ātri pārsūtiet lielus failus, pieslēdzoties vadu tīklam, izmantojot RJ45 10GbE portu.

Šai dokstacijai ir Thunderbolt 3 uzņēmējas pieslēgvieta, kā arī ieejas pieslēgvieta komplektā iekļautajam maiņstrāvas adapterim. Thunderbolt 3 pieslēgvietas var izmantot, lai ķēdes veidā savienotu vai pieslēgtu displejus, tostarp līdz pat 4K displejus vai vienu 5K vai 8K displeju, ko var izmantot, izmantojot DisplayPort 1.4 portu. Thunderbolt Pro doks ir saderīgs ar macOS 10.13 līdz 13, Windows 10 (64 bitu) un 11, Windows Server 2016 un iPadOS 14 un 15.

Papildiniet DIT ratiņus ar multivides daudzveidību

Kad atrodaties uz vietas, jūsu ratiņiem ir nepieciešama daudzpusība. Thunderbolt Pro Dock ar ērti pieejamiem CFexpress un UHS-II SDXC karšu lasītājiem priekšpusē palīdz efektīvi pārvaldīt vairāku karšu augšupielādi. Tas ir milzīgs ieguvums, kad jūs atspoguļojat tiešraides pasākumus, piemēram, konferences, festivālus un koncertus, kad strādājat ar vairākiem videogrāfiem un fotogrāfiem.

Mierīgs un savienots

Thunderbolt Pro Dock ir ne tikai novērš haosu filmēšanas laukumā vai studijā, ko rada vairāki savienojumi, bet arī Thunderbolt Pro Dock cietā alumīnija konstrukcija bez ventilatora ļauj strādāt mierīgā klusumā - pat pārsūtot milzīgu failu pa tīklu.

Pro Audio Video AVB gatavs

Laikam jutīgiem datiem, piemēram, audio un video multivides plūsmām, ir nepieciešama Audio Video Bridging (IEEE 802.1Qav, AVB) gatava iekārta. Izmantojot Thunderbolt Pro Dock 10Gb Ethernet pieslēgvietu, varat straumēt lielus augstas kvalitātes datu apjomus uz vairākiem galamērķiem reāllaikā ar ļoti mazu aizkavēšanos, izmantojot esošo tīkla kabeli.

Maza izmēra izmērs un lieli savienojumi

Thunderbolt Pro Dock alumīnija korpuss ir līdzīga izmēra kā viena ārējā diska korpuss, un tā alumīnija korpuss palīdz saglabāt mazu ratiņu svaru, vienlaikus to viegli ievietojot karšu atvilktnē vai nelielā kastītē ratiņu sadalīšanas laikā. Ar diviem Thunderbolt 3 portiem Thunderbolt Pro Dock nodrošina neticamas iespējas pieslēgt vairākas ierīces, lai īstenotu vislielākos projektus. Thunderbolt Pro Dock dokai var pieslēgt līdz pat 5 papildu Thunderbolt ierīcēm, lai izveidotu studijas līmeņa datu glabāšanas iekārtas, RAID masīvus, PCIe paplašināšanas blokus vai visas šīs ierīces kopā un savienotas ar 40 Gb/s joslas platumu.

Pārvar darba plūsmas un novērš jucekli

Kad esat atgriezies savā birojā vai studijā, Thunderbolt Pro Dock dokstacijā ir jauda un porti, kas nepieciešami, lai pārvaldītu darba plūsmu un pārņemtu kontroli pār savu darba telpu. Thunderbolt Pro Dock ir kompakts, tāpēc varat ērti pārvaldīt perifērijas ierīces un atbrīvot savu darba vietu no jucekļa. Tās 10GbE Ethernet savienojums nodrošina maksimālu ātrumu, un ar 85 W uzlādes jaudu jūsu portatīvais dators ir uzlādēts un gatavs darbam.

Pareizās pieslēgvietas tieši tur, kur tās ir nepieciešamas

Thunderbolt Pro Dock doks ar pārdomāti izvietotām 10 savienojamības pieslēgvietām nodrošina ērtības, vienlaikus saglabājot darba galdu bez jucekļa. Dokēšanas stacijas priekšpuse ir paredzēta ērtai portatīvo ierīču un multivides karšu pieslēgšanai, savukārt aizmugurē ir izvietotas daudzas ostas jūsu statiskajām ierīcēm, lai kabeļi nebūtu redzami.
Produkta veidsKaršu lasītājs
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse