-€44

Cimdi - VALLERRET Skadi cimdi ar rāvējslēdzēju PSP S 20SKD-BK-S - perc šodien veikalā un ar piegādi

Lukas Riedl Signature (ABIEM DZIMUMIEM) modelis ir paredzēts gan videogrāfiem, gan fotogrāfiem, ļaujot pielāgoties laikapstākļiem, pateicoties šai “divi vienā” oderei un dūraiņiem. Piekļūstiet pirkstiem un īkšķiem, izmantojot rāvējslēdzēju un atlocīšanas tehnoloģiju.

VALLERRET Skadi cimdi ar rāvējslēdzēju PSP S 20SKD-BK-S

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

6638 ar PVN

€ 109.95

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

12282
20SKD-BK-S
7072621000380
VALLERRET

Jauns

19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Skadi cimdi ar rāvējslēdzēju PSP

VISAUGSTĀKAIS DAUDZPUSĪGUMS

Šis daudzpusīgais dizains sniedz jums visas dūraiņu siltuma priekšrocības, kā arī pilnīgu elastību, lai darbotos ar grozāmpogām. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams viens pirksts vai četri, tas ir tikai viena vilciena attālumā.

Specifikācijas:

  • Iekšējie cimdi - “Polartec®” Power Stretch® Pro™: Tie ir plāni, mitrumu absorbējoši un silti. “Polartec®” uzlabotā divkāršā adījuma izstrādājums nodrošina gan veiktspēju, gan izturību. 
  • Merīnvilna un “PrimaLoft®”: Merino vilnas odere un “Primaloft” vidējā slāņa izolācija rada visaugstāko slāņu sistēmu, kas saglabā siltumu.
  • Rāvējslēdzējs un FlipTech pirkstu uzlikas ar magnētiem: Fliptech un rāvējslēdzēja kombinācija nodrošina tūlītēju piekļuvi grozāmpogām, izmantojot visus četrus vai tikai vienu pirkstu. Atlocīšanas tehnoloģiju atliektā pozīcijā notur magnēti vai sānu saspraude, ļaujot piekļūt grozāmpogām pēc iespējas brīvāk.
  • Augstas veiktspējas materiāli: Kazas āda, laminēta mīksta sarža un divu slāņu DWR zamšāda atgrūž ūdeni un nodrošina lielisku aizsardzību pret vēju
  • Pretslīdes saķere: Plaukstas druka ar īpaši lielu saķeri sniedz jums pārliecību un lielisku kameras saķeri.
  • SD kartes kabata ar trijkāja atslēgu: Ērta atmiņas kabata, ko izmantot rezerves SD kartei vai mikrošķiedras drāniņai, ir iestrādāta ar ērtu trijkāja atslēgu.
  • Adīta aproce un plaukstas siksniņa Viegli uzvelciet un novelciet. Ir iespējams pievilkt ar viegli regulējamu plaukstas siksniņu.
  • Papildinājumi Saite vētrām, āķa un cilpas aizdare

Siltuma vērtējums: Paredzēti bargai ziemai

Preces ar atlaidi (%)Liela atlaide (30-50%)
Atlaides apjoms (€)20 - 50 €
IzmērsS
Age Groupadult
Dzimumsunisex
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība