Pro video kameras - Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro CINSTUDMFT/G26PDK - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Natīvais 6K sensors ar 13 pieturzīmju dinamisko diapazonu.
  • Savietojams ar plašu populāru EF objektīvu klāstu.
  • Tiešraides tiešraide globālām attālinātām kamerām, izmantojot Ethernet vai mobilos datus.
  • Iebūvēti 2, 4 un 6 pieturas attālināti vadāmi ND filtri.
  • Liels 7 collu liela spilgtuma skatu meklētājs.
  • Ietver 12G-SDI, HDMI, 10G Ethernet savienojumus.
  • Viens 10G Ethernet savienojums nodrošina SMPTE šķiedru stila darba plūsmu.
  • Profesionālas mini XLR ieejas ar 48 voltu fantoma jaudu.
  • Izvēles fokusa un tālummaiņas prasības objektīva kontrolei.
  • Blackmagic Studio pārveidotājs nodrošina visus savienojumus, izmantojot Ethernet.

Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro CINSTUDMFT/G26PDK

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

273545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 10 - 18 darba dienas

18626
CINSTUDMFT/G26PDK
9338716008036

Jauns

11.04 - 05.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
12.04 - 06.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
12.04 - 06.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
11.04 - 05.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2735.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Blackmagic Studio Camera 6K Pro ir jaudīgs studijas kameras modelis ar EF objektīva stiprinājumu, lielāku 6K sensoru uzlabotai kolorimetrijai un smalku detaļu apstrādei, ND filtriem un iebūvētu tiešraidi, izmantojot Ethernet vai mobilos datus. Blackmagic Studio Camera 6K Pro ir tāda pati kompakta "viss vienā" studijas kameru saimes konstrukcija ar vieglu, ar oglekļa šķiedras pastiprinātu polikarbonāta korpusu, lielu integrētu 7" HDR skatu meklētāju un jaudīgiem apraides savienojumiem.

Blackmagic Studio kamerām ir tādas pašas funkcijas kā lielajām studijas kamerām, kas miniaturizētas vienā kompaktā un pārnēsājamā konstrukcijā. Turklāt, pateicoties digitālo filmu kameru dinamiskajam diapazonam un krāsu zinātnei, kameras var tikt galā ar ārkārtīgi sarežģītiem apgaismojuma apstākļiem, vienlaikus radot kinematogrāfiski izteiksmīgus attēlus. Sensoram ir ISO līdz 25 600, tāpēc klienti var radīt pārsteidzošus attēlus pat vāji apgaismotās telpās. Uzlabotās funkcijas ietver atgriezenisko saziņu, atskaites signālu, kameras vadību, iebūvētu krāsu korektoru, Blackmagic RAW ierakstīšanu USB diskos, tiešraidi un daudz ko citu. Turklāt Blackmagic Studio kameras 4K Pro G2 un 6K Pro modeļiem ir pievienota iebūvēta tiešraide, izmantojot Ethernet vai mobilo datu pārraidi, lai klienti varētu novietot kameras attālināti, gandrīz jebkurā pasaules vietā.

Blackmagic RAW ierakstīšana

Lai gan Blackmagic Studio Camera ir paredzēta tiešraidei, tā nav paredzēta tikai izmantošanai ar tiešraides komutatoru. Tas ir tāpēc, ka tā ieraksta Blackmagic RAW uz USB diskiem, tāpēc to var izmantot jebkurā situācijā, kad klienti izmanto statīvu. Lielais 7" skatu meklētājs padara to ideāli piemērotu tādiem darbiem kā tērzēšanas šovi, televīzijas producēšana, ziņu pārraides, sports, izglītība, konferenču prezentācijas un pat kāzas. Lielais spilgtais displejs ar sānu rokturiem, skārienekrāns un fiziskās vadības ierīces ļauj viegli izsekot kadriem, vienlaikus nodrošinot ērtu lietošanu ilgu laiku.

5. paaudzes krāsu zinātne

Apbrīnojamie sensori apvienojumā ar Blackmagic Generation 5 Color Science nodrošina klientiem tādu pašu attēlveidošanas tehnoloģiju, kāda tiek izmantota digitālajās filmu kamerās. Krāsu korektoru var vadīt pat no komutatora. Ar 13 pieturzīmju dinamisko diapazonu kamerai ir tumšāka melnā un spilgtāka baltā krāsa, kas ir ideāli piemērota krāsu korekcijai. 4K modeļi ir lieliski piemēroti gan HD, gan Ultra HD produkcijai, un to izšķirtspēja ir 3840 x 2160, savukārt 6K modeļa izšķirtspēja ir 6144 x 3456. Turklāt visi modeļi atbalsta 23,98 līdz 60 kadru/s.

Objektīva stiprinājumi

Izmantojot populāros EF (Blackmagic Studio Camera 6K Pro) vai MFT (Blackmagic Studio Camera 4K) objektīvu stiprinājumus, kameras ir saderīgas ar plašu pieejamu fotoobjektīvu klāstu. Fotogrāfiskie objektīvi ir neticami kvalitatīvi, jo tie ir paredzēti izmantošanai augstas izšķirtspējas fotogrāfijā. Lai novērstu nepieciešamību aizsniegties, lai manuāli regulētu objektīvu, papildu fokusa un tālummaiņas prasības ļauj klientiem regulēt objektīvu no statīva rokturiem gluži tāpat kā lielu studijas kameru. Tas klientiem sniedz tādu pašu sajūtu kā dārgs B4 apraides objektīvs.

Apraides savienojumi

Atšķirībā no plaša patēriņa kamerām Blackmagic Studio kameras 4K Pro G2 un 6K Pro modeļiem ir SDI savienojumi, kas ietver arī sarunu savienojumu, lai komutatora operators varētu sazināties ar kamerām tiešraides pasākumu laikā. Tas nozīmē, ka režisors var sazināties ar kameras operatoriem, lai vadītu kadru izvēli, novēršot problēmu, kad visām kamerām vienlaikus varētu būt viens un tas pats kadrs. Pārrunu savienotājs ir iebūvēts kameras sānos un atbalsta standarta 5 pin XLR apraides austiņas.

Blackmagic Studio kamerām ir daudz savienojumu savienošanai gan ar patērētāju, gan apraides iekārtām. Uzlabotie Blackmagic Studio Pro kameru modeļi ir izstrādāti apraides darba plūsmām, tāpēc tiem ir 12G-SDI, 10GBASE-T Ethernet, Talkback un balansēta XLR audio ievadi. 10G Ethernet nodrošina visu video, signālu, sarunu signālu un kameras barošanu, izmantojot vienu savienojumu, tāpēc iestatīšana ir daudz ātrāka. Tas ir tāpat kā SMPTE optiskās šķiedras darbplūsma, taču tiek izmantots standarta 6A kategorijas vara Ethernet kabelis, tāpēc izmaksas ir daudz zemākas.

Tiešraides tiešraide

Tagad klienti var novietot kameras attālināti jebkurā pasaules vietā, jo Blackmagic Studio 4K Pro G2 un 6K Pro kameru modeļos ir iebūvēta tiešraide. Tas nozīmē, ka klienti var novietot kameru attālā vietā, un tā var ģenerēt H.264 HD tiešraidi, kas pa internetu tiek nosūtīta atpakaļ uz studiju. Vienkārši pievienojiet kameru internetam, izmantojot iebūvēto Ethernet savienojumu, vai arī klienti var pieslēgt 4G vai 5G tālruni USB-C pieslēgvietai, lai veiktu straumēšanu, izmantojot attālinātus datus.

ND filtri

Blackmagic Studio Camera 6K Pro ir aprīkota ar augstas kvalitātes, ar tālvadības pulti vadāmiem ND filtriem, kas ļauj klientiem ātri samazināt kamerā nonākošās gaismas daudzumu. Izstrādāti atbilstoši kameras kolorimetrijai un krāsu zinātnei, 2, 4 un 6 pieturzīmju filtri sniedz klientiem papildu rīcības brīvību pat skarbā apgaismojumā. Filtri ir izstrādāti tā, lai vienmērīgi filtrētu gan optiskos, gan infrasarkanos viļņu garumus, novēršot attēlu piesārņojumu ar infrasarkano starojumu. ND filtrus var elektroniski vadīt ar funkciju pogām kameras aizmugurē, izmantojot pieprasījumam paredzētās pogas un tālvadības pulti. Tā kā kameras vadības operators tos var kontrolēt attālināti, kameras operators var brīvi koncentrēties uz perfekta kadra uzņemšanu.

Produkta veidsVideo kameras
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse