Citas somas - Shimoda Unit Mless V2 - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Savietojams ar Shimoda Designs Action X30 mugursomu, Action X50 mugursomu, Action X70 mugursomu, pārnēsājamā skrituļa 2. versiju vai DV skrituli.

Shimoda Mless V2 vienība

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

8545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

43575
0816779022149
Shimoda

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī Shimoda Designs vidējā bezspoguļa kameras pamatvienība 2. versijā ar Parīzes nakts krāsu ir aprīkojuma ieliktnis, kas uzlabo Shimoda Designs Action X30 mugursomas, Action X50 mugursomas, Action X70 mugursomas, pārnēsājamā rullīša 2. versijas un DV rullīša satura organizēšanas iespējas. Tas ir paredzēts kameru, video, audio vai digitālo multivides iekārtu glabāšanai, un tajā var ievietot līdz divām vidēja izmēra DSLR vai bezspoguļa kamerām kopā ar sešiem objektīviem; vai divām vidēja izmēra DSLR vai bezspoguļa kamerām kopā ar diviem objektīviem, kā arī vidēja izmēra dronu komplektu.

Iekārtas, kas ievietotas šī ieliktņa neabrazīvajā iekšpusē, var sakārtot, izmantojot sešus polsterētus, ar skārienjutīgām plāksnītēm aprīkotos sadalītājus. Lai vēl vairāk papildinātu saderīgo mugursomu, vidēja izmēra bezspoguļa pamatvienībai 2. versijā ir arī rāvējslēdzēja aizdares sānu atvērums, kas sakrīt ar mugursomas rāvējslēdzēja aizdares sānu atvērumu, lai nodrošinātu netraucētu piekļuvi iekšpusē esošajam aprīkojumam, kad mugursoma tiek pagriezta no muguras uz priekšu ar labo pusi uz augšu.

Šī Core Unit ir aprīkota ar mīkstu, aizsargājošu slēgto šūnu putu konstrukciju, un tai ir Shimoda Designs Skin. Aizdares pārsegs ar rāvējslēdzēju un augšējo rokturi aizsargā Core Unit no putekļiem un ļauj to lietot neatkarīgi, atsevišķi vai citā lielākā somā vai futrālī.

Produkta veidsSomiņa, kastīte
KrāsaPelēka

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock