Citie diski & SSD - Silicon Power Armor A65 1TB, melns SP010TBPHDA65S3K - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Triecienu, putekļu un mitruma izturīgs ārējais cietais disks
  • Augsta ietilpība: 1 TB
  • USB 3.0 standarts, savietojams arī ar USB 2.0
  • 5 Gb/s datu pārraides ātrums
  • Uzlabota datu aizsardzība

Silicon Power Armor A65 1TB, melns SP010TBPHDA65S3K

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

8445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 10 darba dienas

23809
SP010TBPHDA65S3K
4712702644234
Silicon Power

Jauns

03.04 - 16.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 16.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Prettrieciena mehānisms labākai aizsardzībai un sirdsmieram
Portatīvo cieto disku smalkajām mehānismu detaļām nepieciešama īpaša aizsardzība. Armor A65 aprīkots ar šādu aizsardzību: tā triecienizturība atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810G Metode 516.6 Procedūra IV (kritiena tests) prasībām; tā korpuss veidots no diviem integrētiem gumijas slāņiem ar plastmasas struktūru starp tiem, kas nodrošina viengabalainu konstrukciju un padara ārējo apvalku īpaši izturīgu un ilgmūžīgu. Speciāla iekšējā amortizācijas sistēma pilda vibrāciju slāpēšanas funkciju vispārējās stabilitātes palielināšanai, savukārt ārējais gumijas pārklājums veido ne tikai triecienizturīgu aizsargslāni, bet arī padara korpusa virsmu noturīgu pret slīdēšanu un skrāpējumiem. Ar progresīvo 3 slāņu aizsardzību pārbaudītais Armor A65 ir īsts eksperts triecienizturībā.

IP67 ūdensnoturība, jo detaļām ir nozīme 
Armor A65 ar tā izliekto formu un viengabalaino korpusu ir nozarē pirmais portatīvais cietais disks ar IP67 aizsardzības klases vērtējumu, kas nozīmē, ka tas ir pilnīgi aizsargāts pret putekļu iekļūšanu, kā arī spēj līdz 30 minūtēm izturēt iegremdēšanu ūdenī līdz 1 metra dziļumam. Esam pārdomājuši visu līdz pēdējam sīkumam, tā kā ūdens un putekļi ir vieni no biežākajiem apdraudējumiem cietajiem diskiem to lietošanas laikā ikdienā. 
 
Plūdlīniju formas dizains, kabeļa uzglabāšana uz ierīces
Delikātais kabeļa uzglabāšanas risinājums, kas paredz kabeli salocīt un nofiksēt korpusa aizmugures daļā, efektīvi samazina ierīces ārējo izmēru un padara to ērtāku pārnēsāšanai. Jūs sajutīsiet šīs ierīces sniegto eleganci un ērtumu neatkarīgi no tā, vai tā atradīsies jūsu somā vai rokās. Turklāt Armor A65 izceļas ar plūdlīniju formas korpusa dizainu, kas radīts iedvesmojoties no luksusa klases jahtu plūstošajām līnijām un izliekumiem, piešķirot ierīcei īpašu izsmalcinātības pieskārienu. 

Gudrāka, plaukstas izmēra seifglabātava
Uzlabota datu aizsardzība ar Silicon Power kompānijas īpaši izstrādāto HDD Lock Utility programmatūru.
Šī programmatūra speciāli izstrādāta Armor A65 un ļauj tam uzstādīt paroli, tādējādi liedzot svešām personām piekļuvi cietajā diskā ierakstītajiem datiem. Gadījumos, kad disks tiek atvienots no datora, tāpat jāievada parole diska atbloķēšanai, līdz ar ko tiek turpināta svarīgo datu aizsardzība pret neautorizētu piekļuvi. Bez tam Armor A65 aprīkots ar iebūvētu LED indikatoru, kas viegli ļauj noteikt ierīces barošanas un datu pārraides režīma statusu.
 
1 TB x USB 3.0 patiesi mobilam dzīvesveidam
Armor A65 nodrošina lielisku atmiņas apjomu simtiem mūzikas failu, filmu, fotogrāfiju un citu svarīgu datu uzglabāšanai. Pateicoties 1 TB lielai ietilpībai un īpaši ātrdarbīgam USB 3.0 interfeisam, jums nebūs jāuztraucas par nepietiekamu brīvās atmiņas apjomu un varēsiet izbaudīt patiesi mobilu dzīvesveidu.

  • Atbilst ASV militārā standarta MIL-STD-810G Metode 516.6 Procedūra IV triecienizturības prasībām (brīvā kritiena tests no 122 cm augstuma ar triecienu 26 dažādos kontaktpunktos)  
  • Nozarē pirmais disks, kas atbilst IP67 putekļu drošības/ūdensnoturības standarta prasībām
  • Tehnoloģiski progresīva cietā diska iekšējā amortizācijas sistēma
  • Delikāts kabeļa uzglabāšanas risinājums
  • SP HDD Lock Utility bezmaksas lejupielādējama programmatūra pilnai diska šifrēšanai
  • SuperSpeed USB 3.0 interfeiss 
  • Inteliģentais LED indikators
  • Vienkārša pieslēgšana un lietošana, nav vajadzīgs ārējais adapteris
  • SP Widget bezmaksas lejupielādējama programmatūra, kas nodrošina 7 galvenās rezerves kopēšanas un drošības funkcijas
Ietilpība1TB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse