Mugursomas - Peak Design Everyday Backpack 20L V2 Charcoal - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Ietilpīga mugursoma
  • FlexFold sadalītāji jūsu aprīkojuma organizēšanai
  • Planšetdatora un klēpjdatora nodalījums ierīcei izmērā līdz 15 collām
  • Vairākas iekšējās kabatiņas aksesuāriem
  • Ūdensnecaurlaidīga ārējā virsma

  • Ietilpīga mugursoma
  • FlexFold sadalītāji aprīkojuma organizēšanai
  • Planšetdatora un klēpjdatora nodalījums ierīcei izmērā līdz 15 collām
  • Vairākas iekškabatas aksesuāriem
  • Ūdensnecaurlaidīga virsma

Peak Design Everyday Backpack 20L V2 Charcoal

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

29945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

26045
BEDB-20-CH-2
0818373021412
Peak Design

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
299.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunā 20 l ogle ir paredzēta radošam un aktīvam cilvēkam Ikdienas mugursoma no Peak Design ir izstrādāta, lai aizsargātu un viegli paplašināms, lai pielāgotos dažādiem rīkiem. 20L Ikdiena ir bijusi paredzēts pilna kadra DSLR ar 3-4 objektīviem. Īpaša klēpjdatora uzmava der 15" klēpjdatoram un 11" planšetdatoram. Var būt trīs Flexfold touch stiprinājuma sadalītāji konfigurēts, lai izveidotu kubus un caurlaides, lai aizsargātu dažādas kameras un objektīvu kombinācijas starp citiem aprīkojuma veidiem. Maglatch sistēma ļauj jūsu soma, ko var paplašināt, ja nēsājat līdzi papildu piederumus. Dubultā ārējā puse kabatās un kompresijas siksniņā var turēt statīvu, lietussargu vai ūdens pudeli droši piestiprināts pie mugursomas.

Augšējā kabata ar rāvējslēdzēju nodrošina ātru piekļuvi tālrunim, atslēgām un mazajām kabatām vienumus, kas jums bieži jāatgūst. Sadalītas iekšējās kabatas nodrošina papildu organizācija, kas ļauj atdalīt kabeļus, akumulatorus un citi mazi aksesuāri, novēršot laiku, kas pavadīts, meklējot kādu konkrētu lieta. Regulējamas mugursomas siksnas un regulējama krūšu kaula siksna saglabā jūsu mugursoma stingri un ērti novietota vietā, ja to nēsā mugurā. Augšējā greifers rokturis un sānu portfeļa stila siksna nodrošina alternatīvas pārnēsāšanas metodes. Priekš garas ceļojumu dienas, kad somu nemaz negribas nest, caurbraukšana bagāžas siksna ļauj droši novietot somu uz ritošā čemodāna. Ikdienas mugursoma ir izgatavota no izturīga Kodra auduma ar laikapstākļiem izturīgu DWR pārklājums.

Materiāls Kodra audums ar laikapstākļiem izturīgu DWR mēteli Veids Slēgšana Laikapstākļiem izturīgi rāvējslēdzēji
Maglatch aizdare Ārpuse Izmēri Vismazāk Maglatch iestatījums: 12,0 x 18,0 x 7,0 collas (30,0 x 46,0 x 17,0 cm)
plkst. lielākais Maglatch iestatījums: 12,0 x 21,0 x 7,0 collas (30,0 x 54,0 x 17,0 cm) Interjers Izmēri Nē norādījis ražotājs Statīva turētājs Jā, iekšā kabata ar kompresijas siksnu Vidukļa josta Jā, paslēpts vidukļa siksna Pārnēsāšanas/transportēšanas iespējas Regulējams mugursomas siksnas
Polsterēts augšējais rokturis
Portfeļa stila siksna Svars 2,9 mārciņas (1,3 Kilograms)

Ikdienas mugursoma, kas pielāgojas jūsu pastāvīgi mainīgajam aprīkojumam, dzīvesveidam un videi, sniedz jums nepārspējamu pieejamību, paplašināšanu un organizēšanu. Patentētais MagLatch nodrošina ātru apgaismojuma piekļuvi augšējai daļai ar dubultu sānu ielādi, izmantojot divus laikapstākļu necaurlaidīgus sānu rāvējslēdzējus. Milzīga ārējā pārnēsāšanas ietilpība ir iespējama, pateicoties daudzpusīgai novelkamo siksnu sistēmai un 2 paplašināmām ārējām sānu kabatām. Integrētā bagāžas pārvadāšana padara šo somu vienlīdz piemērotu ikdienas braucieniem un ilgstošākiem ceļojumiem. Bezgalīgi konfigurējami FlexFold sadalītāji nodrošina sakārtotus, aizsargātus fotoattēlus, dronus vai ikdienas piederumus, un tie nav salikti somas apakšā. Iekšējās polsterētās piederumu kabatas saglabā sīkus priekšmetus. Īpaša uzmava līdz pat 15 collu klēpjdatoram, planšetdatoram un dokumentiem. Īpaši tīra estētiska, pilnībā pielāgota aparatūra, minimālas karājas siksnas.

Flex-fold™ sadalītāji
3 FlexFold Dalītāji nodrošina bezgalīgu iekšējo konfigurāciju, sadalīšanu nodalījumos un rīku sakraušanu, kā arī novērš aprīkojuma nokrišanu uz somas grīdas.

Iekšējās sānu paneļa kabatas
Akumulatoru aizsargkabatas, kartes, cietie diski, atmiņas bankas un citi mazi priekšmeti.

Klēpjdatora un planšetdatora uzmavas
Īpaša, aizsargāta klēpjdatora kabata ar planšetdatora/dokumentu uzmavu ir pieejama, neatverot galveno somas nodalījumu. .

Ietver visu jūsu komplektu
Mūsu apjomīgākajām somām, gan 20 L, gan 30 L versijām ir ļoti pilnīga profesionāla fotografēšanas iestatīšana. Konkrētas pārnēsāšanas ietilpības skatiet cilnē SPECS.

Augšējā kabata
Magnētiski noslēgta kabata tieši zem augšējā atloka slēpj vērtīgas lietas, piemēram, maku, tālruni un ceļojumu piederumus. cuments.

Atslēgas saite
Peak Design Anchor atslēgu saite atrodas vienā no ārējām sānu kabatām, lai ātri piekļūtu atslēgām un ID.

Patentēts Maglatch™
MagLatch™, iespējams, ir vienīgais jebkad izstrādātais maisiņu aizvēršanas mehānisms, kas ir bez izskata, ar vienu roku, kluss un drošs. Piedāvā magnētiskā aizdare un 4 kāpņu bloķēšanas punkti, kas ir kniedēti pie nerūsējošā tērauda iekšējās plāksnes. Magnēts noķer plāksni, radot mīkstu aizdari bez slēdzenes. Pēc tam vienkārši pavelciet uz augšu aizbīdni, un tas droši nofiksēsies uz tuvākajām kāpnēm. Lai noņemtu, pavelciet uz augšu aizbīdņa rokturi.

Revolucionārs ārējais pārnēsāšana
Klasē labākā sistēma, kas sastāv no 4 konfigurējamām spriegošanas siksnām, ļauj nēsāt lielus, smagus priekšmetus. ārpus jūsu iepakojuma viegli. Siksnas lieliski novelkas, kad tās netiek lietotas, atstājot jūs bez nokareniem siksnu galiem. 2 60 cm siksnas var ievietot magnētiski noslēgtā kabatā, savukārt 2 40 cm siksnas slēpjas izvēršamajās sānu kabatās. Augstas izturības 15 mm siksna, pielāgoti anodēti spriegošanas āķi un 10 diskrēti enkura punkti ļauj nofiksēt gandrīz jebkuru slodzi.

8 l iekšējā izplešanās
Vairāku fiksācijas punktu MagLatch aizvēršanas sistēma nodrošina augstāku somas, ko var paplašināt, lai pārnēsātu vairāk.

Nešana ar dronu
Abu izmēru somas ir ideāli piemērotas DJI Mavic un DJI Spark, ar kontrolieri un piederumiem, un sniedz jums daudz brīvas vietas. 30 l mugursomā var ietilpt pat DJI Phantom 4, kā arī kontrolieris un aksesuāri, kas atrodas galvenajā nodalījumā.

Statīva un ūdens pudeles pārnēsāšana
Milzīgās paplašināmas sānu kabatas, kurās var pārvadāt statīvus un ūdeni. pudeles vai citas lietas, kurām vēlaties ātri tikt pie.

Divpusēja piekļuve
Divi laikapstākļiem izturīgi sānu rāvējslēdzēji nodrošina pilnīgu piekļuvi no augšas līdz apakšai no abām somas pusēm. Vienmēr ātri atrodiet vajadzīgo.

Aktīvā sānu piekļuve
Aksiālās siksnas stiprinājumi ļauj noņemt somu no viena pleca un pagriezt to sev priekšā, lai iekāptu un izkļūtu, neņemot to nost.

Siksnas, kas jūs apskauj
Viegli regulējamas plecu siksnas pagriežas aksiālos savienojuma punktos, lai optimizētu komfortu visos ķermeņos. Daudzi atsauksmju sniedzēji saka, ka šī ir visērtākā mugursoma, kādu viņi jebkad ir valkājuši.

Pat. gaidoša krūšu kaula siksna
Ļauj piestiprināt un atbrīvot ar vienu roku, kā arī viegli nofiksējas, lai novērstu siksnu galu nokarināšanu.

Novelkama vidukļa siksna
Papildu nodrošināšanai lielas slodzes, komplektā ir iekļauta vidukļa siksna, kas pretējā gadījumā nemanāmi novelkas.

Laika noturīgs apvalks
Pret laikapstākļiem izturīgs 500D Kodra apvalks ar augsta blīvuma polsterējumu ir impregnēts ar DWR un divreiz pārklāts ar polimēru. abas puses. Augstākās kvalitātes laikapstākļiem izturīgi ārējie rāvējslēdzēji.

Premium materiāli un konstrukcija
Ar hipalonu pastiprināti un ar stieņiem piestiprināti stresa punkti. Mīksts, izturīgs jauktas kokvilnas sarža interjers aizsardzībai, izturībai un greznai sajūtai. Pelnu mugursomas aizstāj Hypalon saskares punktus ar dabīgu NuBuck ādu. Pilnībā pielāgota anodēta alumīnija aparatūra.

Ikoniska, godalgota soma ikdienai un foto pārnēsāšanai — uzlabotā Peak Design Everyday Backpack ir radīta, domājot par piekļuves, organizēšanas, paplašināšanas un aizsardzības iespējām. Unikālā MagLatch sistēma nodrošina ātru piekļuvi no augšas ar divkāršu sānu piekļuvi, izmantojot UltraZips ūdensnecaurlaidīgos rāvējslēdzējus. Somas iekšpusē trīs konfigurējami FlexFold sadalītāji ļauj organizēt un aizsargāt jūsu aprīkojumu. Pieejami speciāls nodalījums 15 collu klēpjdatoram, planšetdatoram vai dokumentiem, kā arī vairākas iekškabatas nelieliem piederumiem. Soma ir izgatavota no 100% pārstrādāta 400D ūdensizturīga materiāla, garantējot pilnīgu aizsardzību. Universāla paslēpjamu siksnu sistēma nodrošina pārnēsāšanas risinājumu somas ārpusē. Paplašināmās sānu kabatas ļauj ietilpināt dzeramā ūdens pudeles vai trijkājus. Soma ir teicami piemērota kā ikdienai, tā arī garākiem ceļojumiem. Pilnībā pielāgotas detaļas, minimāli karājošās siksnas. Tagad otrās paaudzes Everyday Backpack V2 var lepoties ar estētiskiem un funkcionāliem atjauninājumiem, kas balstīti uz atsauksmēm no tūkstošiem aizrautīgu lietotāju.   

Tūlītēja piekļuve

  • Ātra, droša, vienas rokas piekļuve no augšas ar MagLatch sistēmu
  • Divkāršā sānu piekļuve ar ūdensnecaurlaidīgiem rāvējslēdzējiem
  • Īpaši izturīgs UltraZip dizains


Paplašināmība

  • MagLatch sistēma ļauj paplašināt somas iekšpusi: +3L uz 20L somu, +8L uz 30L somu


Pielāgojamība

  • Trīs ērti konfigurējami FlexFold sadalītāji nodrošina izcilu pielāgojamību un aizsardzību


Daudzskaitlīgas kabatas

  • Staipīga iekšējā sānu un augšējā kabata kartēm, vadiem un daudz kam citam
  • Iekškabatas makam, pasei un citiem svarīgiem piederumiem
  • Divas elastīgas ārējās sānu kabatas dzeramā ūdens pudelēm, trijkājiem utt.


Klēpjdatora nodalījums

  • Aizsargājošs nodalījums 15 collu klēpjdatoram ar kabatām planšetdatoram un dokumentiem
  • Pielāgojams ērtai piekļuvei mazāka izmēra klēpjdatoriem


Ārējais pārnēsāšanas risinājums

  • Četras ārējās siksnas ļauj nostiprināt apjomīgus priekšmetus, izmantojot Peak Design Cord Hook sistēmu
  • Siksnas uzglabājamas zem magnētiska nodalījuma
  • Ātrā savienojuma, paslēpjama krūšu siksna


Maksimāls komforts

  • Ventilēts, ātri žūstošs tīkliņveida mugurpuses polsterējums elpojošam komfortam
  • Pagriežamas plecu lences optimizētam komfortam visiem ķermeņa tipiem
  • Ātrā savienojuma, paslēpjama krūšu siksna


Ceļojumam draudzīga

  • Speciāls stiprinājums ērtai un drošai pievienošanai pie bagāžas ratiņiem
  • Trīs polsterēti rokturi somas pārnēsāšanai taisnā pozīcijā vai kā koferi
  • Pieejama polsterēta, paslēpjama vidukļa josta (pārdodas atsevišķi)


Izturīga un ūdensnecaurlaidīga

  • Pret laikapstākļu ietekmi noturīgais, 100% pārstrādātais 400D neilona materiāls ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu tehnoloģiju, divkārši pārklāts ar PU pārklājumu un Bluesign sertificēts (visu krāsu modeļi, izņemot melnu)
Produkta veidsMugursoma
KrāsaPelēka
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība