RICOH/PENTAX PENTAX-DA* 16-50MM F/2.8 ED PLM AW 28030

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

138946 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

31100
28030
4549212302954
RICOH/PENTAX

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1389.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Šis lielas diafragmas standarta tālummaiņas objektīvs ir izstrādāts kā viens no jaunās paaudzes Star sērijas objektīviem lietošanai ar PENTAX APS-C formāta digitālajām SLR kamerām, un tam ir atvērta F2,8 apertūra visā tālummaiņas diapazonā. izcila optiskā veiktspēja.

Iekļaujot jaunākās optiskā dizaina tehnoloģijas, optika ir pilnībā pārveidota, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas, augsta kontrasta attēlus pat pie atvērtas apertūras. Salīdzinot ar esošo smc PENTAX-DA★ 16–50 mm F2.8ED AL[IF]SDM, kas tika laists klajā 2007. gada jūlijā, šis objektīvs nodrošina ievērojami uzlabotu attēlveidošanas veiktspēju.

Tajā arī pirmo reizi lielas diafragmas objektīvā ir iekļauts PLM (impulsu motors), lai nodrošinātu ātrdarbīgu un zemu trokšņu autofokusa darbību. Tas ir pat precīzi noregulēts, lai nodrošinātu labāku darbību manuālā fokusa darbībā. Šis jaunais tālummaiņas objektīvs ļauj lietotājiem pilnībā izbaudīt fotografēšanas procesu atbilstoši viņu vēlmēm.

Galvenās funkcijas:

Jaunas paaudzes objektīvi optimālai attēla kvalitātei

Šis objektīvs ir izstrādāts kā jaunās paaudzes Star sērija, un tas līdz minimumam kompensē dažādas aberācijas un nodrošina asus, skaidrus attēlus ne tikai attēla lauka vidū, bet arī malās. Tas nodrošina īpaši augstu izšķirtspējas jaudu un izcilu kontrastu pat pie atvērtas apertūras, vienlaikus uzņemot skaistus attēlus ar vienmērīgu bokeh (defokusa) efekta pāreju un patiesu lauka dziļumu.

Ātrdarbīga AF sistēma ar minimālo fokusa attālumu 0,3 metri

Šajā tālummaiņas objektīvā ir iekļauta jaunizveidota optiskā sistēma, kas ietver vieglāku, kompaktāku fokusa objektīvu grupu. Uzlabotais PLM (impulsu motors) nodrošina vienmērīgu, ātrgaitas autofokusa darbību ar minimālu darbības troksni.

Elektromagnētiskās diafragmas mehānisms

Objektīvam ir elektromagnētiskās diafragmas vadības mehānisms, kas nodrošina augstas precizitātes ekspozīcijas kontroli. Tas arī ļauj lietotājam uzņemt videoklipus, izmantojot automātisko ekspozīcijas kontroli, pat ja video uzņemšanas laikā ir ievērojamas spilgtuma atšķirības. Ar deviņu asmeņu apļveida diafragmu, lai radītu dabisku, skaistu bokeh (defokusa) efektu.

Putekļu necaurlaidīga, pret laikapstākļiem izturīga konstrukcija

Šim tālummaiņas objektīvam, kas izstrādāts kā AW (visiem laikapstākļiem) modelis, ir putekļu necaurlaidīga, laikapstākļiem izturīga konstrukcija, kas novērš ūdens un putekļu daļiņu iekļūšanu objektīva iekšpusē. SP (Super Protect) pārklājums aizsargā objektīva priekšējo virsmu no putekļiem un traipiem.

**Vienkārša manuāla darbība**

Ātrās pārslēgšanas fokusa sistēma nodrošina tūlītēju pāreju uz manuālo fokusa darbību. Pēc objekta fiksēšanas fokusā AF darbības laikā, līdz pusei nospiežot kameras aizvara atbrīvošanas pogu; šo sistēmu var izmantot jebkurā laikā AF darbības laikā.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaPentax
Bajonetecita
Objektīva fokusa attālums, mm16-50
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock