RICOH/PENTAX RICOH GR IIIX

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

106945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

31112
15285
0027075303744
Saramonic

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1069.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
Galvenās funkcijas
  • 24,2 MP APS-C CMOS sensors
  • GR engine 6
  • 40 mm f/2.8 objektīvs (35 mm ekvivalents)
  • 3 asu vibrācijas samazināšanas sistēma
  • 3" 1,037 m punktu skārienekrāna LCD ekrāns
  • Full HD 1080/60p video ierakstīšana
  • Bluetooth LE un Wi-Fi savienojumi
  • Hibrīda AF sistēma
  • makro režīms
  • 50 mm un 71 mm fokusa garuma crop režīmi

RICOH GR IIIx ir izstrādāts, atbildot uz lietotāju vēlmes pēc jaunas GR sērijas kameras, kas piešķirs jaunu skatījumu augsti novērtētajam RICOH GR III. GR III tika izlaists 2019. gada martā, un tam ir 28 mm platleņķa objektīvs, un tas ir izstrādāts, lai vēl vairāk uzlabotu GR sērijas galvenās vērtības: attēla kvalitātes optimizāciju, momentuzņēmuma iespējas un pārnesamību.

Jaunizveidotais 26,1 mm GR objektīvs nodrošina 40 mm skata leņķi 35 mm formātā, kas ir tuvu paša fotogrāfa efektīvajam redzes laukam. Atkarībā no objektīva izmantošanas veida šis daudzpusīgais skata leņķis var radīt dažādus attēlu atveidojumus: varat uzņemt attēlu, kas līdzīgs tiem, kas uzņemti 30 mm pusplatā leņķī, vai izveidot pilnīgi atšķirīgu vizuālo izteiksmi, it kā uzņemtu ar 50 mm standarta leņķi. Kamera nodrošina arī vairākas jaunas un uzlabotas pēcuzņemšanas funkcijas, lai rediģētu uzņemtos attēlus pēc fotogrāfa vēlmēm.

Jaunā RICOH GR IIIx ir kamera, kas apvieno visas nepārtraukti attīstošās RICOH GR sērijas priekšrocības ar jaunu, novatorisku perspektīvu, kas ir lieliski piemērota dramatiskām, iedvesmojošām ielu fotogrāfijām.

Jauna dizaina augstas izšķirtspējas GR objektīvs

RICOH GR IIIx ir iekļauts jaunizveidots 26,1 mm F2,8 GR objektīvs, kas apvieno izcilu attēla kvalitāti ar mazu izmēru. Atšķirībā no iepriekšējiem GR sērijas modeļiem, kuriem bija 28 mm plats skata leņķis pārspīlētai perspektīvai, šis objektīvs nodrošina 40 mm standarta skata leņķi 35 mm formātā, nodrošinot attēlus ar dabiskāku perspektīvu un patiesāku dziļuma sajūtu, radot pilnīgi atšķirīgus ielu foto attēlus.

Jaunizveidotajā optikā ir iekļauti divi asfēriski optiskie elementi, lai līdz minimumam samazinātu kropļojumus un hromatisko aberāciju, vienlaikus efektīvi samazinot uzplaiksnījumu un atspīdumu veidošanos, uzņemot foto pretgaismā. Makro fotografēšanā kamera ļauj lietotājam tuvoties objektam līdz 12 centimetriem no objektīva priekšpuses.

Apvienojumā ar standarta fokusa attālumu, tas uzņem tuvplāna attēlus ar dabisku perspektīvu, kas atrodas uz skaisti defokusēta fona. Tas ir aprīkots arī ar ND (neitrāla blīvuma) filtru, kas samazina diafragmas atvērumu par divām iedaļām, lai uzņemtu augsta kontrasta un augstas izšķirtspējas attēlus ar dažādām ainām un objektiem un dažādos fotografēšanas apstākļos. Tā deviņu asmeņu diafragmas mehānisms rada dabisku bokeh (defokusa) efektu un patiesu dziļuma sajūtu pie atvērtas diafragmas, vienlaikus tverot skaistus gaismas starus ar aizvērtu diafragmu.

Augstas kvalitātes augstas izšķirtspējas attēli

GR IIIx ir iekļauts liels APS-C formāta CMOS attēla sensors ar anti-aliasing (AA) dizainu bez filtra un jaunizveidots GR ENGINE 6 attēlveidošanas dzinējs, lai optimizētu tā attēla izšķirtspēju. Šis attēla sensors ar aptuveni 24,24 efektīvajiem megapikseļiem nodrošina īpaši augstas izšķirtspējas attēlus ar bagātīgu gradāciju. Tas ir saderīgs arī ar vairāku toņu 14 bitu RAW attēlu ierakstīšanu. Kamerai ir arī oriģinālais RICOH akselerators, kas izstrādāts, lai optimizētu attēla sensora sniegtos attēla datus, un nodrošina visaugstāko jutību ISO 102400 īpaši augstas jutības fotografēšanai.

Hibrīda AF sistēma liela ātruma, augstas precizitātes autofokusa darbībai

GR IIIx ir hibrīda AF sistēma, kas apvieno kontrasta tipa AF mehānismu, kas ir izcils fokusēšanas precizitātē, ar fāzes noteikšanas tipa AF mehānismu, kas nodrošina ātrdarbīgu fokusēšanas darbību. Automātiskā fokusa uzņemšanas laikā šī AF sistēma precīzi nosaka objekta seju vai aci, fokusējas uz to un, izmantojot AF rāmi, LCD displejā norāda fokusa pozīciju.

Kad kamera nosaka vairākas sejas, tā automātiski atšķir galveno objektu no sekundārajiem un norāda to fokusa rāmī. Fotogrāfi var arī mainīt galveno objektu, izmantojot vienkāršu skārienekrāna darbību.

RICOH oriģinālais SR mehānisms

  • Trīs asu, četrpakāpju vibrāciju samazināšana: RICOH oriģinālais SR (vibrāciju samazināšanas) mehānisms nozīmē, ka GR IIIx efektīvi kompensē kameras vibrāciju slēdža nospiešanas brīdī. Trīs asu mehānisms samazina kameras drebēšanas nelabvēlīgo ietekmi, ko izraisa kustības, līdz pat četriem soļiem. Tā kā SR mehānisms nobīda attēla sensoru ideālā pozīcijā horizontāli un vertikāli, kamera ļauj lietotājam izmantot automātiskās horizontālās korekcijas funkciju, lai bez piepūles optimizētu attēla kompozīciju.

  • RICOH oriģinālais AA filtra simulators: izmantojot mikroskopiskas vibrācijas ar subpikseļu precizitāti attēla sensora blokam ekspozīcijas laikā, kameras AA (anti-aliasing) filtra simulators nodrošina tādu pašu muarē samazinājuma līmeni kā optiskais AA filtrs. Šis novatoriskais simulators ļauj lietotājam ne tikai ieslēgt un izslēgt AA filtra efektu, bet arī pielāgotefekts līdz līmenim, kas ir vispiemērotākais konkrētajam priekšmetam.

Kompakts, viegls dizains

Neskatoties uz lielo APS-C formāta attēla sensoru un jaunizveidoto optiku ar lielāku fokusa attālumu, GR IIIx ir izstrādāts tā, lai tas būtu īpaši kompakts, funkcionāls un pārnēsājams atbilstoši GR sērijas koncepcijai. kameru kā kabatā ievietojamu attēlveidošanas rīku vai parocīgu attēlu uzņemšanas rīku.

Tā arī nodrošina virkni lietotājam draudzīgu funkciju, piemēram, īsu palaišanas laiku (aptuveni 0,8 sekundes, vadības ciparnīcas, kas ērti novietotas blakus četrvirzienu kontrollerim, un vienkāršu skārienekrāna darbību), lai uzlabotu vadāmību un Ļauj lietotājam ātri reaģēt uz vienreiz mūžā slēģu iespējām. Ārējais rāmis ir izgatavots no ļoti stingra magnija sakausējuma, lai uzlabotu uzticamību un izturību, to nēsājot vai uzglabājot.

Augstas izšķirtspējas LCD monitors ar intuitīvu skārienekrāna darbību

GR IIIx ir 3,0 collu augstas izšķirtspējas LCD monitors ar aptuveni 1 037 000 punktiem. Tā skārienekrāna darbība nodrošina ātru, intuitīvu dažādu kameras funkciju vadību, piemēram, AF kadra nobīdi, izvēlnes izvēli un attēla virzīšanu/palielināšanu atskaņošanas laikā. Tam ir arī bezgaisa konstrukcija, kurā starp LCD skārienekrāna monitoru un pastiprināta stikla aizsargpārsegu ir ievietoti īpaši sveķi, lai efektīvi samazinātu gaismas atstarošanu un izkliedi un uzlabotu redzamību.

Āra skata iestatījums ļauj lietotājam uzreiz pielāgot monitora spilgtumu vēlamajā līmenī, lai nodrošinātu labāku redzamību sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

Attēla vadības funkcija, lai radītu vēlamos vizuālos efektus

GR IIIx ir radoša attēla vadības funkcija, kas integrē efektu režīmus parastajās attēla iestatīšanas darbībās. Izmantojot 11 pamata Image Control režīmus, lietotājs var viegli pielāgot dažādus parametrus, piemēram, piesātinājumu, nokrāsu, taustiņu, kontrastu un graudainību, līdz vēlamajam līmenim un izveidot sev vēlamo apdari. Pielāgotu parametru kopu var pievienot kā pielāgotu iestatījumu funkciju Image Control funkciju izvēlnei.

Papildu attēlu rediģēšana

GR IIIx nodrošina korpusa RAW datu izstrādi, vienlaikus ļaujot lietotājam rediģēt uzņemto attēlu pēc vēlēšanās, pielāgojot tādus parametrus kā pārkodēšanas izmērs, malu attiecība, baltā balanss, attēla vadības iestatījums un ekspozīcijas kompensācijas koeficients. bez nepieciešamības pēc datora. Tā kā kamera samazina priekšskatīšanai nepieciešamo laiku pēc tam, kad lietotājs pielāgo RAW formāta attēlu parametrus, tā palielina korpusa RAW datu izstrādes ātrumu.

Kamera arī ļauj lietotājam saglabāt pielāgotos parametrus pēc sākotnējās RAW datu izstrādes pabeigšanas, tādējādi ļaujot veikt jau izveidotā attēla īsu noregulēšanu ar lielāku efektivitāti. Tiek uzlabota arī kameras attēla kvalitātes regulēšanas funkcija JPEG attēliem: jaunizveidotais vienkrāsainais režīms ļauj daudz mazākā mērā pielāgot pilnkrāsu attēlu parametrus, piemēram, filtra efektu, tonizāciju, kontrastu un asumu, lai izveidotu vienkrāsainus attēlus ar vēlamajiem apdares elementiem. . Kamera nodrošina arī tādus radošus rīkus kā malu attiecības izvēle (16:9 vai 4:3) un attēla pagriešana ar 0,1 grāda soļiem, lai atvieglotu attēla rediģēšanas procesu.

Bluetooth un bezvadu LAN dubultā komunikācija

GR IIIx nodrošina bezvadu LAN funkcijas ērtai savienošanai pārī ar mobilajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem un planšetdatoriem. Instalējot speciālo Image Sync lietojumprogrammu, lietotājs var pārsūtīt uzņemtos attēlus uz mobilo ierīci, ierīces monitorā parādīt Live-View attēlu, attālināti mainīt dažādus iestatījumus, atbrīvot aizvaru no attāluma un pat augšupielādēt uzņemtos attēlus dažādos sociālajos tīklos. mediji ar vieglumu. Pat tad, ja kamera ir izslēgta, lietotājs var pārlūkot un lejupielādēt kamerā saglabātos attēlus mobilajā ierīcē.

Lietotājs var arī nosūtīt mobilās ierīces atrašanās vietas datus uz kameru un ierakstīt datus uzņemtajos attēlos. Automātiskā izmēra maiņas funkcija, kas automātiski samazina attēla izmēru pirms attēla pārsūtīšanas uz mobilo ierīci, arī palīdz uzlabot kameras darbību.

Citas funkcijas

  • Pilna HD filmu ierakstīšana (1920 x 1080 pikseļi, 60 kadru nomaiņas ātrums) H-264 ierakstīšanas formātā
  • Jauna DOF prioritāte (dziļa) * ir pievienota programmas rindai, lai piešķirtu prioritāti slēgtās diafragmas atvēruma iestatījumam
  • Krāsu muarē korekcijas funkcija, lai atskaņošanas laikā samazinātu muarē efektu
  • Intervāla kompozīta režīms, efektīvs ainavu tveršanā ar mēness un zvaigžņu pēdām
  • Elektroniskais līmenis, lai pārbaudītu kameras slīpumu
  • GT-2 telekonversijas objektīvs (pēc izvēles), lai palielinātu fokusa attālumu līdz apm. 75 mm telefoto 35 mm formātā, ko var izmantot kopā ar kameras automātiskās noteikšanas un apgriešanas funkcijām
  • Saderība ar papildu zibspuldzēm, kas paredzētas lietošanai ar PENTAX digitālajām SLR kamerām
Attēlveidošana
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 24,24 megapikseļi (6000 x 4000)
Malu attiecība1:1, 3:2
Sensora veidsAPS-C CMOS
Attēla faila formātsJPEG, neapstrādāts
Bitu dziļums14 biti
Attēla stabilizācijaSensora pārslēgšana (3 ass)
Objekts
Fokālais attālums26,1 mm (35 mm ekvivalentais fokusa attālums: 40 mm)
Maksimālā apertūraf/2.8
Minimālā apertūraf/16
Fokusa diapazonsNormāls
7,9" līdz bezgalībai / 0,2 m līdz bezgalībai
Makro
4,72 līdz 4,72 collas / 0,12 m līdz 0,12 cm
Optiskais dizains7 elementi 5 grupās
Ekspozīcijas kontrole
ISO jutībaAutomātiski, no 100 līdz 102400
Aizvara ātrums1/4000–30 sekundes
0,17–20 minūtes spuldzes režīmā
0,17–20 minūtes
laika režīmā
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, izceltais, vairākas, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-5 līdz +5 EV (1/3 EV soļi)
Baltās krāsas bilanceAutomātiski, CTE, mākoņains, krāsu temperatūra, dienasgaisma, dienasgaismas (vēsi balts), dienasgaismas (dienas gaisma), dienasgaismas (silti balts), dienasgaismas (balts) , Manuāls, Multi Auto WB, Aizēnojums, Volframs
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/10 sekunžu aizkave
Video
Ierakstīšanas režīmiH.264/MPEG-4
Pilna HD (1920x1080) ar 23,98p/29,97p/ 59,94p
Ierakstīšanas ierobežojumsLīdz 25 minūtēm
Video sistēmaNTSC
Audio ierakstīšanaIebūvēts mikrofons (Stereo)
Monitors
Izmērs3.0"
Izšķirtspēja1 037 000 punktu
Displeja veidsFiksēts skārienekrāna LCD
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Flash režīmiIeslēgta zibspuldze, ieslēgta zibspuldze ar sarkano acu efekta samazināšanu, lēna sinhronizācija, lēna sinhronizācija/sarkano acu efekta samazināšanu
Ārējais zibatmiņas savienojumsHot Shoe
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC
Iekšējā atmiņa2 GB
SavienojamībaC tipa USB (USB 3.0)
BezvaduWi-Fi
Bluetooth
GPS
Fiziskā
Akumulatora veids1 x DB-110 atkārtoti uzlādējams litija jonu, 3,6 VDC, 1350 mAh (aptuveni 200 šāvienu)
Izmēri (P x A x D)4,3x2,4x1,4"/109,4x61,9x35,2 mm
Svars9,2 oz/262 g (korpuss ar akumulatoru un atmiņu)
Produkta veidsKompaktkamera
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock