Vairs neražo - Manfrotto backpack Noreg 30 (MB OL-BP-30)

  • Modulāra Noreg Messenger stila pleca soma
  • Ietilpina kompaktās sistēmas kameru kopā ar 2 papildu objektīviem
  • Kabatiņa 15 collu klēpjdatoram un 9,7 collu planšetdatoram
  • Noņemams kameras modulis un klēpjdatora kabatiņa
  • Statīva turētājs priekšpusē

Manfrotto backpack Noreg 30 (MB OL-BP-30)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
32046
MB OL-BP-30
8024221687279
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Jaunā Manfrotto Noreg 30 mugursoma ir ideāls sabiedrotais pārsteidzošos fotografēšanas ceļojumos. Šī ārkārtīgi daudzpusīgā kameras mugursoma patiesībā ir modulāra sistēma, kas sevī ietver divas atvienojamas un atsevišķi izmantojamas daļas. Iekšējo kameras moduli var izņemt un lietot kā pleca somu, kad nepieciešams tikai foto aprīkojums. Tas ietilpina Premium klases bezspoguļu kameru ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu un divus papildu objektīvus atkarībā no izmēra (vai vienu papildu objektīvu, piem., 70‑200 mm f/4). Tajā var arī ietilpināt DJI Mavic Pro Combo piederumu komplektu. Piedevām klēpjdatora nodalījumu somas aizmugurē ir iespējams noņemt un izmantot kā atsevišķu klēpjdatora futrāli. Tas ietilpina 15 collu klēpjdatoru un 9,7 collu planšetdatoru.   

Un, kad vēlaties izmantot Noreg 30 kā parastu ikdienas mugursomu, vienkārši izņemiet kameras moduli, attaisiet iekšējos rāvējslēdzējus un sakļaujiet nodalījumu atlokus.

Jūsu sirdsmieram šī mugursoma ir aprīkota ar Manfrotto izstrādātu inovatīvu aizsargsistēmu, kas garantēti aizsargā ierīces pret triecieniem. Statīva turētājs priekšpusē ļauj vienmēr ceļot kopā ar savu statīvu. Kabata un elastīga aukliņa somas sānos ļauj nostiprināt selfiju kātu, lai filmētu savus piedzīvojumus, kad pārvietojaties ar 360° kameru. Lai kādu ierīci izlemjat ņemt līdzi, šī soma ir ideālais pārnēsāšanas risinājums! Pateicoties stilīgam un diskrētam izskatam, tā ir teicams sabiedrotais ikdienas piedzīvojumos.

Somas materiāli un detaļas ir izvēlēti ar vislielāko rūpību: kamuflāžas tekstūra un krusteniskās siksnas piešķir somai spēcīgu raksturu. Šī soma pārdefinē tik atšķirīgo jauno personīgo urbāno stilu. No ārpuses somas audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, turklāt komplektā ietilpst lietus pārsegs ārkārtēju laikapstākļu gadījumā.

KrāsaPelēka

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.