Lomography Camera Lomochrome Purple (Challenger Edition) + Lomochrome Purple film 400/135/27

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
41987
9007710007245
LOMOGRAPHY

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Iepriekš ielādēts ar LomoChrome Purple, kabatas izmēra un gatavs jebkam! Šajā īpašajā izdevumā Simple Use Camera ir japāņu ielu stils, kas satiekas ar mūsu iecienītākajiem skatieniem un fotografēšanu.

Mūsu krāsu sagrozīšanas ķīmijas inženieru rūpīgi izstrādātā 2019. gada LomoChrome Purple plēve tika raudzēta īpaši slepenā vietā, un tai ļāva nobriest līdz pilnībai. Smalkais līdzsvars starp vislabākajiem fotoniem reaģējošiem sudraba halogenīda kristāliem un īpašiem krāsu savienojumiem, šī trīskāršā emulsija rada iespaidīgas psihedēliskas ainas. Izmantojiet to, lai izveidotu reibinošu zemessarkano, kraukšķīgu plūmju un samtainu violetu nošu sajaukumu.

Funkcijas

Vienkāršs analogs
Lomogrāfijas vienkārši lietojamā atkārtoti ielādējamā filmu kamerā ir iepriekš ielādēta filma, lai jūs varētu nekavējoties sākt filmēšanu.

Piepildīta ar fantastisku filmu.
LomoChrome Purple ISO 100-400 piešķir jūsu kadriem pārsteidzošus purpursarkanus toņus, lai radītu psihedēlisku analogu efektu.

Esiet radošs, izmantojot Color Gel zibspuldzes filtrus
Sajauciet un saskaņojiet trīs dažādus Color Gel zibspuldzes filtrus, lai tonētu savus kadrus ar vienu no sešām dažādām krāsām.

Ņemiet savu kameru visur, kur dodaties
Pārnēsājams un viegls , vienkārši lietojamo atkārtoti ielādējamo filmu kameru var viegli izmantot ikdienas fotografēšanai.

Vienkārši izveidojiet savus attēlus
Vienkārši nododiet savu filmu jebkurā laikā. foto laboratorija. Fotoattēlu izstrāde LomoLab ir ātra un vienkārša!

Atkārtoti ielādējiet un turpiniet fotografēt
Ērti atkārtoti ielādējiet kameru, kad esat pabeidzis savu pirmo rullīti. Sajauciet un saskaņojiet mūsu plašo Lomography 35 mm plēvju klāstu un pārbaudiet mūsu pārlādēšanas komplektus!

Šis īpašais izdevums ir pieejams ar jaunu ekskluzīvu izskatu, ko izstrādājis japāņu ielu zīmola Challenger dibinātājs, dizainers un profesionāls skeitbordists Satoru Taguchi. Taguchi ir pārnesis savu atpazīstamo ilustrācijas stilu un uznirstošo krāsu paleti mūsu vienkārši lietojamajā atkārtoti ielādējamajā filmu kamerā, izveidojot mūsu līdz šim elektriskāko izdevumu.

Iepriekšielādēta ar psihodēlisku LomoChrome Purple plēvi, pārnēsājama un gatava visam — vienkāršas lietošanas atkārtoti ielādējamā filmu kameras Challenger Edition ir lieliski piemērota ikdienas momentuzņēmumu, neierobežotu olliju, izsitumu un nevainojamu viltojumu iesaldēšanai autentiskā analogā stilā. Ievietojiet to somā, šaujiet no gurna, uzvelciet krāsu gēla filtru pāri zibspuldzei un viegli iemūžiniet savus piedzīvojumus. Pats labākais, ka šī kabatas izmēra kamera ir atkārtoti ielādējama — lai jūs varētu fotografēt, pārlādēt un atkārtot.

Tehniskās specifikācijas

  • Filmas formāts: 35 mm filma
  • Objektīva fokusa attālums: 31 mm
  • Aizvara ātrums: 1/120 s
  • Apertūra: f/9
  • Fokusēšana: 1 m līdz bezgalībai
  • Zibspuldze: iebūvētā zibspuldze (nospiediet un turiet, lai uzlādētu), 15 sekunžu atkārtotas izmantošanas laiks
  • Akumulators: 1 × AA akumulators
  • Izmēri (mm): 115 × 60 × 33

Papildinformācija

SKU

suc100chall

Kabeļa atbrīvošanas savienojums

Akumulatora veids

1 x AA

Pieejamie diafragmas atvērumi

f/9

Aizvara ātrums

1/120

Fokusa attālums

31 mm

Filmu virzīšana uz priekšu

Vinējs

Filmas formāts

35 mm

Flash savienojums

Iebūvēta zibatmiņa

Fokusēšana

Fiksēts fokuss

Kadru skaitītājs

Automātiskais kadru skaitītājs

Materiāls

Plastmasa

statīva stiprinājums

Gaismas mērītājs

Skatījumu meklētājs

Tiešais optiskais skatu meklētājs

Produkta veidsFilmu kamera
Kameras veidsAtkārtoti lietojāmā
ISO jutība100-400
Kadru skaits36
Filmiņas tipsKrāsainā

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.