Filmu kameras - ILFORD CAMERA SPRITE 35 II BLACK 2005152 - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • Classical Ilford film camera
  • Uses standard 35 mm film
  • Integrated flash
  • Fix lens 31 mm f/9.0
  • Powered by 1 × AAA battery

ILFORD CAMERA SPRITE 35 II BLACK 2005152

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

5195 ar PVN

Ir uz vietas
5 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

9394
2005152
4027501224625
ILFORD PHOTO

Jauns

iespējams pēc 28.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 29.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 29.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 28.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ilford Camera Sprite 35-II

Ir daudz labu iemeslu, kāpēc dažiem patīk autentiskais filmu radīto fotogrāfiju izskats un sajūta; pastāv arī disciplīna, ka jāstrādā tikai 24 vai 36 ekspozīcijas, un paredzams, ka tiks izstrādāta iespēja. Tad ir vēlme piebremzēt no digitālo tehnoloģiju nerimstošā tempa un tūlītēja gandarījuma.

Sešdesmitajos gados dažas kameras bija vieglāk lietojamas un lētākas nekā Sprite 35. Aizmirstiet par aizvara ātrumu, diafragmas atvērumu vai gaismas mērītājiem — vienkārši ievietojiet filmas rulli, nospiediet slēdža pogu un nospiediet filmas sviru. Tā bija pievilcīga kamera cilvēkiem, kuri vēlējās uzņemt dažus momentuzņēmumus, nedomājot par pareizajiem iestatījumiem.

Ilford Sprite 35-II turpina šo mantojumu un apmierinās to cilvēku vajadzības, kuri eksperimentē ar 35 mm filmu un meklē kameru, kas ir vienkārša. Tas ir solis uz priekšu salīdzinājumā ar vienreizējās lietošanas kamerām, un, tā kā tas ir atkārtoti lietojams, tas neradīs papildu atkritumus.

Kamerai ir fiksēts aizvara ātrums (1/120 s) ar 31 mm viena elementa f9 fiksēta fokusa platleņķa objektīvu, kas ir ideāli piemērots, lai uzņemtu lielāko daļu labi fokusētu dienasgaismas ainu, un tai ir arī iebūvēta zibspuldze ar 15 sekunžu otrreizējās lietošanas laiks fotografēšanai naktī.

Lietotāji var ielādēt Sprite 35-II ar savu iecienītāko filmu, neatkarīgi no tā, vai tā ir krāsu negatīva vai melnbalta, ļaujot viņiem tvert ātrus momentuzņēmumus vai noskaņas vienkrāsainas ainas. Kamerai ir manuāla filmas uztīšanas svira, lai pārvietotos pa katru ekspozīciju un attītu ruļļu, kad filma ir pabeigta.

Tas ir ārkārtīgi viegls un kompakts, sver tikai 122 gramus, un tā izmēri ir 119 mm (W) x 67 (A) mm (G) x 44 mm. Tas ir pieejams melnā un melnā un sudraba versijā.

Piezīme!
1 gads garantija!


Galvenās funkcijas
  • 35 mm atkārtoti lietojama filmu kamera
  • Fiksēta fokusa platleņķa objektīvs
  • Iebūvētā zibspuldze
  • Optiskais skatu meklētājs
  • ABS plastmasas konstrukcija
  • Pieņem 1 x AAA akumulatoru

Šeit tiek piedāvāta melnā krāsā, Sprite 35-II filmu kamera no Ilford ir vienkārša un viegli lietojama filmu kamera vispārējai lietošanai. Kamerai ir fiksēta fokusa platleņķa objektīvs, kas ir ideāli piemērots, lai uzņemtu lielāko daļu labi fokusētu dienasgaismas ainu, un kamerai ir arī iebūvēta zibspuldze ar 15 sekunžu otrreizējās darbības laiku fotografēšanai naktī. Sprite-II, kas ir savietojams ar 35 mm krāsu negatīvu vai melnbaltu filmu, ļauj uzņemt ātrus momentuzņēmumus vai noskaņas vienkrāsainas ainas. Kamera ir izstrādāta vienkāršai darbībai, un tai ir manuāla filmas uztīšanas svira, lai pārvietotos pa katru ekspozīciju un attītu ruļļu, kad filma ir pabeigta.

35 mm
Fokālais attālums31 mm
Apertūraf/9
Aizvara ātrums1/120 sekundes
Minimālais fokusa attālums3,3 collas/1 m
skatu meklētājsOptiskais logs
FlashIebūvēts
Maksimālais zibspuldzes atkārtotas izmantošanas laiks15 sekundes
Filmas vējšRokasgrāmata
Barošanas avots1 x AAA akumulators
Izmēri4,7 x 2,6 x 1,7 collas/119 x 67 x 44 mm
Svars4 unces/122 g

The Ilford Sprite 35-II a fun and affordable way to jump into analogue photography!
There are plenty of good reasons why some love the authentic look and feel of film-generated photographs; there’s also the discipline of having only 24 or 36 exposures to work with, and the anticipation of having a roll developed. Then there’s the desire to slow down from the relentless pace of digital technology and instant gratification

Back in the 1960s, few cameras were easier to use and more affordable than the Sprite 35. Forget shutter speeds, aperture, or light meters – just load a roll of film, hit the shutter button, and press the film lever. It was an attractive camera for people who wanted to capture a few snaps without fussing about the right settings.

The Ilford Sprite 35-II continues that heritage and will meet the needs of people experimenting with 35 mm film and looking for a camera that’s ‘no frills’ simple. It’s a step up from disposable cameras, and being re-usable, it won’t create extra waste.

The camera has a fixed shutter speed (1/120 s) with a 31 mm, single element f9 fixed-focus wide-angle lens, perfect for capturing most well-focused daylight scenes, and also features a built-in flash with a 15-second recycle time for night time shooting.

Users can load the Sprite 35-II with their favorite film, whether its colour negative or black and white, allowing them to capture quick snapshots or moody monochrome scenes. The camera has a manual film advance winding lever to move through each exposure and rewind the roll when the film is finished.

It’s extremely lightweight and compact, weighing just 122 grams, with dimensions of 119 mm (W) × 67 mm (H) × 44 mm (D).
Produkta veidsFilmu kamera
Kameras veidsAtkārtoti lietojāmā
Filmiņas tipsFilmiņas nav komplektā

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
5 vienības