ND neitrāla blīvuma filtri - Hoya filtru komplekts HD Mk II IRND Kit 77mm - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Hoya HD Mk II IRND sērijas komplekts
  • IRND8 / IRND64 / IRND1000 filtri un maisiņš
  • Ūdensnecaurlaidīgs un pretatstarojošs pārklājums
  • Plāns matēts melns alumīnija rāmis
  • Objektīviem ar 77 mm filtru vītni

Hoya filtru komplekts HD Mk II IRND Kit 77mm

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

25546 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

15488
0024066074553
Hoya

Jauns

iespējams pēc 25.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 26.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 26.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 25.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
255.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
HOYA HD Mk II IRND FILTRU KOMPLEKTĀ ietilpst trīs augstākās kvalitātes IRND filtri HD Mk II IRND 8, 64 un 1000. Tā kā šie blīvumi ļauj fotogrāfiem radīt visus iespējamos ND filtru efektus, piemēram, kustību izplūšanu, plūstošu efektu un lielāku radošo kontroli pār ekspozīciju, tas ir ideāls universāls komplekts, kurā ir visi svarīgākie un populārākie ND filtri fotogrāfijai.

Tas padara šo komplektu ideāli piemērotu gan amatieriem, gan profesionāliem fotogrāfiem, kuri vēlas pilnvērtīgi izmantot ND filtrus visdažādākajās situācijās, tāpat kā tiem, kuri nav pārliecināti, kurš ND filtrs vislabāk atbilst viņu redzējumam, un tāpēc vēlas izmēģināt vairākus blīvumus.
  • Komplektā ietilpst HD Mk II IRND 8, 64 un 1000 filtri un somiņa, kurā var ievietot līdz četriem apaļā tipa filtriem.
  • ACCU-ND tehnoloģija, kas nodrošina vienmērīgu gaismas samazinājumu visā redzamās un IR gaismas spektrā, lai izvairītos no neparedzētām krāsu maiņām IR piesārņojuma dēļ.
  • Daudzslāņu pārklājums pret atstarošanu.
  • Ūdens un eļļu atgrūdošas īpašības, kas atvieglo tīrīšanu bez stresa.
  • Zema profila viegls alumīnija rāmis, kas nodrošina minimālu vinjetēšanas iespēju.

HD MK II IRND8, lai radītu skaisti izplūdušu fonu.
HD MK II IRND8 ir ideāls blīvums, lai portretos vai tipiskos dienasgaismas apstākļos radītu skaistu izplūdušu fonu, ko var viegli iegūt ar f/1,2 vai f/1,4 ātrajiem galvenajiem objektīviem ar maksimālo atvērumu, bet kam nepieciešams liels slēdža ātrums. Tā kā dažām kamerām maksimālais slēdža ātrums ir 1/4000 s, kas ar šādiem ātriem objektīviem varētu izraisīt pārmērīgu ekspozīciju, fotogrāfs joprojām var panākt atbilstošu ekspozīciju, kontrolējot slēdža ātrumu, tomēr izmantojot HD Mk II IRND8 filtru.

HD MK II IRND64 objektu izpludināšanai un kustības vizualizēšanai
HD Mk II IRND64 ir ideāli piemērots kustības kontrolei vai objektu izpludināšanai, tāpēc to izmanto kustīgu objektu kustības attēlošanai, piemēram, ūdens plūsmas, viļņu kustības vai cilvēku kustības attēlošanai. Bez ND filtra un ar standarta kameras iestatījumiem kustība galīgajā attēlā izskatītos "nekustīga". Plūsmas efektu var panākt, samazinot diafragmas atvērumu līdz f/16 vai f/22, taču tas var izraisīt difrakciju, kas samazina izšķirtspēju un kopējo attēlojumu. Turklāt, fotografējot ar ātrajiem pamatobjektīviem un kamerām, kuru zemākā jutība ir ISO 200, var nebūt iespējams pietiekami samazināt ekspozīciju, lai sasniegtu tādu slēdža ātrumu, kas rada "ūdens plūšanas" efektu. Tomēr, izmantojot HD Mk II IRND64 filtru, ir iespējams fotografēt ar atbilstošu f/ vērtību, lai izvairītos no "difrakcijas", un ir iespējams samazināt ekspozīciju līdz nepieciešamai slēdža ātruma vērtībai, kas var izteikt kustību kā "plūstošu".

Izveidojiet citpasaules attēlus ar HD MK II IRND1000
HD MK II IRND1000 ir ideāli piemērots "iedomātu ainavu" vai "citas pasaules" stila attēlu uzņemšanai. Ar 1000 blīvumu jūs varat viegli panākt, ka cilvēks "pazūd" no pilsētas ainavas kadra, fotografēt ar ļoti garu ekspozīciju dienas apstākļos vai uzņemt kustīgu objektu vai cilvēku time lapse videoklipus, lai radītu aizraujošu strauju kustības plūsmu filmu. Kombinējot ND1000 ar ND64, iegūst ND64000 blīvumu, kas ir piemērots tiešai saules fotografēšanai, piemēram, saules aptumsuma laikā, bez pārspīlējuma un vienkrāsainām krāsām, vienlaikus saglabājot tādas detaļas kā melni plankumi.

IRND tehnoloģija vienmērīgai gaismas samazināšanai visā redzamās gaismas spektrā
HOYA HD Mk II IRND sērijā izmanto savu ACCU-ND tehnoloģiju, kas garantē vienmērīgu gaismas samazināšanu visā redzamās gaismas spektrā un līdz pat augstākajam IR spektram. Tas nozīmē, ka nepastāv gaismas spektra infrasarkanās joslas noplūde, kas garantē, ka attēls netiek negatīvi ietekmēts krāsu maiņas dēļ.

ACCU-ND ir IR ND tehnoloģijas etalons, un HOYA HD Mk II IRND sērija ir augstas kvalitātes ND filtru tirgus līderis.

Digitālais ūdeni un eļļu atgrūdošais pretatstarojošais daudzslāņu pārklājums
HD MK II IRND sērijā HD MK II IRND tiek izmantots pretatstarošanas daudzslāņu pārklājums, kas samazina jebkādu filtra radīto atspīdumu iespējamību. Pārklājumam ir arī ūdeni un eļļu atgrūdošas īpašības, kas padara filtra tīrīšanu vienkāršu un bez stresa.

HD zema profila rāmis
HD Mk II IRND sērijā ir izmantots īpaši plāns, viegls un precīzi izgatavots alumīnija rāmis, kas ievērojami samazina vinjetēšanas iespēju, lietojot filtru ar platleņķa objektīviem. Tas ir arī ļoti noderīgs, ja filtrus var kraut vienu uz otra, un to var darīt, pateicoties integrētajam priekšējam filtra vītņam.
Produkta veidsND filtri
Filtra tipsND (pelēkais)
Filtra izmērs77mm
Blīvuma pakāpeKomplekts
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock