Mikrofoni - Saramonic Blink500 ProX Q5 wireless audio transmission kit (RXUC + TX) - ātri pasūtīt no ražotāja

Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) ir universāls bezvadu audio pārraides komplekts, kas paredzēts vlogeriem, žurnālistiem, youtuberiem vai totokeriem. Komplektā ietilpst uztvērējs, ko pievieno USB-C pieslēgvietai (piemēram, viedtālrunī, planšetdatorā vai klēpjdatorā), raidītājs ar integrētu mikrofonu un nepieciešamie piederumi. Tas ir viss, kas nepieciešams, lai iegūtu profesionālas kvalitātes ierakstus.

Saramonic Blink500 ProX Q5 wireless audio transmission kit (RXUC + TX)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

18544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

3160
6974700653092
Saramonic

Jauns

04.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saramonic Blink500 ProX Q5 bezvadu audio pārraides komplekts (RXUC TX)

Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) ir universāls bezvadu audio pārraides komplekts, kas paredzēts vlogeriem, žurnālistiem, youtuberiem vai totokeriem. Komplektā ietilpst uztvērējs, ko pievieno USB-C pieslēgvietai (piemēram, viedtālrunī, planšetdatorā vai klēpjdatorā), raidītājs ar integrētu mikrofonu un nepieciešamie piederumi. Tas ir viss, kas nepieciešams, lai iegūtu profesionālas kvalitātes ierakstus. Komplekts garantē 100 metru pārraides diapazonu un 6 stundas darbības ar vienu uzlādi.

Mikroportiem ir zema latentuma pakāpe un ļoti laba signāla un trokšņa attiecība. Komplektā ir arī izturīgs rāvējslēdzēja aizdares futrālis. Galvenās produkta funkcijas Bezvadu audio pārraides komplekts ar 1 uztvērēju un 1 raidītāju saderīgs ar ierīcēm, kas aprīkotas ar USB-C, ideāli piemērots darbam ar viedtālruņiem un planšetdatoriem ideāla izvēle youtuberiem, vlogeriem, tiktokeriem, tīmekļa veidotājiem un žurnālistiem ieraksta skaidru un skaidru skaņu ar tikko dzirdamu fona troksni izcila ierakstītās skaņas kvalitāte (signāla un trokšņa attiecība - 84 dB, paraugu ņemšana - 48 kHz, frekvenču diapazons - 20 Hz - 20 KHz) mazs un īpaši viegls raidītājs ar iebūvētu mikrofonu un klipsi piestiprināšanai pie apģērba ar vienu uzlādi raidītājs var darboties 6 stundas līdz 100 metru diapazons ir garantija vēl ērtākam darbam uztvērējs darbināms tieši no USB-C pieslēgvietas iespēja pieslēgt austiņas pie uztvērēja un pārraudzīt audio reāllaikā iespēja darbināt raidītāju, izmantojot USB-C pieslēgvietu (piem.piemēram, no barošanas bankas) iespēja ierakstīt audio STEREO un MONO režīmos iespaidīgi zema latence - 8 ms ideāla pielāgošana ierakstīšanas vajadzībām - 6 signāla pastiprinājuma līmeņi ("pastiprinājums") komplektā ietilpst futrālis, kabeļa komplekts un deadcat vāks Viedtālruņi, planšetdatori un datori ar USB-C portu Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) bezvadu audio komplekts ir īpaši radīts viedtālruņu, planšetdatoru un datoru lietotājiem. Atšķirībā no Q1, Q2, Q3 un Q4 variantiem (pieejami kā atsevišķi produkti), šeit tas balstās uz USB-C standartu, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāks.

Uztvērējā izmantotais savienotājs viegli pieslēgsies jūsu izvēlētajai ierīcei, pat ja tā ir ievietota bruņu apvalkā! Universāls un daudzpusīgs Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) ir bezvadu audio pārraides komplekts, kurā ietilpst: 1 uztvērējs, 1 raidītājs ar iebūvētu mikrofonu, rāvējslēdzēja aizdares somiņa un nepieciešamie kabeļi. Vieglais mikrofons ir ideāli piemērots intervijām, reportāžām, vlogiem, tiešraidēm, tīmekļa semināriem, attālinātām lekcijām vai kāzu ceremoniju filmēšanai. 100 metru diapazons Saramonic Blink500 ProX Q5 bezvadu audio pārraides komplekts (RXUC TX) nodrošina signāla diapazonu līdz 100 metriem. Tas ļauj brīvi pārvietoties ar raidītāju plašā teritorijā un vienlaikus ierakstīt augstas kvalitātes audio bez traucējumiem. Raidītājs ar iebūvētu mikrofonu Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) komplektā atradīsiet nelielu un īpaši vieglu raidītāju, kurā ir iebūvēts daudzvirzienu mikrofons. Signāla un trokšņa attiecības vērtības ir 84 dB, paraugu ņemšanas frekvence šeit ir 48 KHz, un frekvenču diapazons ir 20-20 KHz. Pateicoties šiem parametriem, ir iespējams ierakstīt skaidru un skaidru skaņu ar minimālu fona troksni.

Vienmēr jūsu vietā Blink500 ProX TXQ raidītāja vieglais svars un nelielie izmēri ne reizi vien liks jums aizmirst par tā esamību. To var ātri piestiprināt pie krekla, blūzes vai jakas, izmantojot īpašu klipsi.

Šis risinājums garantē, ka mikrovads vienmēr atradīsies tur, kur tas jums nepieciešams. Zema latentuma pakāpe Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) bezvadu audio komplekts izceļas ar īpaši zemu latentuma līmeni. Tas ir tikai 8 ms. Tā ir lieliska ziņa tiem, kas vēlas izmantot mikroportus tiešsaistes pārraides laikā. Komplekts nodrošinās, ka ierakstu laikā nebūs nekāda audio aizkavēšanās! Reāllaika uzraudzība Blink500 ProX RXUC uztvērējs ir aprīkots ar 3,5 mm mini jack ligzdu, kas ļauj ērti pievienot austiņas. Uzraugot ierakstītās sarunas, intervijas vai runas, jūs efektīvi atklāsiet plaisas, trokšņus vai citus nevēlamus trokšņus. Tas ir arī lielisks veids, kā atklāt un novērst kļūdas vai pārteikumus.

Specifikācijas modelis: Saramonic Blink500 ProX Q5 (RXUC TX) Blink500 ProX TXQ raidītāja digitālā pārraide: 2,4 GHz virziena raksturojums: daudzvirzienu antena: iebūvēta diapazons: līdz 100 m raidītāja izejas jauda: traucējumi: ≤ 0,1% joslas platums: 20 Hz - 20 KHz atskaites audio ieejas līmenis: - 20 ~ -42 dBu (MIC ieeja, 0 dB "pastiprinājums") signāla un trokšņa attiecība: > 84 dB barošanas avots: iebūvēta litija jonu uzlādējama baterija (3,7 V / 150 mAh) uzlāde / barošanas avots: USB-C DC 5 V ports darbības laiks ar vienu uzlādi: aptuveni 6 h izmēri: Blink500 ProX RXUC uztvērējs digitālā pārraide: 2,4 GHz diapazons: līdz 100 m audio izeja: USB-C barošanas avots: no pievienotās ierīces antena: iebūvēta izmēri: Svars: 15,5 g Komplekta saturs: 1 x Blink500 ProX TXQ raidītājs 1 x Blink500 ProX RXUC uztvērējs 1 x deadcat vēja vairogs (raidītājā iebūvētajam mikrofonam) 1 x adata, kas palīdz nospiest savienošanas pogu 1 x USB-A / USB-C kabelis 1 x somiņa.

Produkta veidsBezvadu piespraužamie mikrofoni

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse