Foto filmiņas - FUJIFILM PROVIA 100F/135/36 - perc šodien veikalā un ar piegādi


  • Krāsu diapozitīvu fotofilma
  • 35 mm filmas rullis
  • ISO 100 gaismjutība
  • 36 kadri
  • E-6 process

FUJIFILM PROVIA 100F/135/36

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

2345 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

4150
4547410247626
Fujifilm

Jauns

19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Profesionālas kvalitātes vidēja ātruma dienasgaismas tipa krāsu maiņas filma ar īpaši smalki graudi (RMS : 8), kas paredzēti vidēja krāsu piesātinājuma nodrošināšanai un kontrasts salīdzinājumā ar citām 100F sērijas filmām. Piemērots plašam klāstam lietojumprogrammas, piemēram, produktu, ainavu, dabas un modes fotogrāfija kā portrets. Nodrošina ideālu krāsu piesātinājumu un kontrastu, padarot to piemērotu visu veidu priekšmetiem, kā arī minimālas veiktspējas atšķirības pat ilgās ekspozīcijās un iespēja tikt apstrādātam līdz +2 pieturām ar izcilus rezultātus. Īpašības: īpaši smalki graudi. Smalki detalizēta attēla veidošana liela izmēra palielinājumiem un citiem darbiem, kam nepieciešams liels palielinājums kā a vissmalkākās graudainības rezultāts starp ISO 100 krāsu maiņas filmām. Spilgts un Uzticīga krāsu atveide. Īpaši apmierinošs krāsu attēlojums, nodrošinot visspilgtākās pirmizrādes, neupurējot smalkos pasteļtoņus plašs pielietojums. Bagātīgu toņu atveidošana. Vienmērīga gradācijas reprodukcija ar izcilu dziļumu, pateicoties bez novirzēm, izciliem izgaismojumiem un izciliem gradācijas linearitāte no izcelšanas līdz ēnai. Uzlabotas savstarpīguma īpašības. Paaugstināta izturība pret filmas ātruma un krāsu līdzsvara zudumu ilgu laiku ekspozīcijas, kā arī konsekventi precīza vairāku ekspozīciju veiktspēja. Lieliska stumšanas/vilkšanas apstrāde. Izcila tolerance pret iedarbību un blīvumu kompensācija apstrādes laikā no -1/2 pieturas līdz +2 pieturām, kā rezultātā minimālas variācijas, krāsu balanss un gradācija. E-6 / CR-56* / C6R** Apstrāde. Tāpat kā ar citām FUJICHROME plēvēm, visā pasaulē ir pieejama apstrāde, izmantojot E-6 / CR-56 / C6R ķīmiskās vielas. Piezīmes: * CR-56 ir Fujifilm apstrādes sistēma, kas līdzvērtīga E-6 apstrāde. ** C6R ir Fuji / Hunt apstrādes sistēma, kas līdzvērtīga E-6 apstrāde. RMS apzīmē "Root Mean Square", plaši izmantota standarta metode graudu pakāpes mērīšana fotofilmā. Jo mazāks RMS numurs, jo mazāks šķietamais graudiņš.

Kastīte satur

Krāsu maiņas plēves




  • Profesionālas kvalitātes, vidējas jutības, dienasgaismas tipa krāsu diapozitīvu fotofilma ar īpaši smalku graudainību (RMS: 8); izstrādāta, lai nodrošinātu vidēju krāsu piesātinājumu un kontrastu, salīdzinot ar citām 100F sērijas filmām;
  • Piemērota plašam pielietojumu klāstam, piemēram, komerciālajai, ainavas, dabas un modes fotogrāfijai, kā arī portretiem;
  • Nodrošina ideālu krāsu piesātinājumu un kontrastu, kas to padara piemērotu visu veidu objektiem, līdz ar minimālām izmaiņām veiktspējā, pat izmantojot ilgas ekspozīcijas, kā arī iespēju forsēt filmu līdz +2 soļiem ar lieliskiem rezultātiem. 


Īpaši smalka graudainība
Pateicoties vissmalkākajai graudainībai starp ISO 100 krāsu diapozitīvu filmām, šī fotofilma ļauj iegūt smalki detalizētu attēlu lielformāta izdrukām un citiem darbiem, kur izmanto lielu palielinājumu.

Spilgtu un pareizu krāsu attēlojums
Ārkārtīgi patīkams krāsu attēlojums, kas nodrošina visspilgtākos primāros toņus, neskarot pasteļtoņu kvalitāti, — plašam pielietojumu spektram. 

Bagātīgs krāsu toņu atveidojums
Vienmērīgs gradācijas atveidojums ar izcilu dziļumu, pateicoties precīziem, spožiem spilgtajiem toņiem un lieliskai gaišo līdz tumšo toņu gradācijas linearitātei.

Uzlaboti savstarpības raksturlielumi
Uzlabota noturība pret zudumiem filmas jutībā un krāsu līdzsvarā, izmantojot ilgus ekspozīcijas laikus, kā arī nemainīgi precīza daudzkadru ekspozīcijas veiktspēja.

Teicama Push/Pull apstrāde
Izcila tolerance pret ekspozīcijas un blīvuma kompensāciju apstrādes laikā, diapazonā no -1/2 līdz +2 soļi, rezultējoties ar minimālām izmaiņām krāsu līdzsvarā un gradācijā. 

E-6 / CR-56 / C6R apstrāde
Tāpat kā pārējām FUJICHROME filmām, visā pasaulē pieejama apstrāde, izmantojot E‑6 / CR‑56 / C6R ķimikālijas.

Produkta veidsKrāsainās filmiņas
Filmiņas izmērs35mm šaurā
ISO jutība100
Filmiņas tipsKrāsainā

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības