-29%

Objektīvu vāciņi - Hoya Filters Hoya filter UX II UV 49mm - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Kvalitatīvs UX II sērijas UV filtrs
  • Daudzslāņu HMC ūdens atgrūdošs pārklājums
  • Lieliska gaismas caurlaidība
  • Plāns melns alumīnija rāmis
  • Objektīviem ar 49 mm filtra vītni

  • Kvalitatīvs UX II sērijas UV filtrs
  • Daudzslāņu HMC ūdeni atgrūdošs pārklājums
  • Lieliska gaismas caurlaidība
  • Plāns melns alumīnija rāmis
  • Objektīviem ar 49 mm filtra vītni

Hoya Filters Hoya filter UX II UV 49mm

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

1524 ar PVN

€ 21.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

29598
0024066070005
Hoya

Jauns

iespējams pēc 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

UX II UV filtrs ar ūdensnecaurlaidīgu pārklājumu ir HMC UV(C) filtra pārveidojums, kas tagad ir integrēts jaunajā standarta klases UX II sērijā kopā ar UX II CIR-PL filtru. UX II UV filtrs ir pilnīgi jaunas koncepcijas dizaina izstrādājums, kas paredzēts sākumklases lietotājiem un nodrošina augstas kvalitātes standartus ar pamata un mūsdienīgām funkcijām.

"UX" sērijas nosaukumā apzīmē "User eXperience", lai norādītu uz visu pieredzi, ko lietotāji iegūs, izmantojot šos filtrus, un visu, kas ar to saistīts. Nosaucot šo sēriju par UX, mūsu mērķis ir piedāvāt lietotājiem labāku individuālo pieredzi, veicot visas ar fotografēšanu saistītās darbības.

Lai gan UV stari nav redzami ar neapbruņotām acīm, tie var ietekmēt attēlu, fotografējot tādās vietās kā jūras krasts vai kalnu vide, kā rezultātā attēla kontūras var būt izplūdušas vai attēli var būt izbalējuši un bālganīgi.

UV filtri var slāpēt dienas gaismā esošo UV spektru, kas galvenokārt izraisa sliktu ietekmi uz attēliem. Šo filtru var izmantot gan ar filmu, gan digitālajām kamerām, un tas nodrošina spilgtākus attēlus. Turklāt, turot to pastāvīgi piestiprinātu, šis filtrs kalpo kā ikdienas objektīva aizsardzība.

Antirefleksijas pārklājums novērš nevēlamus atspīdumus un palielina gaismas caurlaidību.
Pretatstarojošajam pārklājumam ir pievienots ūdeni atgrūdošs pārklājums. Šis pārklājums atgrūž ūdens pilienus un atvieglo filtra virsmas tīrīšanu no netīrumiem vai pirkstu nospiedumiem.
Plānais rāmis nodrošina, ka pat platleņķa objektīviem nav vinjetēšanas.


UX II UV filtrs ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu ir HMC UV(C) filtra pārveidojums, kas tagad ir integrēts jaunajā standarta klases UX II sērijā kopā ar UX II CIR-PL filtru. UX II UV filtrs ir pilnīgi jauns koncepta dizaina produkts, kas paredzēts sākuma klases lietotājiem un nodrošina augstus kvalitātes standartus ar pamata un mūsdienīgām funkcijām.

"UX" sērijas nosaukumā nozīmē "User eXperience", lai norādītu visu pieredzi, ko lietotāji iegūs, izmantojot šos filtrus, un visu, kas nāk ar tiem. Nosaucot šo sēriju par UX, mūsu mērķis ir piedāvāt lietotājiem labāku individuālu pieredzi, veicot visas ar fotografēšanu saistītās darbības.

Lai gan UV stari nav redzami ar neapbruņotu aci, tie var ietekmēt attēlu, fotografējot tādās vietās kā jūrmala vai kalnu vide, kā rezultātā rodas izplūdušas kontūras vai izbalējuši un bālgans attēli.

UV filtri var nomākt UV spektru dienasgaismā, kas galvenokārt rada sliktu ietekmi uz attēliem. Šo filtru var izmantot gan filmām, gan digitālajām kamerām, un tas nodrošina spilgtākus attēlus. Turklāt, turot to pastāvīgi piestiprinātu, šis filtrs kalpo kā ikdienas objektīva aizsardzība.

Pretrefleksijas pārklājums novērš nevēlamus atstarojumus un palielina gaismas caurlaidību.
Pretatstarojošajam pārklājumam ir pievienots ūdeni atgrūdošs pārklājums. Šis pārklājums atgrūž ūdens pilienus un atvieglo filtra virsmas notīrīšanu no netīrumiem vai pirkstu nospiedumiem.
Plānais rāmis nenodrošina vinjetes veidošanos pat platleņķa objektīviem.

Produkta veidsObjektīvu vāciņi
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība