LOWEPRO GEARUP CREATOR BOX XL II LP37349-PWW

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
3324
LP37349-PWW
0056035373497
Lowepro

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

GearUp Creator Box Extra Large II kameras somas kārtotājs ir ideāls pārnēsājams risinājums, lai aizsargātu jūsu bezspoguļa kameras komplektu un piederumus. Elastīgie iekšējie sadalītāji pielāgojas, lai nodrošinātu pilna kadra bezspoguļu kameras, piemēram, Sony Alpha9 ar pievienotu 70/200 mm f/4 objektīvu un 2 papildu objektīvus. Iekšējā kabatā ir ievietota papildu atmiņas karte, bet ārējā kabatā glabājas auklas, kabeļi, objektīva vāciņš un piederumi. Pārnēsājiet vienu pašu vai lielākos maisos. Jaunā QuickDoor ieejas sistēma nodrošina ātru un vieglu piekļuvi aprīkojumam, savukārt bloķēšanas siksna visu notur tieši tur, kur vēlaties!

Ceļojumu organizators un iepakojuma futrālis uzglabā un aizsargā bezspoguļa kameras, digitālās ierīces, kabeļus, piederumus un daudz ko citu! Iekšējie sadalītāji tiek pielāgoti, lai nodrošinātu bezspoguļa kameru un papildu objektīvu

  • Ātra un droša QuickDoor ieeja
  • Pārveido jebkuru somu par lielisku kameras pārnēsāšanas risinājumu
  • Dubultais 360° rāvējslēdzējs ļauj ērti ielādēt un piekļūt
  • No skrāpējumiem izturīgs logs ļauj ērti redzēt saturu

FITS Bezspoguļa, kompakts drons vai DSLR ar līdz pat 70-200 mm pievienotu objektīvu Atmiņas kartes un piederumi Rezerves akumulatori un lādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.