Mikrofoni - Boya Clip-on Lavalier Microphone BY-M2 for iOS - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Kompakts piespraužamais mikrofons
  • Frekvenču diapazons: 50 – 20 000 Hz
  • Jutība: -40 dB
  • Apple Lightning savienojums un 6 m garš kabelis
  • Saderīgs ar Apple viedtālruņiem

Boya Clip-on Lavalier Microphone BY-M2 for iOS

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

4245 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

33620
BY-M2
6971008024838
Boya

Jauns

20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Kompakts piespraužamais mikrofons
  • Frekvenču diapazons: 50 - 20 000 Hz
  • Jutība: -40 dB
  • Apple Lightning savienojums un 6 m garš kabelis
  • Saderīgs ar Apple viedtālruņiem

Boya Clip-on Lavalier mikrofons BY-M2 iOS ir daudzvirzienu, daudzfunkcionāls sasaistes mikrofons ar Lightning adapteri. Tas uztver skaņu augstā kvalitātē, padarot to par ideālu piederumu intervijām, vlogiem un prezentācijām gan telpās, gan ārpus tām. Mikrofonu var viegli piestiprināt pie apģērba apkakles.

;

Mikrofonam ir visvirziena virziena raksturojums. Tas nozīmē, ka tiek ierakstītas skaņas no visiem mikrofona virzieniem. Signāla un trokšņa attiecība 76 dB nodrošina, ka ierakstā tiek filtrēts liels trokšņu daudzums. Turklāt varat izmantot komplektā iekļauto vējstiklu, lai netiktu ierakstīti nevēlami trokšņi, piemēram, vējš. Mikrofonam ir pievienots 6 m garš kabelis, kas ļauj ierakstīt no lielāka attāluma no ierīces. Ar 3,5 mm TRS uz Lightning adaptera kabeli (Apple MFi sertificēts) mikrofonu var pieslēgt jūsu iOS ierīces Lightning pieslēgvietai. Šis adapteris padara BY-M2 daudzfunkcionālu, jo ar tā palīdzību varat pieslēgt citus mikrofonus un piederumus ar TRS izeju savai iOS ierīcei (piemēram, BY-RX8 un BY-MM1).

;

Ja mikrofonu pieslēdzat iOS ierīcei, barošana tiek nodrošināta automātiski. Tas nozīmē, ka jums nav nepieciešamas baterijas. Jūs varat visu droši un ērti ņemt līdzi komplektā iekļautajā glabāšanas somiņā.

;

Lietošana Boya piespraužamais Lavalier mikrofons BY-M2 iOS operētājsistēmai

;

BY-M2 varat izmantot ar visām lietotnēm, kurās parasti tiek izmantots iPhone vai iPad iekšējais mikrofons. Padomājiet par standarta kameras lietotni vai diktofona lietotni. Lai izmantotu mikrofonu, uzlieciet vējstiklu uz mikrofona un piestipriniet to pie apģērba, izmantojot skavu. Pēc tam pievienojiet lavalier mikrofonu Lightning adapterim. Visbeidzot pievienojiet adapteri iOS ierīcei un iedarbiniet vēlamo lietotni, lai uzņemtu ierakstu. Boya BY-M2 digitālo rokasgrāmatu var atrast pielikumā zemāk.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisLightning

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības