Mikrofoni - Boya Dual Clip-on Lavalier Microphone BY-M2D for iOS - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Dubultais Lavalier tipa mikrofons
  • Frekvenču diapazons: 50–20 000 Hz
  • Jutība: -40 dB
  • Apple Lightning savienojums un 6 m garš kabelis
  • Saderīgs ar Apple viedtālruņiem

Boya Dual Clip-on Lavalier Microphone BY-M2D for iOS

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

8645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

33621
BY-M2D
6971008024937
Boya

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Dubultais Lavalier tipa mikrofons
  • Frekvenču diapazons: 50-20 000 Hz
  • Jutība: -40 dB
  • Apple Lightning savienojums un 6 m garš kabelis
  • Saderīgs ar Apple viedtālruņiem

Boya Dual Clip-on Lavalier Microphone BY-M2D for iOS ir divi daudzvirzienu, daudzfunkcionāli sasiešanas mikrofoni un Lightning adapteris. Mikrofons uztver skaņas augstā kvalitātē, padarot to par ideālu piederumu intervijām, vlogiem vai jebkurai citai situācijai, kad nepieciešams ierakstīt divas balsis gan telpās, gan uz vietas. Mikrofons ir viegli savienojams ar iOS ierīcēm, piemēram, iPhone, iPad un iPod, izmantojot iekļauto Apple MFi sertificēto Lightning savienotāju. BY-M2D ir saderīgs ar iOS 8.0 vai jaunāku versiju.

;

Boya mikrofonam ir visvirziena virziena virziena iezīme. Tas nozīmē, ka balss tiek ierakstīta ap mikrofonu. Signāla un trokšņa attiecība 76 dB nodrošina, ka tiek ierakstīts maz trokšņu. Turklāt var izmantot komplektā iekļautos putuplasta vējstikliņus, tāpēc nevēlamas skaņas, piemēram, vējš, netiek ierakstītas. Kabeļa garums (no mikrofona uz TRS) ir 6 metri, tāpēc varat ierakstīt arī no lielāka attāluma no ierīces. Ar 3,5 mm TRS uz Lightning adaptera kabeli mikrofonu var pievienot jūsu iOS ierīces Lightning pieslēgvietai. Šis adapteris padara BY-M2D daudzfunkcionālu, jo ar tā palīdzību varat pieslēgt citus mikrofonus un piederumus ar TRS izeju savai iOS ierīcei (piemēram, BY-RX8 un BY-MM1).

;

Ja mikrofonu pieslēdzat iOS ierīcei, barošana tiek nodrošināta automātiski. Tas nozīmē, ka jums nav nepieciešamas baterijas. Jūs varat to visu droši un ērti paņemt līdzi komplektā iekļautajā kožainajā glabāšanas somiņā.

;

Lietošana Boya Dual Clip-on Lavalier mikrofons BY-M2D iOS ierīcēm

;

Dubulto mikrofonu varat izmantot ar visām lietotnēm, kurās parasti tiek izmantots iPhone vai iPad iekšējais mikrofons. Padomājiet par standarta kameras lietotni vai diktofona lietotni. Lai izmantotu BY-M2D, uz mikrofona uzlieciet vējstiklu un ar klipšiem piestipriniet to pie apģērba. Pēc tam piestipriniet lavalier mikrofonu pie Lightning adaptera. Visbeidzot pievienojiet adapteri iOS ierīcei un iedarbiniet vēlamo lietotni, lai uzņemtu ierakstu.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudniscits

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse