StandESRHaloLockRingforsmartphone(black)

Nodrošiniet maksimālu komfortu, lietojot viedtālruni! ESR HaloLock Ring statīvs ļauj ērti turēt tālruni rokā, kā arī veiksmīgi izmantot to kā statīvu, pārlūkojot iecienītākās vietnes. Iebūvētais magnēts nodrošina drošu satvērienu ar spēku līdz 1200 g, nodrošinot nepieciešamo stabilitāti.

Statīvs ESR HaloLock Ring viedtālrunim (melns)

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

2745 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

8597
4894240168486
ESR

Jauns

iespējams pēc 15.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 15.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pārdomāts dizains

Ergonomiskais 0,9 collu diametra gredzens nodrošina drošu un ērtu satvērienu, lieliski pieguļot jūsu pirkstam. Tāpēc jums nav jāuztraucas, ka nejauši nometīsiet tālruni! Kad statīvs vairs nav nepieciešams, to var viegli salocīt kompaktā, kabatā ērti lietojamā formā. Turklāt, salocīts, statīvs kļūst pilnīgi plakans, ļaujot jums stabili novietot tālruni uz jebkuras virsmas un ērti to lietot.

Stabils un uzticams

Aksesuārs ir aprīkots ar spēcīgiem magnētiem, kas nodrošina 1200 g magnētisko spēku. Statīvs nodrošina bezvadu uzlādi - vienkārši atvienojiet gredzenu un pievienojiet viedtālruni indukcijas lādētājam! HaloLock gredzens ir rūpīgi izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma, un tas ir izturējis vairāk nekā 5000 izturības testu, tāpēc ilgi kalpos jums labi.

Daudzas iespējas

Statīvs lieliski darbosies daudzās situācijās! Pateicoties pārdomātajam dubultā gredzena dizainam, varat ērti novietot tālruni uz galda vai galda un brīvi skatīties videoklipus vietnē TikTok, neturot viedtālruni rokās. Jūs varat veiksmīgi novietot tālruni gan vertikāli, gan horizontāli.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock