Kameru somas - Peak Design futrālis Travel Camera Cube Medium - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Ietilpīgs futrālis aprīkojuma organizēšanai
  • Ietilpina kameras korpusu un trīs objektīvus
  • Pielāgojami FlexFold iekšējie sadalītāji
  • Savietojams ar Peak Design Travel somām
  • Izgatavots no ūdensnecaurlaidīga neilona

  • Praktiska soma
  • Ietilpība: 18 L
  • Ideāli piemērota ceļojumiem
  • Saliekams dizains

Peak Design futrālis Travel Camera Cube Medium

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

8245 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

12670
BCC-M-BK-1
0818373020903
Peak Design

Jauns

28.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
29.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
29.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
28.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Īpaši aizsargājošie un ērti lietojamie Peak Design Camera Cubes kameru futrāļi ļauj ērti un bez raizēm ceļot kopā ar video, foto vai dronu aprīkojumu. Šie futrāļi ir īpaši izstrādāti, lai tos varētu droši nostiprināt jebkurā Peak Design ceļojumu somā. Tie nodrošina pielāgošanas iespējas un aizsardzību, neatkarīgi no tā, vai pārnēsājat nelielu bezspoguļu kameras komplektu vai pilnu profesionālo ietaisi. Virkne atšķirīgu, zema profila FlexFold iekšējo sadalītāju garantē savā klasē labāko pielāgojamību. Futrāļa galvenajam atvērumam ir paslēpjams atloks, lai nodrošinātu ātrāku piekļuvi, futrālim atrodoties somā. Pieejama izņemama kabatiņa filtriem, objektīvu vāciņiem un citiem sīkiem aksesuāriem. Futrāļa korpuss ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga, pārstrādāta 400D neilona auduma un tam ir augsta blīvuma putu oderējums, kas patur aprīkojumu drošībā un neskartu.

Medium Camera Cube futrāļa ietilpība ir 12 litri – ietilpina kameras korpusu, telefoto objektīvu (līdz 30 cm garu), vienu tālummaiņas objektīvu un īsu fiksēta attāluma objektīvu.


Saspiežamas,  ar ērtu piekļuvi un ātri organizējamas — Peak Design Travel Cube apģērba iepakošanas somas ir funkcionāli un estētiski nepārspētas. Unikāls nodilumizturīgs rāvējslēdzējs ļauj ātri piekļūt somas saturam atšķirībā no standarta iepakošanas somām ar U veida rāvējslēdzēja atveri. Iekšējais sadalītājs ļauj nodalīt tīro un netīro apģērbu, kā arī katru nodalījumu paplašināt vai sašaurināt atkarībā no somas satura. Savukārt paplašināšanas/saspiešanas rāvējslēdzējs nodrošina papildu vietu vai arī iespēju saspiest somas saturu pēc iepakošanas. Somas ārpuse ir veidota no vizuāli pievilcīga, pašatjaunojoša 70D neilona/poliestera sajaukuma.

Pieejama Small un Medium izmērā. Paredzēta izmantošanai jebkurā koferī vai ceļasomā un ideāli ietilpinās jebkurā Peak Design Travel sērijas somā.

Medium izmēra somas ietilpība ir 18 L, t.i. aptuveni 20 T‑krekli.

Izmērs:

  • Maks. izmērs: 32 × 17 × 32 cm
  • Izmērs saspiestā veidā: 32 × 8 × 32 cm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība