Foto statīvi - Manfrotto MT190XPRO3 statīvs - ātri pasūtīt no ražotāja

Manfrotto 190XPROB PRO ALU TRIPOD BLK, W/O HEAD Pro Tripods w/o head 190XPROB Alumīnija statīvs bez galvas ar zemas uzņemšanas iespēju

  • Atjaunota dizaina Manfrotto 190 sērijas statīvs
  • 3 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 7 kg
  • Maksimālais augstums: 160 cm
  • 90° novietojama centrālā kolonna 

Manfrotto MT190XPRO3 statīvs

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

16945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

14464
MT190XPRO3
8024221623178
Manfrotto

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzņemiet no visiem leņķiem ar par 90° rotējošu kameras statīvu Ātri un droši iestatiet, pateicoties Quick Power Lock
Ērti savienojiet pārī ar saviem piederumiem
Individuālā kāju kontrole nodrošina vienmērīgu, drošu kustību
Izgatavots, lai atbilstu Itālijas pasaules klases kvalitātes standartiem

Uzņemiet fotoattēlus ar profesionālu standarta kameras statīvu. Katra 190 XPRO alumīnija 3 sekciju statīva ar horizontālu kolonnu funkcija ir izstrādāta, lai padarītu ikvienu fotografēšanu vēsu. Uzlabotā funkcionalitāte nozīmē, ka varat izmantot šo gudro statīvu visdažādākajām fotoattēlu lietojumprogrammām, piemēram, kadra kadrēšanai pavisam vienkārši, izmantojot daudzpusīgo 90° centrālās kolonnas mehānismu. Turklāt tam ir Easy Link savienotājs, lai vajadzības gadījumā varētu pārslēgties no fotoattēla uz video.

Šis viedais statīvs ir kompakts un pārnēsājams, pateicoties tā saliekamajam horizontālās kolonnas mehānismam. Viss, kas jums jādara, ir jāizvelk, kad esat gatavs doties, un, kad esat pabeidzis, jāatgriežas statīva augšējā daļā. Un iestatīšana nav vienīgā vieglā daļa. Kamēr strādājat, varat vienkārši un ātri pārslēgties no horizontālā uz vertikālo formātu, neizjaucot statīvu. Visu kontrolē Quick Power Lock, kas sniedz jums brīvību bloķēt un atbloķēt katru sadaļu. Jūs pat varat pagarināt katru kāju atsevišķi, lai nodrošinātu absolūtu elastību.

Praktiska, elastīga un droša, šī bloķēšanas sistēma arī notur visu drošībā un vietā, padarot šo būtisko kameras statīvu uzticami stabilu un novatorisku. Iebūvētais līmeņrādis burbulis nozīmē arī lielisku, precīzu skatu, kamēr regulējat kājas vai fotografēšanas leņķi. Un jūs varat pilnībā pagriezt kameras galvu, lai jūsu kustības nekad netiktu traucētas, kad spiediens ir ieslēgts. 190 XPRO alumīnija trīssekciju statīvu ar horizontālo kolonnu var arī savienot pārī ar ērtiem piederumiem, piemēram, zibspuldzi vai atstarotāju vienā mirklī, nodrošinot visu nepieciešamo elastību, lai pielāgotu kameras statīvu, lai tas atbilstu darbam.
Statīva< span class="apple-converted-space"> 190XPRO3 svarīgākā iezīme ir tā 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu novietot ne tikai vertikāli, bet arī horizontāli, tāpēc paverot plaša attēla kadrēšanas un uzņemšanas iespējas. Šī funkcionalitāte padara to par daudzpusīgu statīvu, kas ir piemērota visdažādākajām fotografēšanas un video filmēšanas situācijām. Horizontālās kolonnas mehānisms ir kompakti izvietots statīva augšējā līkuma daļā, taču tas ir ātri un vienkārši paplašināms, līdzko nepieciešams. Lai pārslēgtos starp vertikālu un horizontālu kolonnas novietojumu nav nepieciešama demontāža, pie tam tas var tikt veikts pat ar apstiprinātu kameru.

190XPRO3 kājas ir ātri izvelkamas un pielāgojamas, pateicoties speciālām fiksācijas svirām Quick Power Lock (QPL), kas bloķē un atbloķē katru kājas posmu. Īpašā Q sviru konstrukcija ļauj un stingrāk satvert kāju fiksatorus ar vienu roku. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas posmi var tikt atbrīvoti tikai ar vienu kustību. Turklāt QPL sviru dizains nodrošina arī stiprāku katras posma fiksāciju, tādēļ padarot statīvu stabilāku un stingrāku, nekā tas iespējams ar tradicionālās konstrukcijas svirām. Intuitīvie un ergonomiskie kāju selektori katru statīva kāju ļauj individuāli piedāvāt kādu no piedāvātajām leņķa pozīcijām, tādēļ vēl vairāk pozicionēšanas brīvību.

Centrālās kolonnas augšpusē ir uzstādīts līmeņošanas burbulis precīzai kadrēšanai. Līmeņošanas burbulis brīvi rotē ap centrālo kolonnu, tāpēc var novietot jebkuru sev ērtā stāvoklī, kamēr regulējat statīvu. Turklāt nav jāraizējas par to aizēnošanu dēļ stiprās galvas un kameras vai tā atrašanos statīva galvas vai kameras vadīklu ceļā.

Statīva 190XPRO3 augšējā lējuma daļas atrodas savienotājs Easy Link, kas ļauj pievienot papildu foto vai video piederumu (piemēram, LED gaismu). , zibspuldzi, reflektoru vai citu ierīci) uz rokas pagarinātāja vai balsteņa, pārvēršot statīvu praktiskā mobilā studijā.

ModelisManfrotto 190
Statīva komplektācijabez galvas
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse