Foto statīvi - Manfrotto statīvs MKBFRLA4B-BHM Befree 2N1 - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Manfrotto Befree statīvs ar 494 lodveida galvu
  • 4 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 8 kg
  • Maksimālais augstums: 151 cm
  • 2 vienā dizains: iebūvēts monopods

Manfrotto statīvs MKBFRLA4B-BHM Befree 2N1

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

20995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

17646
MKBFRLA4B-BHM
8024221680522
Manfrotto

Jauns

03.04 - 13.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 14.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 14.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 13.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
209.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto Befree 2n1 alumīnija ceļojumu statīvs ar pagriežamu fiksatoru un lodveida galvas komplektu ir ideāls risinājums pieredzējušiem fotogrāfiem, kuri vēlas daudzpusību un maksimālu veiktspēju, kas apvienota vienā vienkāršā risinājumā, kas ir ideāli piemērots ceļošanai.

>Tā ergonomiskais dizains padara Manfrotto Befree 2n1 lietošanu intuitīvu un ātru, ļaujot pat visprasīgākajiem fotogrāfiem ātri un vienkārši iestatīt savu aprīkojumu, lai viņi varētu pilnībā koncentrēties uz vēlamā kadra uzņemšanu.

Befree 2n1 ir aprīkots ar integrēts pilna izmēra alumīnija monopods, ko var viegli uzstādīt dažos soļos. Vienkārši atbloķējot speciālo mehānismu uz kājas ar ieslēgtu kāju sildītāju un izvelkot statīva kolonnu, divus cietos alumīnija blokus var savienot kopā ar speciālo vāciņu, kas pieskrūvēts zem kolonnas. Monopods var viegli noturēt līdz 5 kg (11 mārciņas) lietderīgo slodzi.

Šis modelis nodrošina arī jaunu bloķēšanas mehānismu, ko sauc par QPL Travel sviru, kas ir pilnīgi jauna Manfrotto izstrādāta sistēma, kas nodrošina pilnu bloķēšanas jaudu profesionālā QPL svira profesionāliem Manfrotto statīviem, piemēram, 190 un 055 kolekcijām, līdz vieglākai versijai, kas ir ideāli piemērota ceļojumiem. Jaunais ieslēgšanas un izslēgšanas mehānisms padara iestatīšanu un regulēšanu vienkāršu un drošu, nodrošinot pilnīgu stabilitāti visās tā konfigurācijās, kad statīvs ir atvērts.
Ergonomiskais kājas leņķa atlasītājs ir paredzēts lietošanai gan labročiem, gan kreiļiem, ļaujot ikvienam intuitīvi mainīt fotografēšanas perspektīvas un atrast pareizo statīva augstumu, nezaudējot fokusu uz vēlamo kadru.
Befree 2n1 var viegli iestatīt trīs neatkarīgās kāju leņķa pozīcijās, kas garantē pilnīgu fotografēšanas daudzpusību visām radošajām idejām, kas var rasties ārpus telpām.

Zirneklis ir izstrādāts, lai nodrošinātu perfektu stabilitāti uz visa veida reljefa, ieskaitot visnelīdzenāko, vienmēr noturot kameru pilnīgi stabilu un gatavu uzņemt asus attēlus. Tam ir Easy Link, tāpat kā Manfrotto profesionālajiem 190 un 055 statīviem, kas ļauj fotogrāfiem uzlabot savu radošumu, pievienojot piederumus, kas padara viņu attēlu unikālu un neaizmirstamu. Fotogrāfi, kuriem patīk pievienot gaismas vai atstarotājus, tagad var uzņemt pārsteidzošus āra attēlus, kas iepriekš bija sasniedzami tikai ar smagiem statīviem.

Statīvs ir aprīkots ar Manfrotto Advanced 494 alumīnija centra lodgalvu — mazu, bet jaudīgu un intuitīvu galviņu, kas nodrošina ātru un precīzu kameras kustību. 494 Center lodveida galvai ir trīs neatkarīgas vadības ierīces: galvenā poga sfēras bloķēšanas vadībai, integrēta berzes kontroles poga, kas regulē lodītes spriegojumu tā, lai aprīkojuma svars vienmēr būtu ideāli līdzsvarots un kadri kadrētu bez piepūles; neatkarīga panorāmas poga, kas notur horizontu plakanu un pārvieto kameru horizontāli, nodrošinot pārsteidzošus ainavas attēlus.

Uz galvas ir piestiprināta unikāla plāksne, kas padara to pilnībā saderīgu ar pasaulē visizplatītākajiem standarta galvas stiprinājumiem: Manfrotto RC2 un Arca-swiss stilu. Ar šo alumīnija plāksni, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galvas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīvu galvas ar Arca stila stiprinājumiem var uzstādīt ātri un bez piepūles, bez nepieciešamības izjaukt sastāvdaļas.

Befree 2n1 ir labākais ceļojumu statīvs kaislīgiem fotogrāfiem, kuriem nepieciešams universāls risinājums, kas ir ideāli piemērots ceļošanai. Šis vieglais ceļojumu statīvs ir optimāla pārnesamības, stingrības, vienkāršas uzstādīšanas un darbības kombinācija, un, pateicoties noņemamajām kājām, tas ļauj ikvienam fotogrāfam izvēlēties sev līdzi ņemamu atbalstu, samazinot svaru un izmēru. Tā ir veidota ar unikālo mērķi ļaut cilvēkiem izpaust savu dabu, izmantojot savu kameru, ar pārliecību, ka viņus atbalsta profesionāls risinājums.

ModelisManfrotto Befree
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse