Foto statīvi - Manfrotto statīvs Element Traveller MKELES5BK-BH, melns - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Manfrotto Element Traveller sērijas statīvs ar lodveida galvu
  • 5 posmu alumīnija kājas
  • Maksimālais augstums: 143 cm
  • Kravnesība līdz 4 kg
  • Garums saliktā veidā tikai 32 cm
Product Video
 
 

Manfrotto statīvs Element Traveller MKELES5BK-BH, melns

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

11545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

17756
MKELES5BK-BH
8024221667899
Manfrotto

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Element Traveller Small Black ir lieliska izvēle entuziastiem fotogrāfiem, kuri meklē ārkārtīgi mazu ceļojuma statīvu, kas ir uzticams, viegls un viegli pārnēsājams.

Manfrotto Element Traveler Small ir pieejams, kompakts, izturīgs alumīnija sakausējuma statīva komplekts, kas ir arī ļoti daudzpusīgs. Tas izstiepjas līdz 143 cm augstumam, salokāms līdz niecīgiem 32 cm, padarot to ērti iesaiņot somā.
Teleskopiskais mehānisms pagarina kolonnu līdz 143 cm augstumam, padarot to par ideālu kompromisu starp pārnesamību un veiktspēju.

Statīva kājas izplešas neatkarīgi, un tām ir trīs kāju leņķa aizturi, kas ļauj daudzpusīgi novietot to uz gandrīz jebkuras virsmas. Pagrieziena bloķēšanas mehānisms ļauj fotogrāfiem ar vienmērīgām, straujām kustībām nokļūt ideālā pozīcijā, sniedzot viņiem brīvību fokusēties uz kadriem.

Tā kā ceļojuma statīvam ir jābūt vieglumam, fotogrāfi var paļauties uz atsperu āķi, kas atrodas centrālās kolonnas apakšā, lai vajadzības gadījumā pievienotu papildu svaru papildu stabilitātei.

Manfrotto Element small ir ideāli piemērots CSC kamerām un viegli notur lietderīgo kravu līdz 4 kg. Alumīnija lodveida galva ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu vienmērīgākās kustības, veidojot vēlamo kadru, un stingri nofiksē aprīkojumu tieši tur, kur tas ir nepieciešams.
Ja jums patīk ainavu fotografēšana, jums patiks atsevišķais galvas panorāmas fiksators, kas ļauj fotogrāfiem viegli un precīzi uzņemt pārsteidzošus panorāmas kadrus, pateicoties tā 360° panorāmas indeksam.
Uz lodīšu galviņas ir piestiprināta Arca tipa ātrās atbrīvošanas plāksne ar 1/4"-20 kameras skrūvi augšpusē, kas nodrošina aprīkojuma līdzsvarošanu, izmantojot tālummaiņas objektīvus.

ModelisManfrotto Element
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība