Foto statīvi - Manfrotto tripod MKCOMPACTACN-RD, red - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Manfrotto Compact statīvs ar lodveida galvu
  • 5 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 1,5 kg
  • Maksimālais augstums: 155 cm
  • Piemērots kompaktajām un bezspoguļa kamerām

Manfrotto tripod MKCOMPACTACN-RD, red

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

22887
MKCOMPACTACN-RD
8024221631166
Manfrotto

Jauns

The red Compact Action Aluminum Tripod from Manfrotto is a five-section camera support that can hold up to 3.3 lb. It extends from 17.3" to 61" and weighs 2.6 lb.

The grip head on the tripod has a knob that allows you to select between a photo and video function. When using the video function, the head will keep your camera level on the horizontal plane so that you can achieve smooth pans. When the knob is switched to the photo function your camera will be able to move freely on all axes for maximum control. A carrying bag is included to protect the tripod during transport.

The included quick-release plate attaches to most cameras via a 1/4"-20 tripod mount.
The ergonomic grip has a scroll-wheel locking mechanism that locks and unlocks the movement of the head.
General
Load Capacity 3.3 lb (1.5 kg)
Maximum Height 61" (155 cm)
Maximum Height w/o Column Extended 52.4" (133 cm)
Minimum Height 17.3" (43.9 cm)
Folded Length 17.8" (45.3 cm)
Weight 2.6 lb (1.2 kg)



Statīvs Compact Action ir teicama izvēle sākuma līmeņa DSLR kameru ar standarta komplekta objektīviem lietotājiem, kuriem patīk aktīvi fotografēt un filmēt. Ergonomiskā kursorsviras tipa galva ar ritināšanas ritenīša fiksācijas mehānismu ir ļoti intuitīva un vienkārši lietojama. Statīva galvas ērtais satvēriens ļauj iegūt vienmērīgus video un izcilus attēlus ar pavisam nelielu piepūli.

Inovatīvā apaļās formas ātrās noņemšanas plate ļauj viegli piestiprināt kameru ar rokām bez jebkādas vajadzības izmantot papildu instrumentus. Pateicoties tās formai, tagad vairs nav jāraizējas par kameras novietojumu. Vienkārši aizveriet sviru tieši virs kursorsviras roktura. 

Turklāt regulēšanas skala (Regulating Dial) kopā ar apaļo ātrās noņemšanas plati ļauj statīvam perfekti pielāgot jebkuru kameru, nodrošinot nevainojamu stabilitāti.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, foto‑video selektors nodrošina maksimālu brīvību jebkurā situācijā. Pārslēgšanās uz vēlamo režīmu aizņems tikai sekundi, ļaujot vienmēr iegūt izcilus attēlus un raitus video ierakstus. Vairāk informācijas, lūdzu, skatiet preces lietošanas instrukcijā.

Savietojamība
Statīvs Compact Action nodrošina nevainojamu darbu ar sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām, kas aprīkotas ar standarta objektīviem, taču ir savietojams arī ar jebkuru citu ierīci, kas sver līdz 1,5 kg, piemēram, kompaktās sistēmas un tilta kamerām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzas pusprofesionālās un profesionālās ierīces neatbilst šīm prasībām. 

Ja lietojat kompakto ierīci ar statīva vītni no centra nobīdītā pozīcijā, lūdzu, ņemiet vērā, ka pastāv noteikti ierobežojumi attiecībā uz to, cik tuvu kameras malai šī ¼'' vītne var atrasties. Minimālajam attālumam starp ¼'' vītni un jūsu ierīces sānu malu jābūt vismaz 13 mm, kas garantē deklarētās ekspluatācijas īpašības.

Ja lietojat Sony Nex 5R/5T kameru, noteikti būsiet pamanījuši, ka šiem modeļiem ir ļoti neliels virsmas laukums ap stiprinājuma vītni. Šī iemesla dēļ katrā Compact Action iepakojumā ir atrodams speciāls adapteris, kas palielina virsmas laukumu šiem specifiskajiem kameru modeļiem labākam statīva satvērienam un maksimālai stabilitātei.

The black Compact Advanced Aluminum Tripod from Manfrotto is a camera support that can hold up to 6.6 lb. It extends from 17.5" to 65" and weighs 3.1 lb. The tripod's five leg-sections are secured via flip locks.

The attached 3-way pan/tilt head has two ergonomic handles that fold on top of each other to save space when the tripod is not in use. One handle controls the panning and vertical tilt, while the other controls the horizontal tilt. An included quick-release plate attaches to your camera via a 1/4"-20 threaded screw. A padded carrying bag is also included to protect your tripod during transport.

General
Load Capacity 6.6 lb (3 kg)
Maximum Height 65" (165 cm)
Maximum Height w/o Column Extended 55.2" (140.2 cm)
Minimum Height 17.5" (44.5 cm)
Folded Length 17.3" (45.3 cm)
Weight 3.1 lb (1.4 kg)


Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.