Walimex Gibbo flex mini tripod 31cm

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

2445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

26472
4056929227598
Walimex

Jauns

05.04 - 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ieder visur — īsts vienmēr līdzi stāvošs mini statīvs
Mantona Gibbo mini statīvs ar 30 cm iepakojuma izmēru un tikai 298 g svaru ir tik mazs un viegls, ka iederas gandrīz katrā soma, mugursoma vai niša. Augstums regulējams no 8 līdz 28 cm, un pilnvērtīgs mobilā telefona turētājs un GoPro turētājs ir iekļauts piegādes komplektācijā.


Visiem gadījumiem
Tas padara šo mini statīvu tik ideāli piemērotu visiem gadījumiem, kad jums ir nepieciešams tikai mazs statīvs, taču tāds ar lielu komfortu, funkcijām un drošību. Ar maksimālo kravnesību 1,5 kg (pie centrālās slodzes, bez lodveida galvas pat 3 kg), Gibbo ir piemērots arī sistēmas kamerām ar mazākiem objektīviem. Pateicoties daudzpusīgajai regulējamai lodīšu galvai, jūs vienmēr atradīsit pareizo perspektīvu veiksmīgam šāvienam, pat izmantojot mobilo tālruni vai darbības kameru.


Vienkārša vadība un drošs satvēriens, pateicoties statīva kājām. riepu protektora dizainā
Statīva kājām ir patīkams un neslīdošs gumijas pārklājums, un tās var ērti saliekt, uztīt vai pagriezt. Ar Gibbo jūs varat droši piestiprināt savu foto aprīkojumu gandrīz jebkuram objektam. Neatkarīgi no tā, vai vienkārši izmantosiet mājās kā praktisku statīvu uz galda, krēsla, palodzes vai hobija istabā... Gibbo vienmēr turēsies.


Turēsies jebkur< br> Pat sarežģītos pielietojumos uz caurulēm, stabiem, margām, zariem, sienu malām, akmeņiem vai citiem statīviem – ar elastīgajām un neslīdošajām kājām Gibbo turēsies gandrīz jebkur.


Mantona Gibbo — lielāka drošība un funkcionalitāte
Neskatoties uz kompaktajiem izmēriem, Gibbo lodveida galva ir vēl viens izcils aspekts, jo tajā ir apvienoti gudri risinājumi ar praktiskām detaļām. Panorāmas lodīšu galvu var pagriezt par 360° un, pateicoties kritienam, vienā mirklī noliekt par 90°. Formāta maiņa starp portreta un ainavas režīmu vai pat rokas video ieraksti kļūst par bērnu spēli.


Ērts un drošs savienojums
Jūsu aprīkojumu var viegli pievienot 1/4 collu vītnes savienojums. Gumijotā kontaktvirsma efektīvi novērš nejaušu aprīkojuma atslābināšanos un nodrošina drošu turēšanu.


Divi turētāji jau ir iekļauti komplektācijā
Protams, varat pievienot arī viedtālruņus. vai darbības kameras uz Gibbo. Statīvam ir pievienots augstas kvalitātes viedtālruņa turētājs (maks. viedtālruņa platums 85 mm, piemēram, Galaxy S10 Plus) un GoPro adapteris. Tagad jums vienkārši jānospiež poga!

Statīva komplektācijaLokanie
Materiālsplastmasa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse