Foto statīvi - Manfrotto Befree Advanced Carbon Fiber Travel Tripod (MKBFRTC4-BH) - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Manfrotto Befree Advanced Carbon sērijas statīvs ar 494 lodveida galvu
  • 4 posmu oglekļa šķiedras kājas
  • Kravnesība līdz 8 kg
  • Maksimālais augstums: 150 cm
  • Portatīvs, stabils un ergonomisks

Manfrotto Befree Advanced Carbon Fiber Travel Tripod (MKBFRTC4-BH)

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

27995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

27295
MKBFRTC4-BH
8024221668315
Manfrotto

Jauns

26.04 - 07.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 07.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
279.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto Befree uzlabotais oglekļa šķiedras ceļojumu statīvs (MKBFRTC4-BH)

Funkcijas:

  • Uzlabots ceļojumu statīva komplekts Carbon
  • Izcila veiktspēja ar maksimālu vieglumu
  • Centrālā lodīšu galva ar trīs neatkarīgām ergonomiskām vadības ierīcēm
  • Sānu vilkšanas selektors nodrošina ātru iestatīšanu ar abām rokām
  • Unikāls premium dizains, 100% ražots Itālijā

Manfrotto Befree uzlabotais Carbon Twist ceļojumu statīvs un lodīšu galvas komplekts ir ideāls risinājums pieredzējušiem fotogrāfiem, kuri meklē īpaši vieglu atbalstu, kas nodrošina maksimālu veiktspēju ceļā.
Oglekļa šķiedras kājas ir izstrādātas, lai samazinātu svaru līdz minimumam, vienlaikus nodrošinot savā klasē labāko stabilitāti un stingrību.
Tā ergonomiskais dizains padara Manfrotto Befree uzlabotās oglekļa lietošanu intuitīvu un ātru, ļaujot pat visprasīgākajiem fotogrāfiem ātri un vienkārši iestatīt aprīkojumu, lai viņu fokuss paliktu uz vēlamā kadra tveršanu. Befree uzlabotajam karbonam ir jauns zirneklis, kas izgatavots no viegla un cieta magnija, kas izstrādāts, lai nodrošinātu perfektu stabilitāti visu veidu reljefos, tostarp visnelīdzenākajā, vienmēr noturot kameru pilnīgi stabilu un gatavu uzņemt asus attēlus.
Šis modelis ir pieejams M-lock versijā, jaunā Manfrotto izstrādātā pagriežamā slēdzene, lai apmierinātu ikvienu, kas meklē ātru, ērti lietojamu, kompaktu risinājumu. Turklāt M-Lock nav izvirzītu detaļu, un tā mehānisms lieliski aizveras ap galvu, ļaujot Befree uzlabotajai oglei bez piepūles ieslīdēt uzglabāšanas kabatā un no tās.

Tās ergonomiskais kājas leņķa atlasītājs ir paredzēts lietošanai gan labročiem, gan kreiļiem, ļaujot ikvienam intuitīvi mainīt fotografēšanas perspektīvas un atrast pareizo statīva augstumu, nezaudējot fokusu uz kadru, kuru vēlas iegūt. .
Befree uzlaboto karbonu var viegli iestatīt trīs neatkarīgos kāju leņķa pozīcijās, kas garantē pilnīgu fotografēšanas daudzpusību visām radošajām idejām, kas var rasties ārpus telpām.

Vieglajam magnija zirneklim, kas redzams šajā novatoriskajā modelī, ir arī Easy Link, tāpat kā Manfrotto profesionālajiem 190 un 055 statīviem, kas ļauj fotogrāfiem uzlabot savu radošumu, pievienojot piederumus, kas padara attēlus unikālus un neaizmirstamus. Ja vēlaties, pievienojot apgaismojumu vai atstarotājus, tagad varat tvert pārsteidzošus āra kadrus, kas iepriekš bija sasniedzami tikai ar labi aprīkotajiem statīviem.

Statīvs ir aprīkots ar Manfrotto uzlaboto 494 alumīnija centra lodgalvu (MH494-BH) — mazu, bet spēcīgu un intuitīvu galviņu, kas nodrošina ātru un precīzu kameras kustību. 494 Center lodveida galvai ir trīs neatkarīgas vadības ierīces: galvenā poga pārvalda sfēras bloķēšanu, integrētā berzes kontroles poga pielāgo lodītes spriegojumu tā, lai aprīkojuma svars vienmēr būtu ideāli līdzsvarots, un kadri tiek veikti bez piepūles; neatkarīga panorāmas poga notur horizontu plakanu un pārvieto kameru horizontāli, nodrošinot pārsteidzošus ainavas attēlus.
Uz galvas ir piestiprināta unikāla plāksne, kas padara to pilnībā saderīgu ar pasaulē visizplatītākajiem standarta galvas stiprinājumiem: Manfrotto RC2 un Arca-Swiss stilu. Ar šo alumīnija plāksni, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galviņas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīvu galvas ar Arca Šveices stila stiprinājumiem var uzstādīt ātri un bez piepūles, bez nepieciešamības izjaukt komponentus.

Befree uzlabotais karbons ir “augstākās izvēles” ceļojumu statīvs kaislīgiem fotogrāfiem, kuri vēlas maksimālu vieglumu un nepārspējamu veiktspēju pat ceļojumā. Šis vieglais ceļojuma statīvs ir optimāla pārnesamības, stingrības, vienkāršas uzstādīšanas un darbības kombinācija. Tas ir izveidots, lai ļautu fotogrāfiem paust savu individualitāti un iegūt visdrosmīgākos un izcilākos kadrus, izmantojot savu kameru, ar pārliecību, ka viņus atbalsta profesionāls risinājums, kas viņus nekad nepievils.

Specifikācijas:

Svars44,09 unces
Kolekcija/sērijaBefree Advanced
MateriālsOglekļa šķiedra
Drošības kravas svars17,64 mārciņas
Minimālais augstums16,14 collas
Maksimālais augstums59,06 collas
Maksimālais augstums (ar centrālo kolonnu uz leju)50 collas
Aizvērts garums16,14 collas
Galvas veidsBumbas galva
Kāju caurules diametrs0,44–0,58–0,72–0,85 collas
Kāju sadaļas4
Pamatnes diametrs1,57 collas
Kāju leņķi22°, 54°, 89°
Augšējais pielikums3/8 collu skrūve
Bāzes veids1,57 collas
Bumbu bloķēšana
Iekļauts soma
Centra plkvumnātri
Krāsamelns/sudrabs
Vienkāršā saite
Berzes kontrole
Neatkarīgā Pan Lock
Kājas veidsViens
Kāju bloķēšanas veidsTwist Lock
Maksimālā darba temperatūra158 F
Minimālā darba temperatūra-22 F
Pārvietošanas vilkšanaNEVIENS
Panorāmas pagriešana360
Plāksnes veids200PL PRO
Ātrā izlaišana
Saliekt, velcietNEVIENS
Diska augšējais diametrs1,57 collas




Manfrotto uzlabotais Carbon Twist ceļojumu statīva un lodīšu galviņas komplekts ir ideāls risinājums pieredzējušiem fotogrāfiem hobijiem, kuri meklē īpaši vieglu atbalstu, kas nodrošina maksimālu veiktspēju. ceļā.

Oglekļa šķiedras kājas ir izstrādātas, lai samazinātu svaru līdz minimumam, vienlaikus nodrošinot savā klasē labāko stabilitāti un stingrību.
Tā ergonomiskais dizains padara Manfrotto Befree uzlabotās oglekļa lietošanu intuitīvu un ātru, ļaujot pat visprasīgākajiem fotogrāfiem ātri un vienkārši iestatīt aprīkojumu, lai viņu fokuss paliktu uz vēlamā kadra tveršanu. Befree uzlabotajam karbonam ir jauns zirneklis, kas izgatavots no viegla un cieta magnija, kas izstrādāts, lai nodrošinātu perfektu stabilitāti visu veidu reljefos, tostarp visnelīdzenākajā, vienmēr noturot kameru pilnīgi stabilu un gatavu uzņemt asus attēlus.
Šis modelis ir pieejams M-lock versijā — jaunajā Manfrotto izstrādātajā pagriežamo slēdzenē, lai apmierinātu ikvienu, kas meklē ātru, ērti lietojamu, kompaktu risinājumu. Turklāt M-Lock nav izvirzītu detaļu, un tā mehānisms lieliski aizveras ap galvu, ļaujot Befree uzlabotajai oglei bez piepūles ieslīdēt uzglabāšanas kabatā un no tās.

Tā ergonomiskais kājas leņķa atlasītājs ir paredzēts lietošanai gan labročiem, gan kreiļiem, ļaujot ikvienam intuitīvi mainīt fotografēšanas perspektīvas un atrast pareizo statīva augstumu, nezaudējot fokusu uz kadru, kuru vēlas iegūt. .
Befree uzlaboto karbonu var viegli iestatīt trīs neatkarīgos kāju leņķa pozīcijās, kas garantē pilnīgu fotografēšanas daudzpusību visām radošajām idejām, kas var rasties ārpus telpām.

Šajā novatoriskajā modelī esošajam vieglajam magnija zirneklim ir arī Easy Link, tāpat kā Manfrotto profesionālajiem 190 un 055 statīviem, kas ļauj fotogrāfiem uzlabot savu radošumu, pievienojot piederumus, kas padara attēlus unikālus un neaizmirstamus. Ja vēlaties, pievienojot apgaismojumu vai atstarotājus, tagad varat tvert pārsteidzošus āra kadrus, kas iepriekš bija sasniedzami tikai ar labi aprīkotajiem statīviem.

Statīvs ir aprīkots ar Manfrotto moderno 494 alumīnija centra lodgalvu (MH494-BH) — mazu, bet jaudīgu un intuitīvu galviņu, kas nodrošina ātru un precīzu kameras kustību. 494 Center lodveida galvai ir trīs neatkarīgas vadības ierīces: galvenā poga pārvalda sfēras bloķēšanu, integrētā berzes kontroles poga pielāgo lodītes spriegojumu tā, lai aprīkojuma svars vienmēr būtu ideāli līdzsvarots, un kadri tiek veikti bez piepūles; neatkarīga panorāmas poga notur horizontu plakanu un pārvieto kameru horizontāli, nodrošinot pārsteidzošus ainavas attēlus.
Galvā ir uzstādīta unikāla plāksne, kas padara to pilnībā saderīgu ar pasaulē visizplatītākajiem standarta galvas stiprinājumiem: Manfrotto RC2 un Arca-swiss stilu. Ar šo alumīnija plāksni, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galviņas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīvu galvas ar Arca Šveices stila stiprinājumiem var uzstādīt ātri un bez piepūles, bez nepieciešamības izjaukt komponentus.

Befree Advanced carbon ir “vislabākās izvēles” ceļojumu statīvs kaislīgiem fotogrāfiem, kuri vēlas maksimālu vieglumu un nepārspējamu veiktspēju pat ceļojumā. Šis vieglais ceļojuma statīvs ir optimāla pārnesamības, stingrības, vienkāršas uzstādīšanas un darbības kombinācija. Tas ir izveidots, lai ļautu fotogrāfiem izpaust savu individualitāti un iegūt visdrosmīgākos un izcilākos kadrus, izmantojot savu kameru, ar pārliecību, ka viņus atbalsta profesionāls risinājums, kas viņus nekad nepievils.

ModelisManfrotto Befree
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālskarbona
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse