Foto statīvi - Manfrotto MK190XPRO3-BHQ2 statīvs - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Daudzpusīgs, taču kompakts statīvs ar lodveida galvu
  • 3 posmu alumīnija kājas un 90° centrālās kolonnas mehānisms
  • Stingra un ātra fiksācijas sistēma
  • Līmeņošanas burbuļi precīzai kadrēšanai
  • Plūstoša un precīza lodveida galvas kustība

Manfrotto MK190XPRO3-BHQ2 statīvs

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

25546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

31828
MK190XPRO3-BHQ2
0719821378327
Manfrotto

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
255.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 


Šajā 190 komplektā ietilpst kompakts 190XPRO3 3 sekciju alumīnija statīvs un kompakta, daudzpusīga lodveida galva. Gan statīvam, gan galvai ir uzlabotas funkcijas un lieliska uzbūves kvalitāte.
Jaunā QUICK POWER LOCK (QPL) sistēma ir viena no pievilcīgākajām un unikālākajām jaunā 190 iezīmēm. Tā ir spēcīga, īpaši ātra un ergonomiska bloķēšanas sistēma, kas ļauj ātri un pilnībā izbīdīt kājas, izmantojot visas ierīces. slēdzenes, uz katras kājas, iespējams ar vienu roku.
Jaunais Rotating Leveling Bubble ir ātri uzstādāms un ļauj precīzāk novietot statīvu. To ir viegli lietot neatkarīgi no galvas formas vai statīva uzstādīšanas.
Jaunos kāju leņķa atlasītājus ir arī viegli uzstādīt, jo tie ir izgatavoti, ievērojot visnovatoriskākajiem ergonomikas standartiem un novērš pirkstu iesprūšanu augšējā lējumā.
Pateicoties jaunajam "Easy Link" spraudnim, 190 nodrošina pārnēsājamu fotostudiju, kas nodrošina tūlītēju savienojumu starp statīvu un piederumiem. .
Šajā 190 komplektā ietilpst kompakts 190XPRO3 3 sekciju alumīnija statīvs un kompakta, daudzpusīga lodveida galva. Komplekta galvenā iezīme ir statīva 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu pagarināt vertikāli kā parasti, vai horizontāli, lai pavērtu plašas kadrēšanas un fotografēšanas iespējas; tas padara to par ārkārtīgi daudzpusīgu statīvu, kas piemērots plašam fotografēšanas lietojumu klāstam. Horizontālās kolonnas mehānisms ir ievietots statīva augšējā daļā, lai nodrošinātu kompaktumu, taču tas ir viegli un ātri izbīdāms, kad vien tas ir nepieciešams. Pārslēdzoties starp vertikālo un horizontālo kolonnas orientāciju, nav nepieciešams izjaukt, un to var izdarīt pat ar pievienotu kameru.
Arī statīva kājas ir ātri izbīdāmas un pielāgojamas, pateicoties Quick Power Lock svirām, kas bloķē un atbloķē katru kājas daļu. Īpašais QPL sviru dizains ļauj ērtāk un spēcīgāk ar vienu roku satvert kāju slēdzenes. No salocītā statīva katras kājas daļas var atbrīvot ar vienu kustību. QPL sviras dizains piedāvā arī jaudīgāku katras sekcijas bloķēšanu, kas nozīmē, ka statīvs ir stabilāks un stingrāks nekā ar tradicionālo sviru dizainu. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa atlasītāji ļauj katru kāju neatkarīgi un stingri iestatīt jebkurā no iepriekš iestatītajiem leņķiem, atkal nodrošinot ievērojamu pozicionēšanas brīvību.
Centrālās kolonnas augšpusē ir iebūvēts burbuļu līmenis precīzai kadrēšanai. Burbuļu līmenis brīvi griežas ap centrālo kolonnu, tāpēc to var novietot visur, kur tas ir visvieglāk redzams, regulējot statīvu, un to neaizsedz uzstādītā galva un kamera vai netraucē galvai vai kamerai. vadīklas.
Statīva augšējai daļai ir Easy Link savienotājs, lai atbalstītu fotoattēlu vai video piederumu uz pagarināmas rokas vai kronšteina.
Šajā komplektā iekļautā lodveida galva ir 496RC2.
Detalizēti
Jaunais vertikāli-horizontālās kolonnas mehānisms ir paslēpts statīva augšējā lējumā
Vertikāli-horizontālās kolonnas mehānisms ir paslēpts statīva augšējā lējumā
skatīt lielāku
Ciets un ātri uzstādāms
Quick Power Lock sviras nodrošina izcilu bloķēšanas satvērienu, un tās var atbrīvot ar vienu roku un vienu kustību.
Neierobežota radošums 90° kolonna
Tai pašai lieliskajai oriģinālajai funkcijai, kas ir ļāvusi gūt panākumus šim produktam, tagad ir atšķirīgs dizains, taču tā saglabā galveno iespēju atklāt jaunas perspektīvas.
Pārnesamība 90° kolonna
Vertikāli-horizontālās kolonnas mehānisms ir paslēpts statīva augšējā daļā, līdz tas ir nepieciešams, tādējādi ietaupot vietu.
Neierobežots radošums, vienkārša saite
190 augšpusē ir iekļauts Easy Link stiprinājums, kas ļauj statīvam paplašināt fotografēšanas iespējas, turot LED gaismu, zibspuldzi, atstarotāju vai citu piederumu, pārvēršot 190 par mobilo studiju.
Vienmērīgas darbības
Rotējošais burbulis: burbuļa līmeni var pagriezt par 360°, lai tas nekad nepakļūtu neērti zem galvas bloķēšanas sviras un vienmēr var tikt novietots lietotājam ērtāk. Kāju leņķa selektori: kāju leņķa selektori ir intuitīvāki un ergonomiskāki, samazinot iestatīšanas laiku, vienlaikus padarot 190 drošāku lietošanu.
Izcils stils
190. gadu mājas stils ir atšķirīgs, tomēr nepārprotami manfrotto, ar drosmīgām, tīrām formām un līnijām, ko nosaka funkcija. Manfrotto logotips un "Ražots Itālijā" ir redzami, un tie palīdz 190 izcelties no pūļa visur, sākot no tirdzniecības vietas līdz fotoattēlu uzņemšanas vietai.
Produkta īpašības
Modelis ar trīs sekciju alumīnija kājām ir pareizā izvēle, lai nodrošinātu augstu stabilitāti pat tad, ja tiek izmantotas garas lēcas. Turklāt ierobežotais sadaļu skaits samazina iestatīšanas laiku. Tas ir pieejams arī komplektā ar lodveida galvu (ar ātri atbrīvojamu kameras plāksni), kas ļauj novietot kamerubrīvi un ātri, pēc tam stingri nobloķējiet to vietā, izmantojot ērtu vienu bloķēšanas pogu, kas ir gatava uzņemšanai vienā mirklī.
Manfrotto 190 komplekta tehniskās īpašības - Alumīnija 3 sekciju horizontālās kolonnas statīvs un lodveida galvas komplekts - MK190XPRO3-BH
Maksimālais augstums: 170 cm
Maksimālais augstums (ar centrālo kolonnu uz leju): 145 cm
Minimālais augstums: 9 cm
Svars: 2,4 kg
Manfrotto MT190XPRO3 alumīnija statīvs
Statīva 190XPRO3 svarīgākā iezīme ir tā 90° centrālās kolonnas mehānisms, kas ļauj kolonnu novietot ne tikai vertikāli, bet arī horizontāli, tāpēc paverot plašu attēla kadrēšanas un uzņemšanas iespējas. Šī funkcionalitāte padara to par daudzpusīgu statīvu, kas ir piemērota visdažādākajām fotografēšanas un video filmēšanas situācijām. Horizontālās kolonnas mehānisms ir kompakti izvietots statīva augšējā līkuma daļā, taču tas ir ātri un vienkārši paplašināms, līdzko nepieciešams. Lai pārslēgtos starp vertikālu un horizontālu kolonnas novietojumu nav nepieciešama demontāža, pie tam tas var tikt veikts pat ar apstiprinātu kameru.

Šī statīva četru posmu kājas padara to drošu kompaktu — kopā ar garumu ietaupošo jauno horizontālās kolonnas mehānismu četru posmu kājas palīdz uzlabot šī statīva izmēra saliktā veidā par 16 cm, labākajiem iepriekšējiem 190. sērijas modeļiem, — īpaši liela ceļojošam fotogrāfam. Turklāt statīva kājas ir ātri izvelkamas un pielāgojamas, pateicoties speciālām fiksācijas svirām Quick Power Lock (QPL), kas bloķē un atbloķē katru kājas posmu. Īpašā Q sviru konstrukcija ļauj un stingrāk satvert kāju fiksatorus ar vienu roku. No salocīta stāvokļa katras statīva kājas posmi var tikt atbrīvoti tikai ar vienu kustību. Turklāt QPL sviru dizains nodrošina arī stiprāku katras posma fiksāciju, tādēļ padarot statīvu kopumā stabilāku un stingrāku, nekā to iespēj tradicionālās konstrukcijas sviras. Intuitīvie un ergonomiskie kāju leņķa selektori ļauj katru statīva kāju stingri ierobežot kādu no piedāvātajām pozīcijām, vēl vairāk pozicionēšanas brīvību.
Centrālās kolonnas augšpusē ir uzstādīts līmeņošanas burbulis precīzai kadrēšanai. Līmeņošanas burbulis brīvi rotē ap centrālo kolonnu, tāpēc var novietot jebkuru sev ērtā stāvoklī, kamēr regulējat statīvu. Turklāt nav jāraizējas par tā anošanu dēļ stiprās galvas un kameras vai tā atrašanos statīva galvas vai kameras vadīklu ceļā.
Statīva 190XPRO3 augšējās daļas atrodas savienotājs Easy Link, kas ļauj pievienot papildu foto vai video piederumu (piemēram, LED gaismu, zibspuldzi, reflektoru vai citu ierīci) uz rokas pagarinātāja vai balsteņa, pārvēršot statīvu praktiskā mobilā studijā.
Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO lodveida galva
Jaunā XPRO lodveida galva ir ideāls inovatīvu risinājumu un dizaina apvienojums. Tā ir apgādāta ar trīskāršu fiksācijas sistēmu, kas kameras pozīcijas stabilitāti, frikcijas kontroli, kas palīdz lietotājam līdzsvarot kameras svaru, un diviem līmeņošanas burbuļiem — precīzai kompozīcijas kadrēšanai. Turklāt polimēru gredzeni ir aizvietojuši aizmugurējās un traucējošās smērvielas, tās plūdenu, precīzu un nesaraustītu kameru kustību. pateicoties magnija korpusam, XPRO lodveida galva ir portatīva, viegla un stabila, kā arī tā nāk komplektā ar Manfrotto 200PL plati.

ModelisManfrotto 190
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse