Focal Pro Series Listen Professional Studio Reference Headphone

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
31952
3544056725045
Focal

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

239.96
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ir Focal Listen Professional austiņas Circumaurālās studijas monitora austiņas ar slēgtu aizmuguri, lai nodrošinātu izolāciju no trokšņa un precīzas atsauces monitoringa mūziķiem, producentiem un ierakstu un miksēšanas inženieri mājas, projektu, komerciālā un mobilajā jomā ierakstu studijas. 40 mm Mylar/titāna konusa draiveriem ir zema pretestība, augsta jutība un paplašināta frekvences reakcija no 5 Hz līdz 22 kHz. 22 mm biezi atmiņas putu ausu spilveni un elastīga polsterēta galvas saite nodrošina komfortu valkājamība ilgstošām klausīšanās sesijām.

Divi komplektācijā iekļautie OFC vara kabeļi (viens 16 collu tinums un viens 4,5 collu taisns kabelis ar iebūvētu tālvadības pulti un daudzvirzienu mikrofonu) ir noņemami un savienojami ar fiksējošu 3,5 mm austiņu ligzdu. Katrs kabelis ir noslēgts ar 3,5 mm savienotāju, ko var iespraust 1/4" ligzdās izmantojot 3,5 mm līdz 1/4 collas adapteri. Iekļauts stingrs pārnēsāšanas maciņš, lai to būtu droši un viegli transportēšana un uzglabāšana.

Tips Apļveida slēgtas austiņas Draiveri 1,6 collas/40 mm Mylar/titāna konusa draiveri Frekvence Diapazons 5 Hz līdz 22 kHz Pretestība 32 omi Jutība 122 dB SPL pie 1 kHz / 1 Vrms THD 0,3% pie 1 kHz / 100 dB SPL Savienotāji Austiņas: 1/8" / 3,5 mm domkrata ligzda ar bloķēšanas mehānismu
Kabeļi: 1/8" / 3,5 mm TRRS Kabeļa garums 1. kabelis: 16'/5 m
2. kabelis: 4,5 '/1,4 m Būvniecība Materiāls Silikons galvas stīpas polsterējums
0,9 collu / 22 mm atmiņas putu ausu spilventiņi mikrošķiedras
OFC vara kabeļi Svars 9,9 unces / 280 g Izmēri Korpuss: 9,4 x 8,3 x 4,4 collas/23,9 x 21,2 x 11,1 cm
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.