-€5

Foto un Videotehnika - Sony Alpha a6600 bezspoguļa kamera ILCE-6600 noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Sony Alpha a6600 bezspoguļa kamera ILCE-6600 noma

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

2500 par dienu ar PVN

1250 katra nākamā diena -50%
625 sākot no 5. dienas -75%

€ 30.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 171.50
40461
Sony
Rezervē uzreiz



Nomas komplektā ietilpst arī 128GB atmiņas karte, papildu baterija un soma. Šajā komplektā neietilpst objektīvs. Klāt iespējams nomāt kādu no objektīviem.

Sony Alpha 6600 korpuss

Funkcijās α6600 ir iekļautas, lai nodrošinātu to, kas jums nepieciešams gandrīz jebkurā situācijā — ātrs AF, vienmērīga attēla stabilizācija un satriecoša attēla kvalitāte, lielas ietilpības akumulators un nopietna 4K HDR (HLG)2 filmu uzņemšana.

Plašs AF apgabals, īpaši ātrs AF ātrums un vienmērīga objekta izsekošana
Blīvi sadalīti fokusa punkti aptver aptuveni 84% no attēla laukuma, un Fast Hybrid AF sistēma apvieno labāko no fāzes noteikšanas AF un kontrasta noteikšanas AF, lai sasniegtu pasaulē vadošo 0,02 s iegūšanas ātrumu. Kad objekti ir kustībā, tiek aktivizēti AF punkti, kas ir cieši novietoti ap objektu, lai nodrošinātu precīzu izsekošanu.

Ātra nepārtraukta uzņemšana ar AF/AE ar ātrumu līdz 11 kadriem/s
Uzņemiet ar ātrumu līdz 11 kadriem/s ar minimālu displeja aizkavi un 8 kadri/s tiešajā skatā, sērijveidā līdz pat 1165 kadriem. JPEG (standarta) vienā reizē. Tā kā jūsu iestatījumi ir skaidri priekšskatīti elektroniskajā skatu meklētājā, un praktiski reāllaika displejs, tas pacels jūsu darbību fotografēšanu pilnīgi jaunā līmenī.

Klusa nepārtrauktā fotografēšana netraucēs mieru
Kad situācija prasa absolūtu klusumu, klusa uzņemšana bez aizvara trokšņa ir iespējama ar ātrumu līdz 8 kadriem/s, pat AF-C režīmā. režīmā. Izmantojot reāllaika acu AF vai reāllaika izsekošanu, tas ievērojami paplašina jūsu fotografēšanas iespēju klāstu.

Sāciet izsekošanu acumirklī
Sāciet reāllaika izsekošanu, līdz pusei nospiežot aizvaru, vai vienkārši atlasiet objektu, pieskaroties, lai sāktu izsekošanu. Varat arī piešķirt “Izsekošana ieslēgta” pielāgotam taustiņam un nospiest to, lai sāktu izsekošanu.

Uz AI balstīta objekta izsekošana
Kameras izsekošanas sistēmas balstās uz unikāliem uz AI balstītiem objektu atpazīšanas algoritmiem. Tie apstrādā telpisko informāciju, kas sastāv no krāsu, raksta (spilgtuma) un attāluma (dziļuma) datiem, kā arī izseko subjekta aci un seju, viss reāllaikā lielā ātrumā.

(1) Seja [AI] (2) Acis [AI] (3) Krāsa (4) Raksts (5) Attālums (6) Objekta atpazīšanas algoritms (AI)

Eye AF cilvēkiem
Pat tad, kad jūsu portreta objekts atrodas kustībā, reāllaika acu AF nodrošina nepārtrauktu, stabilu acu noteikšanu un izsekošanu, lai jūsu aina būtu fokusā. . Tas darbojas arī tad, ja objekta seja ir daļēji paslēpta, izgaismota vai vērsta uz leju.

Reāllaika acu AF dzīvniekiem
Tie paši acu noteikšanas algoritmi, kas veido lieliskus cilvēku portretus, ir pielāgoti arī dzīvniekiem8, lai palīdzētu iegūt skaistus mājdzīvnieku portretus un savvaļas dzīvniekus. šāvienu.

Labās/kreisās acs AF izvēle ar pieskārienu
Iestatījumos varat ne tikai noteikt prioritāti objekta kreisajai vai labajai acij, bet arī vienkārši pieskaroties kameras monitora ekrānam. .

Vienmērīga fokusa pāreja
Atkarībā no izsekojamā objekta stāvokļa fokusa apgabals automātiski un nemanāmi pārslēgsies starp objekta seju un acīm.

Reāllaika izsekošanas aktivizēšana, izmantojot pieskāriena izsekošanu
Izmantojot skāriena izsekošanas funkciju, varat vienkārši pieskarties monitoram, lai sāktu reāllaika izsekošanu fotogrāfijām vai filmām.

Slīpuma un leņķa kontrole
Kompensējiet leņķisko trīci, ko sauc arī par slīpuma un leņķa vibrāciju, kas ir īpaši acīmredzama, uzņemot ar lielāku fokusa attālumu.

Horizontālās un vertikālās asis
Kompensējiet kameras vibrāciju horizontālā un vertikālā virzienā, kas visizteiktākā ir liela palielinājuma gadījumā, piemēram, makro uzņemšanā.

Patīšanas kompensācija
Kompensējiet ripināšanu vai rotācijas kratīšanu, kas ir visizteiktākā ilgstošas ​​filmas uzņemšanas laikā, turot rokās.

Kā darbojas optiskā attēla stabilizācija
Piecu asu korpusā iebūvētais optiskās attēla stabilizācijas mehānisms, ko izmanto mūsu slavētajās pilna kadra kamerās, ir pielāgots kā APS-C stabilizācijas vienība. sensors uz α6600. Paļaujoties uz ļoti precīzu žiroskopa sensoru, tas nosaka un kompensē kameras vibrāciju pa piecām dažādām asīm, tostarp leņķisko (slīpu un leņķi), horizontālo, vertikālo un rotācijas asīm, lai nodrošinātu stabilizāciju, kas līdzvērtīga 5 pakāpju ātrākam aizvara iestatījumam.

Exmor™ APS-C CMOS sensors un jaunākās paaudzes BIONZ X™ attēlu procesors
24,2 megapikseļu APS-C attēla sensors ir optimizēts ļoti efektīvai gaismas savākšanai un plašai jutībai. diapazons un zema trokšņa līmeņa veiktspēja pat pie augstiem ISO iestatījumiem. Kopā ar jaunākās paaudzes BIONZ X attēlu apstrādes dzinēju tas nodrošina izcilu attēla skaidrību un izcilu tekstūras atveidi.

Zems trokšņu līmenis augstai ISO jutībai
Plašajā jutības diapazonā ISO 100–32000 (izvērsts līdz ISO 50–102400) α6600 nodrošina izcilu zema trokšņa līmeni augstas kvalitātes attēlus pat vājā apgaismojumā.

Uzlabota krāsu atveide
Par α6600 uzticamo krāsu atveidi ir atbildīgi no mūsu augsti novērtētajām pilna kadra kamerām mantotie algoritmi. Cilvēka ādas toņu attēlojums ir ievērojami uzlabots, kā arī ziedu košās krāsas. Jaggies un viltus krāsas arī tiek apspiestas.

Saglabājiet fokusu uz objektu
Strādājot kopā, kameras ātrā hibrīda AF sistēma, reāllaika izsekošana un reāllaika acu AF nodrošina vienmērīgu un uzticamu fokusu uz objektu, tāpēc varat izbaudīt radošākus filmu veidošanas aspektus.

Intervāla uzņemšana, lai izveidotu laika intervāla filmas
Kameras iespējas ietver iebūvēto intervāla fotografēšanu, kas paredzēta laika intervāla video uzņemšanai ar atlasāmu uzņemšanas intervālu no 1 līdz 60 sekundēm. Iegūtos attēlus var apvienot augstā izšķirtspējā datorā un skatīt ar vienkāršu mainīga ātruma priekšskatījuma funkciju kamerā.

S-Log uzņemšanas atbalsts
S-Log3 un S-Log2 Gamma līknēm ir plašs dinamiskais diapazons (līdz 1300% no Rec. 709), lai samazinātu baltumu un aptumšošanu un plašākas iespējas krāsu šķirošanai pēcapstrādes laikā13.

Lēnas un ātras kustības ierakstīšana
Varat ierakstīt filmas palēninājumā (līdz 5x) un ātrā kustībā (līdz 60x) tieši kamerā vai izmantot 120 kadri/s Full HD video. lai pēcapstrādes laikā izveidotu augstas kvalitātes palēninātas filmas materiālus14.

Paplašiniet savu sasniedzamību, izmantojot ārējās pieskāriena darbības
Ērtās pieskāriena darbības, piemēram, pieskāriena fokuss un pieskāriena izsekošana, kas ir pieejamas α6600 monitorā, joprojām var piekļūt pat tad, ja ir pievienoti ārējie monitori. uz kameru.

Lielas ietilpības Z akumulators atbalsta ilgstošas ​​fotografēšanas iespējas
Lai atbalstītu ilgākas fotografēšanas sesijas, α6600 ir aprīkots ar tādu pašu lieljaudas akumulatoru, kas ir pieejams daudzās mūsu pilna kadra kamerās. , vienlaikus saglabājot kameras slaido formu.

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs magnija sakausējuma korpuss
Kamera ir izturīga pret putekļiem un mitrumu, un tās augšējais vāks, priekšējais vāks, iekšējais rāmis un aizmugurējais vāks ir izgatavoti no viegls, bet izturīgs magnija sakausējums.

Pielāgošanas funkcijas
Kameras 11 pogām var piešķirt kādu no 91 dažādas funkcijas, un funkcijas var piešķirt arī vadības ciparripai un ritenim. Mana izvēlne ļauj reģistrēt 30 dažādus izvēlnes vienumus.

Imaging Edge™ tālvadības pults, skatītājs un rediģēšana
Paaugstiniet savu fotogrāfiju, izmantojot Imaging Edge darbvirsmas lietojumprogrammas. Izmantojiet "Remote", lai kontrolētu un pārraudzītu fotografēšanu tiešraidē datora ekrānā; "Skatītājs", lai ātri priekšskatītu, novērtētu un atlasītu fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un "Rediģēt", lai RAW datus izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlos piegādei. Iegūstiet labāko no Sony RAW failiem un efektīvāk pārvaldiet savus darbus.

Īpašas funkcijas:

  • Ātrs 0,02-s3 AF ar 425 fāzes noteikšanas AF punktiem
  • Reāllaika izsekošana un reāllaika acu AF, lai noteiktu un noturētu kustīgus objektus
  • 5 asu optiskā attēla stabilizācija stingrai fotografēšanai
  • 24,2 megapikseļu 11 APS-C Exmor™ CMOS attēla sensors
  • Augstas izšķirtspējas 4K HDR (HLG) filmu ierakstīšana2 ar dažādām filmu funkcijām

Specifikācijas

Objektu saderība
Sony E-mount objektīvi
Sensora tips
APS-C tips (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS sensors
Pikseļu skaits (efektīvs)
Apm. 24,2 megapikseļi
ISO jutība (ieteicamais ekspozīcijas indekss)
AUTO (ISO 100–6400, atlasāma apakšējā un augšējā robeža), filmas: ISO 100–32000 ekvivalents, AUTO (ISO 100) -6400, atlasāma apakšējā un augšējā robeža), Nekustīgi attēli: ISO 100–32000 ((ISO skaitļus no ISO 50 līdz ISO 102400 var iestatīt kā paplašinātu ISO diapazonu.)
Akumulatora darbības laiks (nekustīgie attēli )
Aptuveni 720 uzņēmumi (skatu meklētājs)/aptuveni 810 uzņēmumi (LCD monitors) (CIPA standarts)
Skatu meklētāja veids
1,0 cm (0,39 tips) elektroniskais skatu meklētājs (krāsu)
Monitora tips
2,95 collas (3,0 tipa) plata tipa TFT

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony Alpha a6600...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony Alpha a6600...
Šo nomas Sony Alpha a6600... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 171.50 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.