-€17

Foto un Videotehnika - Nikon D780 pilnas matricas foto-video 24.5MP kamera noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Jauniem klientiem sazināties ar konsultantiem!

Jaudīga pilna kadra spoguļkamera ar jaunākajām tehnoloģijām un daudzām bezspoguļa kameras iespējām. Piemērota gan fotografēšanai, gan video filmēšanai.

24,5 MPix pilna kadra spoguļkamera ar 4K 30fps video, 51 punktu autofokusu ar acu atpazīšanu, 7 kadriem sekundē, 50-204800 ISO, skrārienjutīgu ekrāns un iebūvētu WiFi un Bluetooth, saderīga ar F bajonetes objektīviem.

Nomā ir pieejami daudz dažādi objektīvi šai kamerai (iznomāt papildus): Nikon objektīvi nomā.

Nikon D780 pilnas matricas foto-video 24.5MP kamera noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

2800 par dienu ar PVN

1400 katra nākamā diena -50%
700 sākot no 5. dienas -75%

€ 45.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 749.00
42137
0496075990415
Nikon
Rezervē uzreiz

Apraksts

Galvenās funkcijas

  • 24,5 MP FX formāta BSI CMOS sensors
  • EXPEED 6 attēlu apstrādes programma
  • UHD 4K30 video; N-log un 10 bitu HDMI izeja
  • Multi-CAM 3500 II 51 punkta AF sistēma
  • 273 punktu hibrīda AF ar acu noteikšanu
  • 3,2 collu 2,36 m punktu noliecams skārienekrāns
  • 7 kadri/s uzņemšana, 12 kadri/s tiešajā skatā
  • Paplašināts ISO 50-204800
  • Iebūvēts Wi-Fi un Bluetooth
  • 180 000 pikseļu RGB sensora ekspozīcijas mērīšana

Mūsdienīgu attēlveidošanas pieeju apvienojot ar tradicionālo formu un funkcijām, Nikon D780 ir daudzpusīga DSLR, kas ir izcila gan fotografēšanas, gan video lietojumos. Ar 24,5 MP pilna kadra CMOS sensoru ir iespējami augstas izšķirtspējas fotoattēli un video ierakstīšana, un sensoram ir BSI dizains, kas nodrošina lielāku skaidrību un samazinātu trokšņu līmeni, lai tas būtu piemērots darbam dažādos apgaismojuma apstākļos. Šis sensors nodrošina arī plašu jutības diapazonu no ISO 100-51200, ko var paplašināt līdz ISO 50-204800, kā arī ātru 7 kadri/s uzņemšanas ātrumu ar skatu meklētāju vai 12 kadri/s tiešajā skatā. Šis sensors ļauj arī ierakstīt UHD 4K video ar ātrumu līdz 30 kadriem/s, izmantojot pilnrāmja vai apgrieztus apgabalus. Ir pieejams arī Full HD ieraksts ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, kā arī integrēti N-Log Gamma un HLG iestatījumi pilnveidotai krāsu kontrolei.

Papildinot attēlveidošanu, strādājot ar skatu meklētāju, ir pieejama 51 punkta fāzes noteikšanas autofokusa sistēma, kas ietver 15 krustveida punktus lielākai precizitātei vāja apgaismojuma apstākļos. Strādājot tiešajā skatā vai ierakstot video, tiek izmantota 273 punktu hibrīda AF sistēma, kas apvieno sensora fāzes noteikšanas punktus un kontrasta noteikšanas sistēmu, lai nodrošinātu ātru veiktspēju un izcilu objekta izsekošanu, tostarp atbalstu acu noteikšanas AF.< /p>

Pamatā kamera D780 balstās uz DSLR pazīstamajām un tradīcijām, tostarp 0,7 reizes palielinājuma pentaprismas optisko skatu meklētāju, kā arī lielu 3,2 collu 2,36 m punktu noliecamu skārienekrānu LCD. Dubultā UHS-II SD atmiņas karte sloti piedāvā elastīgu krātuvi, un iebūvētais Wi-Fi un Bluetooth nodrošina arī bezvadu failu pārsūtīšanu, kā arī attālo kameras vadību no mobilās ierīces.

24,5 MP FX formāta BSI CMOS sensors un EXPEED 6 procesors

Izvēlēts tā daudzpusības dēļ, pilna kadra 24,5 MP CMOS sensors nodrošina atbilstošu izšķirtspēju, lielu nolasīšanas ātrumu un iespaidīgu veiktspēju vājā apgaismojumā. Tā BSI (back-lighted) dizains kopā ar EXPEED 6 attēlu procesoru palīdz sasniegt īpaši skaidrus rezultātus ar samazinātu trokšņu līmeni, lai tie būtu piemēroti darbam ar pilnu sākotnējās jutības diapazonu ISO 100-51200, ko var paplašināt līdz ISO 50-. 204800. Strādājot ar kustīgiem objektiem, izmantojot optisko skatu meklētāju, ir pieejams nepārtrauktas uzņemšanas ātrums 7 kadri/s, bet, strādājot klusuma tiešā skata režīmā, neapstrādātā vai JPEG formātā ir iespējama uzņemšana ar ātrumu līdz 12 kadriem/s.

51 punktu vairāku CAM 3500 II AF sensors

Strādājot ar optisko skatu meklētāju, Multi-CAM 3500 II AF sensors izmanto 51 fāzes noteikšanas punktu, lai ātri un precīzi fokusētu objektus. Šī sistēma ir jutīga līdz -3 EV, un tai ir arī 15 krustveida punkti, kas nodrošina vēl lielāku precizitāti zema kontrasta situācijās. Pateicoties telefoto objektīvu un telekonvertoru izmantošanai, 11 fokusa punkti ir jutīgi arī līdz diafragmas atvēruma vērtībai f/8. 3D izsekošana, kas ir daļa no viedās sižeta atpazīšanas sistēmas, darbojas arī, lai uzlabotu fokusēšanu uz kustīgiem objektiem, lai nodrošinātu lielāku precizitāti, fotografējot ar lielu nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu.

UHD 4K video ierakstīšana

Papildus nekustīgajiem attēliem, kamerā D780 tiek izmantota sensora un procesora kombinācija, lai nodrošinātu arī izcilu video veiktspēju. UHD 4K ierakstīšana ir iespējama, izmantojot pilna kadra apgabalu vai DX apgriešanas apgabalu 30p, 25 vai 24p kadru nomaiņā, un Full HD 1080p video ierakstīšana tiek atbalstīta arī līdz 120p palēninātas kustības atskaņošanai. Failus var saglabāt kameras atmiņas kartēs vai kā nesaspiestu failu papildu ārējā ierakstītājā, izmantojot HDMI izeju.

Noapaļojot video iespējas, kamerā D780 ir integrēta arī N-Log gamma uzņemšanai. plakana izskata kadri, kas pēcapstrādes laikā maksimāli palielina dinamisko diapazonu un krāsu gradācijas kontroli. HLG (Hybrid Log Gamma) var izmantot arī HDR satura veidošanai. Citi papildinājumi ir iespēja izvadīt augstas kvalitātes 10 bitu datus, izmantojot HDMI, un elektroniskā VR funkcija vienmērīgai fotografēšanai, turot rokās. Focus Peaking var izmantot manuālai fokusa kontrolei, un ir pieejama arī Zebra Stripes opcija, kas palīdz noteikt pāreksponētās zonas kadrā. Audio ierakstīšanu var veikt, izmantojot iebūvēto stereo mikrofonu vai papildu ārējo mikrofonu var pievienot, izmantojot 3,5 mm stereo ligzdu, lai labāk kontrolētu kvalitāti, un tiešraides uzraudzība ir iespējama, izmantojot austiņu ligzdu.

Papildus video ierakstīšanai ir iespējama arī kameras laika intervāla ierakstīšana ar iespēju ierakstīt secīgus 2MP nekustīgus attēlus ar ātrumu 120 kadri/s.

273 punktu hibrīda AF sistēma

Strādājot tiešajā skatā vai ierakstot video, tiek izmantota hibrīda AF sistēma, kurai ir 273 fāzes noteikšanas punkti uz sensora, kas aptver aptuveni 90% no attēla laukuma. Tas palīdz sasniegt ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju gan fotogrāfijām, gan video, kā arī izmanto sarežģītas objekta izsekošanas tehnoloģijas, tostarp acu noteikšanas AF. Šī fokusēšanas sistēma darbojas vājā apgaismojumā līdz -4 EV vai līdz -6 EV specializētajā vājā apgaismojuma AF režīmā fotogrāfijām.

Virsbūves dizains

  • Spilgts pentaprismas optiskais skatu meklētājs nosedz 100% kadra ar 0,7x palielinājumu.
  • Lielajam 3,2 collu 2,36 m punktu aizmugurējam LCD ekrānam ir noliecams dizains, kas piemērots darbam no augsta un zema leņķa. Tas ir arī skārienekrāns, un tas nodrošina intuitīvu atskaņošanas vadību, izvēlņu navigāciju, kā arī skāriena AF un skārienslēdža funkcijas.
  • Iebūvēts Wi-Fi un Bluetooth nodrošina bezvadu failu pārsūtīšanu un kameras tālvadības pulti no saistītām mobilajām ierīcēm, izmantojot lietotni Nikon SnapBridge.
  • Divi SD atmiņas karšu sloti atbalsta UHS-II standartu ātram lasīšanas/rakstīšanas ātrumam un nodrošina elastīgāku failu glabāšanu, piemēram, pārpildes ierakstīšanu un failu dublēšanu kamerā.
  • EN-EL15b litija jonu akumulators nodrošina aptuveni 2260 kadrus vienā uzlādes reizē.

Ainu atpazīšanas sistēma un ekspozīcijas mērīšana

Inteliģentā ainas atpazīšanas sistēma ar 3D Color Matrix Metering III izmanto 180 000 pikseļu RGB sensoru, lai novērtētu un analizētu visus ainas aspektus, tostarp spilgtumu, kontrastu, objekta attālumu un ainas krāsas, lai ātri noteiktu precīzu ekspozīciju. un baltā balansa iestatījumu, lai vislabāk atveidotu apskatāmo ainu. Apkopotā informācija tiek arī pārbaudīta, salīdzinot ar iebūvētajiem atsauces attēliem, lai nodrošinātu attēla konsekvenci attiecībā uz ekspozīciju, baltā balansu, i-TTL zibspuldzes iestatījumiem un objekta izsekošanas AF veiktspēju.

 

Kameras komplektācijabez objektīva (body)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Nikon D780 pilnas...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Nikon D780 pilnas...
Šo nomas Nikon D780 pilnas... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 749.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.