-€5

Foto un Videotehnika - Nikon Z6 II ar FTZ adapteri Nikona komplekts noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Iznomā arī objektīvusCFexpress atmiņas karti un karšu lasītāju

Nikon Z6 II ar FTZ adapteri Nikona komplekts noma

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

5000 par dienu ar PVN

2500 katra nākamā diena -50%
1250 sākot no 5. dienas -75%

€ 54.99

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 187.00
42203
Nikon
Rezervē uzreiz

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Iznomā arī objektīvusCFexpress atmiņas karti un karšu lasītāju

Galvenās funkcijas

  • 24,5 MP FX formāta BSI CMOS sensors
  • Divi EXPEED 6 attēlu procesori
  • UHD 4K30 video; N-log un 10 bitu HDMI izeja
  • 14 kadri/s Turp. Fotografēšana, ISO 100-51200
  • 273 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma
  • 3,6 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,2 collu 2,1 m punktu noliecams skārienekrāns
  • 5 asu korpusa vibrāciju samazināšana
  • Divi atmiņas karšu sloti

Lielāks ātrums, daudzpusība, lielāka veiktspēja — Nikon Z 6II ir atjaunināta universālā bezspoguļa kamera, kas paredzēta augstākās klases fotoattēlu un video lietojumprogrammām. Neskatoties uz daudzajiem jauninājumiem, Z 6II saglabā savu pazīstamo formas faktoru un vērtīgo attēla kvalitāti, lai gūtu labumu strādājošiem multivides attēlu veidotājiem.

Z 6II griežas ap 24,5 MP BSI CMOS sensoru un diviem EXPEED 6 attēlu procesoriem, un tam ir raksturīgs palielināts bufera dziļums un ātrāks nepārtrauktās fotografēšanas ātrums, līdz 14 kadri/s ar viena punkta AF vai 12 kadri/s fotografēšana citā fokusā. režīmi. Ir iespējama video ierakstīšana UHD 4K 30p izšķirtspējā vai līdz pat FHD 120p palēninātai izvadei, un ārējā ierakstīšana iegūst 10 bitu izvadi kopā ar N-Log un HLG (HDR) atbalstu. Sensors ir piemērots arī darbam dažādos apgaismojuma apstākļos ar jutību no 100 līdz 51200, un korpusā iebūvētā 5 asu vibrāciju samazināšana samazina kameras vibrācijas, lai iegūtu asāku fotografēšanu rokās. Turklāt sensorā ir iekļauta arī 273 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma, kas tagad atbalsta acu noteikšanas AF plaša apgabala AF režīmos un filmas ierakstīšanas laikā, kā arī ļauj fokusēt vājā apgaismojumā līdz pat -4,5 EV.

Līdzsvarojot attēlveidošanu, Z 6II saglabā savu vispārējo fizisko dizainu, tomēr tas ir atjaunināts ar jaunu divu atmiņas karšu slota interfeisu, kas satur vienu CFexpress Type B karti un vienu SD UHS-II karti elastīgākai uzglabāšanai. Gan augstas izšķirtspējas 3,6 m punktu OLED EVF, gan aizmugurējais 3,2 collu 2,1 m punktu noliecams skārienekrāns nodrošina daudzpusīgu attēlu kompozīciju un atskaņošanu, un SnapBridge bezvadu savienojumu var izmantot kameras tālvadībai, attēlu kopīgošanai ar mobilo ierīci un pat bezvadu programmaparatūras atjauninājumus.

Aparātprogrammatūras versija 1.10 atbloķē UHD 4K ierakstīšanu ar 60p un 50p kadru nomaiņas ātrumu, nodrošina neapstrādātu video izvadi uz Blackmagic Design Video Assist ārējiem ierakstītājiem un uzlabo acu noteikšanas veiktspēju, izmantojot automātiskā apgabala AF un Wide-Area AF režīmus.

Z otrās paaudzes

Uzlabojot savus sākotnējos centienus, Nikon ir pārskatījis Z 6 platformu, lai piedāvātu lielāku ātrumu, ātrāku apstrādi un lielāku daudzpusību, nezaudējot oriģinālās kameras iemīļotās īpašības.

  • Duālie EXPEED 6 attēlu procesori piedāvā uzlabotu bufera veiktspēju, ātrāku 14 kadri/s nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu un ievērojami samazinātu aptumšošanas laiku skatu meklētājā.
  • Atjauninātajā autofokusā tagad ir iekļauta acu un sejas noteikšana gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem plata apgabala AF režīmā gan fotoattēlu, gan video ierakstīšanai.
  • Tagad ir iespējama fotografēšana ar ilgu ekspozīciju līdz pat 900 sekundēm (15 minūtēm), neizmantojot ārēju tālvadības pulti.
  • Divi atmiņas karšu sloti piedāvā elastīgākas failu glabāšanas iespējas; viens CFexpress Type B un viens SD UHS-II slots nodrošina pārpildes, nošķirtas un atkārtotas saglabāšanas iespējas.
  • C tipa USB pieslēgvieta nodrošina kameru uzlādi vai nepārtrauktu barošanu, lai uzlādētu, atrodoties ceļā, vai pagarinātu uzņemšanas laiku.
  • Objektīvu fokusa gredzena griešanās virzienu var pārslēgt, lai tas atbilstu lietotāja zināšanām.
  • HDR (HLG) režīma atbalsts, veicot ierakstīšanu ārēji, nodrošina tūlītēju HDR piemērotu video failu tūlītēju atskaņošanu. N-Log ir pieejams arī uzlabotai kontrolei pēcapstrādes un vērtēšanas laikā.
  • Nākotnes programmaparatūras atjauninājumā papildus pašreizējam 30p kadru ātrumam tiks pievienots UHD 4K 60p ieraksts.
  • Piemērots izvēles ProRes RAW jauninājumam, kas ļauj kamerai izvadīt ProRes RAW materiālu saderīgā Atomos ārējā ierakstītājā. Šis jauninājums nodrošina lielāku krāsu šķirošanas elastību, izmantojot ProRes kodeku, kā arī iespēju izvadīt nesaspiestu 12 bitu neapstrādātu materiālu, izmantojot HDMI. Šis jauninājums būs pieejams 2021. gada sākumā.
  • SnapBridge bezvadu savienojumu var izmantot, lai atjauninātu kameras programmaparatūru, nevis paļauties uz atmiņas karti balstītu atjaunināšanas sistēmu.
  • Atjauninātie radošās fotografēšanas režīmi ietver vairākkārtēju ekspozīciju, 20 dažādus attēla vadības iestatījumus un kamerā iebūvētu Timelapse ierakstīšanu. Ir pieejams arī fokusa maiņas režīms, lai ierakstītu līdz 300 secīgiem kadriem, mainot fokusa pozīciju starp ekspozīcijām fokusa sakraušanas programmām.
  • Saderīgs ar papildu MB-N11 barošanas akumulatoru, lai nodrošinātu papildu akumulatora darbības laiku un uzlabotu vadāmību.

24,5 MP FX formāta BSI CMOS sensors un divi EXPEED 6 procesori

24,5 MP BSI CMOS sensors tiek izmantots vispusīgai fotografēšanai, iespaidīgai kvalitātei vājā apgaismojumā un ātrai nolasīšanas ātrumam, lai nodrošinātu nepārtrauktu uzņemšanu, filmas un laika intervāla ierakstīšanu. Sensora aizmugurgaismotais dizains nodrošina manāmi tīru augstas jutības izvadi, lai samazinātu troksni, strādājot ar augstām ISO vērtībām, līdz pat sākotnējam ISO 51200, kā arī spilgtu un vienmērīgu kvalitāti ar tik zemu jutību kā ISO 100. Sensora priekšrocības ir divi EXPEED 6 attēlu procesori, kas nodrošina lielu ātrumu visā kameras sistēmā, tostarp iespēju nepārtraukti fotografēt ar ātrumu 14 kadri sekundē līdz pat 124 secīgiem kadriem.

UHD 4K video ierakstīšana

Izmantojot sensora un procesora atribūtus vairāk nekā tikai nekustīgiem attēliem, Z 6II ir arī vairāk nekā spējīga multivides kamera. UHD 4K video ierakstīšana ir iespējama ar pilnu pikseļu nolasīšanu līdz 30p, un Full HD 1080p video ierakstīšana tiek atbalstīta arī līdz 120p palēninātas kustības atskaņošanai. Video failus var saglabāt kameras atmiņas kartēs vai kā nesaspiestu failu papildu ārējā ierakstītājā, izmantojot HDMI izeju.

Kamerai Z 6II ir pievienotas uzlabotas video funkcijas, tostarp N-Log. gamma, lai uzņemtu plakana izskata kadrus, kas palielina dinamisko diapazonu, un HLG (HDR), lai ierakstītu HDR gatavu kadrus. Citi papildinājumi ir iespēja izvadīt augstas kvalitātes 10 bitu datus, izmantojot HDMI, un elektroniskā VR funkcija vienmērīgai fotografēšanai, turot rokās. Focus Peaking var izmantot manuālai fokusa kontrolei, un ir pieejama arī Zebra Stripes opcija, kas palīdz noteikt pāreksponētās zonas kadrā. Audio ierakstīšanu var veikt, izmantojot iebūvēto stereo mikrofonu vai papildu ārējo mikrofonu var pievienot, izmantojot 3,5 mm stereo ligzdu, lai labāk kontrolētu kvalitāti, un tiešraides uzraudzība ir iespējama, izmantojot austiņu ligzdu.

Programmaparatūras versija 1.10 atbloķē UHD 4K ierakstīšanu ar 60p un 50p kadru nomaiņas ātrumu un nodrošina neapstrādātu video izvadi uz Blackmagic Design Video Assist ārējiem ierakstītājiem, kā arī uzlabo acu noteikšanas veiktspēju Auto-Area AF un Wide-Area AF režīmi.

273 punktu fāzes noteikšanas AF sistēma

Uz sensora atrodas 273 fāzes noteikšanas autofokusa punktu kopums, kas aptver 90% attēla laukuma gan vertikāli, gan horizontāli. Tas nodrošina ātru un precīzu fokusēšanu gan fotogrāfijām, gan video, un ar plašu pārklājuma zonu objekta izsekošana darbosies līdz pat kadra malām. Video ir pieejams hibrīda AF, kas automātiski pārslēgsies starp fāzes un kontrasta noteikšanas sistēmām, lai fotografēšanas laikā nodrošinātu vienmērīgu fokusu. Turklāt jaunākie NIKKOR Z objektīvi ir optimizēti klusai darbībai.

Vibrāciju samazināšana

Korpusā iebūvētā 5 asu sensora nobīdes vibrāciju samazināšana kompensē līdz pat 5 pakāpēm kameras vibrāciju neatkarīgi no izmantotā Z veida objektīva. Šī sistēma darbojas arī ar pielāgotiem F-mount objektīviem, ja tiek izmantots papildu FTZ adapteris, kurā tiek izmantota 3 asu stabilizācija.

Virsbūves dizains

  • Ir pieejams liels 3,2 collu 2,1 m punktu LCD ekrāns, kas nodrošina spilgtu, skaidru un spilgtu attēlu atskaņošanu un tiešā skata uzņemšanu. Ekrānam ir noliecams dizains, kas ļauj strādāt gan no augsta, gan zema leņķa, un tas ir arī skārienekrāns intuitīvākai darbībai, navigācijai un iestatījumu vadībai.
  • Ir pieejams 3,6 m punktu OLED elektroniskais meklētājs, kas nodrošina ērtu skatīšanos acu līmenī. Tam ir liels 0,80x palielinājums, un tajā tiek izmantota NIKKOR optika, lai garantētu asu un skaidru attēlu. Atrastājam ir arī fluora pārklājums vieglākai tīrīšanai.
  • Z 6II augšējais panelis ir konfigurēts ar punktmatricas OLED. Šis zema enerģijas patēriņa displejs nodrošina ātru piekļuvi svarīgiem kameras iestatījumiem.
  • Konfigurēts ar vienu CFexpress Type B/XQD atmiņas kartes slotu un vienu UHS-II SD kartes slotu, ir iespējama elastīga failu glabāšana ar iespēju izmantot atkārtotas, pārpildes vai segregētas uzglabāšanas metodes.
  • Izturīgā magnija sakausējuma šasija ir gan izturīga pret putekļiem, gan pret laikapstākļiem, lai palīdzētu strādāt skarbos klimatiskajos un nelabvēlīgos apstākļos.
  • Ergonomiskais rokturis un vispārējais formas faktors ir veidoti tā, lai nodrošinātu vadāmību ilgāku laika periodu, un to vēl vairāk akcentē pretslīdošs materiāls un kursorsvira nevainojamiem iestatījumiem un fokusa punkta izvēlei.
  • Iebūvēts SnapBridge savienojums, lai nodrošinātu nevainojamu zemas izšķirtspējas attēlu pārsūtīšanu, kā arī attālinātas fotografēšanas iespējas. BLE (Bluetooth Low Energy) un Wi-Fi nodrošina saziņu starp kameru un viedierīci, turklāt mobilā ierīce var attālināti aktivizēt aizvaru un parādīt tiešā skata attēlu no kameras, lai nodrošinātu darbu no attāluma. Turklāt SnapBridge var izmantot arī kā vienkāršāku metodi kameras programmaparatūras atjaunināšanai.

Attēlveidošana

Lēcas stiprinājums

Nikon Z

Kameras formāts

Pilnkadrs (1 apgriešanas koeficients)

Sensora izšķirtspēja

Faktiskais: 25,28 megapikseļi
Efektīvs: 24,5 megapikseļi (6000 x 4000)

Malu attiecība

1:1, 3:2

Sensora veids

CMOS

Sensora izmērs

35,9 x 23,9 mm

Attēla faila formāts

JPEG, neapstrādāts

Bitu dziļums

14 bitu

Attēla stabilizācija

Sensora pārslēgšana, 5 ass

Ekspozīcijas kontrole

ISO jutība

Automātiski, 100–51200 (Pagarināts: 50–204800)

Aizvara ātrums

1/8000 līdz 900 sekundes
Spuldzes režīms

Mērīšanas metode

Centrā svērtais vidējais, izceltais svērtais, matrica, vieta

Ekspozīcijas režīmi

Apertūras prioritāte, automātiska, manuāla, programma, aizvara prioritāte

Ekspozīcijas kompensācija

-5 līdz +5 EV (1/3, 1/2 EV soļi)

Mērīšanas diapazons

-4 līdz 17 EV

Baltās krāsas balanss

Automātiski, mākoņains, krāsu temperatūra, tieša saules gaisma, zibspuldze, dienasgaismas spuldze, kvēlspuldze, iepriekš iestatīts manuāli, ēnojums

Nepārtraukta uzņemšana

Līdz 14 kadri/s pie 24,5 MP līdz 124 kadriem

Intervāla ierakstīšana

Taimeris

2/5/10/20 sekunžu aizkave

Video

Ierakstīšanas režīmi

H.264/MOV/MP4 4:2:0 8 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) ar 23,976p/25p/29,97p
Full HD (1920 x 1080) pie 23,976p/25p/29,97p/50p/59,94p/100p/119,88p

Ārējie ierakstīšanas režīmi

4:2:2 10 bitu
UHD 4K (3840 x 2160) Full HD (1920 x 1080)

Ierakstīšanas ierobežojums

Līdz 29 minūtēm, 59 sekundēm

Video kodējums

NTSC/PAL

Audio ierakstīšana

Iebūvēts mikrofons (stereo)
Ārējā mikrofona ieeja

Audio faila formāts

AAC, lineārais PCM (stereo)

Koncentrējieties

Fokusa veids

Automātiskais un manuālais fokuss

Fokusa režīms

Nepārtraukta servo AF (C), pilna laika servo (F), manuālā fokusēšana (M), viena servo AF (S)

Automātiskā fokusa punkti

Fāzes noteikšana: 273

Automātiskā fokusa jutība

-6 līdz +19 EV

Skatu meklētāja veids

Elektroniski

Skatu meklētāja izmērs

0,5 collas

Skatu meklētāja izšķirtspēja

3 690 000 punktu

Skatu meklētāja acs punkts

21 mm

Skatu meklētāja pārklājums

100%

Skatu meklētāja palielinājums

Apm. 0,8x

Dioptriju regulēšana

-4 līdz +2

Izmērs

3,2 collas

Izšķirtspēja

2 100 000 punktu

Displeja veids

Noliecams skārienekrāna LCD

Flash

Iebūvētā zibspuldze

Zibspuldzes režīmi

Pirmā aizkara sinhronizācija, Izslēgts, Aizmugurējais aizkars/Lēnā sinhronizācija, Aizmugurējā sinhronizācija, Sarkano acu efekta samazināšana, Lēna sinhronizācija, Lēna sinhronizācija/Sarkano acu efekta samazināšana

Maksimālais sinhronizācijas ātrums

1/200 sekunde

Zibspuldzes kompensācija

-3 līdz +1 EV (1/3, 1/2 EV soļi)

Īpaša zibatmiņas sistēma

iTTL

Ārējais zibatmiņas savienojums

Hot Shoe

Interfeiss

Multivides/atmiņas kartes slots

1. vieta: CFexpress tips B/XQD
 2. vieta: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)

Iekšējā atmiņa

Nav

Savienojamība

3,5 mm austiņas, 3,5 mm mikrofons, HDMI C (Mini), Nikon DC2, C tipa USB (USB 3.0)

Bezvadu savienojums

Wi-Fi
Bluetooth

GPS

Vide

Darbības temperatūra

32 līdz 104°F / 0 līdz 40°C

Darbības mitrums

0 līdz 85%

Fiziskā

Akumulators

1 x EN-EL15c uzlādējams litija jonu

Izmēri (P x A x D)

5,3 x 4 x 2,7 collas/134 x 100,5 x 69,5 mm

Svars

1,4 mārciņas / 615 g (tikai ķermenim)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Nikon Z6 II ar FTZ...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Nikon Z6 II ar FTZ...
Šo nomas Nikon Z6 II ar FTZ... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 187.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.