Mikroskopi - BeaverLAB DDL-DDL M1 digital microscope - ātri pasūtīt no ražotāja

BeaverLAB DDL-M1 ir kompakts digitālais mikroskops, kas viegli iekļaujas plaukstā.

Pateicoties tā vieglajam un kabatas izmēram, ierīce ļaus jums novērot mikropasauli ne tikai mājās vai laboratorijā, bet arī uz lauka.


The BeaverLAB DDL-M1 is a compact digital microscope that can easily fit in the palm of your hand. Thanks to its lightweight and pocket-sized design, the device will allow you to observe the microworld not only at home or in the lab, but also in the field.

BeaverLAB DDL-DDL M1 digital microscope

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

12178
6973702730275
BeaverLAB

Jauns

26.04 - 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

BeaverLAB DDL-M1 ir kompakts digitālais mikroskops, kas viegli ietilpst plaukstā. Pateicoties tā vieglajai un kabatas izmēra konstrukcijai, ierīce ļaus jums novērot mikropasauli ne tikai mājās vai laboratorijā, bet arī uz lauka. Mikroskops izmanto Wi-Fi savienojumu, lai izveidotu savienojumu ar mobilo lietotni, ko bez maksas lejupielādējat savā viedtālrunī vai planšetdatorā.

Tas piedāvā palielinājumu līdz 400x. Tam ir gaismas diodes un pogas, kas atbildīgas par gaismas jaudas regulēšanu. Korpuss ir izgatavots no lidaparāta kvalitātes alumīnija un ABS plastmasas, un tas garantē izturību. Lietošanas drošību nodrošinās iebūvētā rokas siksna un objektīva aizsargvāciņš.

Galvenās produkta funkcijas bezvadu digitālais mikroskops maksimālais palielinājums 400X iespēja fotografēt priekšmetstikliņus un ierakstīt videoklipus Wi-Fi savienojums, lai izveidotu savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru reāllaika attēlu pārnese no mikroskopa uz mobilās ierīces ekrānu Bezmaksas Beaver Point mobilā lietotne (iOS / Android), kas pieejama App Store un Google Play lieliska izvēle mājai, skolām un profesionāliem lietojumiem (medicīna, bioloģija, estētiskā medicīna, dermatoloģija, precīza objektu identifikācija, darbs ar elektroniskiem komponentiem, izglītība) ideāls rīks kvalitātes kontrolei tekstilrūpniecībā, poligrāfijā vai juvelierizstrādājumu ražošanā ļauj redzēt ādas, matu, digitālo elektronisko shēmu, materiālu, audu detaļas, augus vai banknotes un pastmarkas Ideāla dāvana zinātkāriem bērniem, kas aizraujas ar zinātni LED gaismas diodes priekšmetstikliņu papildu izgaismošanai regulējama gaismas intensitāte ar pogām / - pogām tālummaiņas un tālummaiņas fokusa regulēšanai ar rotējošu gredzenu, kas atrodas uz caurules uzlāde, izmantojot universālo USB-C portu iebūvēts 700 mAh akumulators bezvadu darbībai iekļauts USB-A / USB-C kabelis mikroskopā integrēta rokas siksna vāciņš objektīva aizsardzībai, kad mikroskops netiek lietots izgatavots no lidaparāta kvalitātes alumīnija un izturīgas ABS plastmasas īpaši viegla un kabatas izmēra ierīce atbilst pamatnei, ko atradīsiet BeaverLAB DDL-M1A un BeaverLAB DDL-M1B komplektos Daudzveidīgs pielietojums Bezvadu digitālais mikroskops BeaverLAB DDL-M1 ir daudzpusīgs instruments, ideāli piemērots gan mājas lietotājiem, gan tiem, kas izmanto līdzīgas ierīces savā darbā. Tas lieliski noderēs medicīnā, estētiskajā medicīnā, bioloģijā, ķīmijā, dermatoloģijā, precīzai objektu identificēšanai vai darbā ar elektroniskām detaļām. Tas būs arī noderīgs instruments kvalitātes kontrolei tekstilrūpniecībā, poligrāfijā vai juvelierizstrādājumu ražošanā.

Mazs izmēros, ar milzīgām iespējām BeaverLAB DDL-M1 digitālais mikroskops izceļas ar kompaktiem izmēriem un iespaidīgi mazu svaru. Tas ļauj to vienmēr nēsāt līdzi. Nelielais izmērs ļauj izmantot ierīci ne tikai mājas laboratorijā vai klasē, bet arī uz vietas. Tas sniedz lieliskas iespējas pētīt kukaiņu vai augu pasauli. Piedāvājot maksimālo 400x tālummaiņu, šis daudzpusīgais mikroskops ir lieliski piemērots izglītojošām ekskursijām un eksperimentiem brīvā dabā. Savienojiet mikroskopu ar viedtālruni Wi-Fi savienojamība ļauj uzreiz izveidot savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru. Izmantojot bezmaksas lietotni Beaver Point, kas pieejama iOS un Android operētājsistēmām, varat apskatīt un analizēt mikroskopa uzņemtos attēlus reāllaikā. Visu redzēto var iemūžināt fotoattēlā vai video.

Apgaismojuma regulēšana BeaverLAB DDL-M1 mikroskops ir aprīkots ar jaudīgām gaismas diodēm, kas nodrošinās pietiekamu aplūkojamo priekšmetstikliņu apgaismojumu. Pogas, kuras atradīsiet uz ierīces korpusa, ļaus viegli mainīt apgaismojuma intensitāti, lai tā atbilstu jūsu dažādajām vajadzībām un nodrošinātu optimālus apstākļus nelielu objektu novērošanai. Izsmalcināts dizains BeaverLAB DDL-M1 bezvadu mikroskopa korpuss ir izgatavots no lidaparāta kvalitātes alumīnija un izturīgas ABS plastmasas. Tā rezultātā ierīce kalpos jums daudzus gadus, pat intensīvi lietojot. Mikroskops ir aprīkots ar iebūvētu rokas siksniņu, kas samazina ierīces nomešanas risku.

Ir arī vāciņš, kas pasargās objektīvu transportēšanas laikā mugursomā vai kabatā. Ideāla dāvana mazajiem pētniekiem BeaverLAB DDL-M1 digitālais mikroskops ir ideāla dāvana bērniem, kuri aizraujas ar zinātni un vēlas uzzināt vairāk par apkārtējo pasauli. Ierīce rosina zinātkāri, iedvesmo padziļināt zināšanas un palīdz attīstīt jaunas aizraušanās.

Specifikācijas modelis: BeaverLAB DDL-DDL M1 maksimālais palielinājums: 400 x procesors: RTL 8189FTV uzlāde: USB-C akumulatora ietilpība: 700 mAh mobilā lietotne: Beaver Point (iOS / Android) savienojamība: Wi-Fi darba temperatūra: -10°C - 45°C materiāli: alumīnija sakausējums, plastmasa (ABS) izmēri: 121 x 32 x 34 mm svars: 100 g Komplekta saturs portatīvais mikroskops BeaverLAB DDL-DDL M1 USB-A / USB-C kabelis.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse