Pro video kameras - Blackmagic Design Pocket Cinema 6K kamera - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Blackmagic Pocket Cinema kamera 6K
  • Objektīva vāciņš pret putekļiem
  • Kameras siksna
  • 30 W barošanas bloks ar bloķēšanas savienotāju un starptautiskiem adapteriem
  • LP-E6 akumulators
  • Sagaidāmā brošūra
  • DaVinci Resolve Studio aktivizēšanas atslēga

Blackmagic Design Pocket Cinema 6K kamera

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

194946 ar PVN

Piegādes laiks parasti 10 - 18 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

29592
BM-CINECAMPOCHDEF6K
9338716006285

Jauns

03.05 - 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1949.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Blackmagic Pocket Cinema kamera 6K

Blackmagic Pocket Cinema Camera ir labāka par vienkāršu videokameru, jo tai ir profesionālas funkcijas, kas ļauj radīt tādu pašu "izskatu" kā Holivudas mākslas filmām. Augsta dinamiskā diapazona, lieliskas veiktspējas vājā apgaismojumā un Blackmagic RAW kombinācija nodrošina mākslas filmu attēlus ar precīziem ādas toņiem un krāšņām organiskām krāsām. Jūs saņemat 6K modeli, lielu 5" LCD displeju ērtai fokusēšanai, SD karti un CFast datu nesēju, ārējo USB-C datu nesēja disku ierakstīšanai, EF vai MFT objektīvu stiprinājumus un daudz ko citu! Komplektā ir iekļauta arī DaVinci Resolve Studio montāžai, krāsu korekcijai, audio pēcapstrādei un VFX!

Ar lielāku 6144 x 3456 Super 35 sensoru un EF objektīva stiprinājumu Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K ļauj izmantot lielākus EF fotoobjektīvus, lai radītu kinematogrāfiskus attēlus ar mazāku lauka dziļumu, kas ļauj radoši veidot defokusētu fonu un krāšņus bokeh efektus! Papildu izšķirtspēja sniedz arī vairāk vietas kadrēšanai rediģēšanā un krāsu korekcijai. Tas nozīmē, ka varat uzņemt 6K un pēc tam pēcapstrādes laikā veikt tālummaiņu un pārkadrēšanu, lai radītu plašus kadrus un tuvplānus, izmantojot vienu kameru un nezaudējot attēla kvalitāti!

Iegūstiet "Holivudas izskatu" ar digitālo filmu!

Blackmagic Pocket Cinema kamerai ir profesionālas funkcijas, kas nepieciešamas spēlfilmām, televīzijas programmām un dokumentālajām filmām, taču tagad šīs pašas funkcijas var izmantot, lai revolucionāri uzlabotu cita veida darbu, piemēram, bloga videoklipu, YouTube satura veidošanu un citus. Jūs saņemat tādas pašas funkcijas, kādas atrodamas dārgās digitālajās filmu kamerās, kas ļauj uzņemt dziļākas krāsas, augstāku attēla detalizāciju un plašāku dinamisko diapazonu starp spilgtākajiem izgaismojumiem un dziļākajām ēnām. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc mākslas filmas izskatās tik pārsteidzoši, un tagad jūs varat iegūt tādas pašas augstas kvalitātes ražošanas vērtības jebkura veida darbiem. Iedomājieties, ka varat iegūt kinokvalitāti neatkarīgām filmām, mūzikas videoklipiem, kāzām, korporatīvajiem videoklipiem, dokumentālajām filmām un daudz kam citam!

Uzņemiet neiedomājamus augsta dinamiskā diapazona (HDR) attēlus

Attālumu starp attēla gaišāko un tumšāko daļu sauc par dinamisko diapazonu, un to mēra stopos. Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K dinamiskais diapazons ir neticami liels - 13 pieturzīmes, kas nozīmē, ka tā saglabā vairāk detaļu attēla gaišākajās un tumšākajās daļās nekā vienkāršas videokameras. Tas ļauj iestatīt ekspozīciju iekštelpu ainai, piemēram, kafejnīcai, un vienlaikus saglabāt detaļas, kas redzamas spilgtā āra gaismā, kas nāk caur logu. Jūs pat iegūstat vairāk krāsu nekā standarta DCI-P3 krāsu telpā, ko izmanto mākslas filmās. Kamerai ir pievienota programmatūra DaVinci Resolve Studio, kas nozīmē, ka, veicot krāsu gradāciju, jums ir pilnīga radošā brīvība ar pilnu ekspozīcijas regulēšanas un atjaunošanas kontroli!

Liels 5" skārienekrāns ātrai un precīzai fokusēšanai

Blackmagic Pocket Cinema kameras aizmugurējā daļā ir liels, spilgts 5 collu skārienekrāns, kas atvieglo kadrēšanu un precīzu fokusēšanu. Tas nozīmē, ka jums nav līdzi jānēsā ārējs monitors vai skatu meklētājs. Tas ir tāpat kā saņemt kopā ar kameru iebūvētu Blackmagic video palīgsistēmu! Skārienekrāns attēlo svarīgāko informāciju uzņemšanas laikā, izvēlnes kameras iestatīšanai un intuitīvas skārienjūtīgas fokusēšanas vadības ierīces. Ekrāna pārklājumos tiek parādīts stāvoklis, histogramma, fokusa un maksimuma indikatori, līmeņi, kadru ceļveži, atskaņošanas vadības elementi un daudz kas cits. Varat ātri piemērot 3D LUT, lai pārraudzītu kadrus ar vēlamo krāsu un izskatu, vai arī varat izvēlēties to iestrādāt ierakstītajos kadros.

Uzlabotā operētājsistēma ar URSA Mini Pro funkcijām!

Ar uzlaboto Blackmagic OS jūs iegūstat intuitīvu un lietotājam draudzīgu kameras operētājsistēmu, kas balstīta uz jaunākajām tehnoloģijām. Blackmagic OS ir īsta moderna operētājsistēma, kurā visas kameras funkcijas darbojas neatkarīgi, nodrošinot vienmērīgāku vadību, turklāt kamera ieslēdzas praktiski uzreiz. Tajā ir tādas pašas vadības ierīces un izvēlnes kā citās Blackmagic Design kamerās, lai jūs varētu viegli pārvietoties starp kamerām filmēšanas laikā. Interfeiss izmanto vienkāršus pieskārienu un vilkšanas žestus, lai pielāgotu iestatījumus, pievienotu metadatus un skatītu ieraksta statusu. Jūs varat arī pilnībā kontrolēt tādas uzlabotas kameras funkcijas kā ekrānā pieejamie fokusa un ekspozīcijas rīki, 3D LUT, HDR, metadatu ievadīšana, laika kods, Blackmagic RAW iestatījumi un citas!

Profesionāli savienojumi pielāgotām iekārtām!

Lai gan Blackmagic Pocket Cinema kamera ir maza un pārnēsājama, tai ir plašs audio, monitoringa, barošanas un citu savienojumu klāsts. Kamerā ir pilna izmēra HDMI savienotājs uzraudzībai ar HDR atbalstu un tīru 10 bitu izvadi. Tas nozīmē, ka varat pieslēgt HDMI displeju vai televizoru attēlu uzraudzībai filmēšanas laukumā ar vai bez pārklājuma, kas parāda svarīgu informāciju un kameras stāvokli. Ir arī mini XLR savienojums ar 48 voltu fantoma jaudu profesionālu mikrofonu pievienošanai, 3,5 mm videokameras tipa mikrofona ieeja, austiņu savienojums un profesionāls bloķējams līdzstrāvas barošanas savienotājs! USB-C savienojums ļauj pievienot un ierakstīt tieši uz multivides diska!

4 iebūvētie mikrofoni un profesionālas audio ieejas

Ar iebūvētu profesionālu, augstas precizitātes audioierakstu jums vairs nekad nebūs jānēsā līdzi atsevišķs skaņu ierakstītājs! Blackmagic Pocket Cinema kamerā ir mini XLR ieeja ar 48 voltu fantoma jaudu, lai pieslēgtu profesionālus mikrofonus, piemēram, klēpja mikrofonus un bungas. Četriem iebūvētajiem mikrofoniem ir ļoti zems trokšņu līmenis, un tie ir triecienizturīgi un izturīgi pret vēju, kas ļauj uzņemt lielisku skaņu jebkurā vietā. Ir arī 3,5 mm audio ieeja videokameras tipa mikrofonu pieslēgšanai, kā arī iebūvēts skaļrunis atskaņošanai un 3,5 mm austiņu ligzda.

BajonetePL Mount
CMOS Sensor6K (6144 x 3160)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Blackmagic Design...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Blackmagic Design...
Šo nomas Blackmagic Design... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 358.83 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.