Vairs neražo - Falcon Eyes Background Paper 0026 Pongee 2,75 x 11m 2963184


Falcon Eyes Background Paper 0026 Pongee 2,75 x 11 m

Falcon Eyes Background Paper 0026 Pongee 2,75 x 11m 2963184

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
40491
8718127095084
Falcon Eyes

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Falcon Eyes Paper Back Drop Rolls ir augstas kvalitātes un dažādu krāsu un izmēru. Papīra fona ruļļi ir ne tikai ekonomisks auduma fonu aizstājējs, bet arī veido plakanu un cietu fonu, atvieglojot fotogrāfam vēlamo objektu uzņemšanu. Turklāt visi Falcon Eyes fona ruļļi ir uz izturīga cilindra, ko var viegli novietot uz fona atbalsta.

Zīmols:

Piekūna acis

Izmērs:

2,75 x 11 m

Krāsa:

Pongee

Svars uz m2:

180 gr



Falcon Eyes Paper Back Drop Rolls ir augstas kvalitātes un dažādu krāsu un izmēru. papīra fona ruļļi ir ekonomisks auduma fonu aizstājējs, turklāt tie veido līdzenu un viengabalainu fonu, atvieglojot fotogrāfam vēlamo objektu uzņemšanu. Turklāt visi Falcon Eyes fona ruļļi ir uz izturīga cilindra, ko var viegli novietot uz fona atbalsta.

Šis fons ir pieejams arī 1,35 x 11 m.

Lūdzu, ņemiet vērā: datoru monitoru ekrānu atšķirību dēļ visā pasaulē fona krāsas var nedaudz atšķirties no parādītā attēla.

Lūdzu, ņemiet vērā arī: gariem iepakojumiem (garākiem par 2,3 metriem), piemēram, fona ruļļiem (2,75 metri) un griestu sliežu sistēmām (3 metri), tiek aprēķinātas dažādas piegādes izmaksas.

- Nīderlandē par katru garo paku tiek iekasēta papildu maksa 15 eiro*.
- Garajiem iepakojumiem, kas jādodas uz Beļģiju, maksa ir 18,50 eiro* par paku.
- Visās pārējās valstīs, lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu cenu.

* Šīs cenas ir bez PVN.

Fona ruļļi ar 3,56 metru platumu Nīderlandē tiks piegādāti bez maksas. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai noteiktu piegādes izmaksas šiem fona ruļļiem piegādei ārpus Nīderlandes.

Produkta veidsStudijas foni
Fona veidsRullis
Fona platums2.6m - 3.0m
Fona izmērs, m2.75x11
KrāsaOranža
MateriālsPapīra

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.