DIGIPOWER SUCCESS PHONE HOLDER WITH 6 RING LIGHT DP-WSH-PH6

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

10113
DP-WSH-PH6
0758302178056
DIGIPOWER

Jauns

03.04 - 10.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 11.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 11.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 10.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Stiprinājumu var izmantot kopā ar jebkuru viedtālruni vai planšetdatoru, un tas ir pagarināms līdz 17,7 cm, tāpēc nolieciet un izvelciet tik daudz, cik vien nepieciešams, lai iegūtu ideālo leņķi virtuālajām mācībām vai virtuālajai mijiedarbībai ar kolēģiem. Interaktīva bāze - pamatne ir aprīkota ar IESLĒGŠANAS/IZSLĒGŠANAS (ON/OFF) pogām, krāsu temperatūras režīmu pogu, kā arī spilgtuma pogām. Šis komplekts ir vienkārši izstrādāts, ņemot vērā jūsu lielisko stila izjūtu! Tas ir lieliski piemērots jūsu mājām, darba vietā vai vienkārši ceļā!

  • Gredzenveida gaisma, kas izstrādāta, ņemot vērā jūsu sniegumu - 15 cm gredzenveida gaismai ir 36 gaismas diodes (LED), trīs gaismas krāsu temperatūras režīmi (3200K - 5600K), un to var pielāgot līdz pat 10 dažādiem spilgtuma līmeņiem, līdz ar to neatkarīgi no tā, vai esat students (-e) vai skolotājs (-e) vai veicat videozvanu, varat būt drošs (-a), ka jums ir iespēja iegūt ideālu ekspozīciju, lai jūs izceltu no šī virtuālā pūļa.

  • Gredzenveida gaismas statīvs ir ļoti elastīgs, tas pielāgojas jūsu vēlamajam leņķim un pat noliecas par 20 grādiem. Stiprinājumu var izmantot ar jebkuru viedtālruni vai planšetdatoru, un to var pagarināt līdz 17,7 cm, tāpēc nolieciet un pagariniet tik daudz, cik vien iespējams, līdz iegūstat šo ideālo leņķi, lai sāktu virtuālo mācīšanos vai virtuālo mijiedarbību ar kolēģiem.

  • Interaktīvā bāze - pamatne ir aprīkota ar IESLĒGŠANAS/IZSLĒGŠANAS (ON/OFF) pogām, krāsu temperatūras režīmu pogu, kā arī ar spilgtuma pogām, tāpēc, kad esat iestatījis (-usi) ideālo kadru, vienkārši izmantojiet pogas statīva pamatnē, lai iegūtu vēlamo izskatu un ekspozīciju, nepārtraucot un neizņemot tālruni vai planšetdatoru no statīva.

  • Lieliski piemērots mājām, darbam vai ceļā. - Baltā krāsa un stilīgais statīva dizains padara to vizuāli izteiksmīgu lietošanai uz jebkuras darbvirsmas un padara jūsu darbvirsmu bagātu ar izteiksmīgu dizainu un stilu, tāpēc ar šo dizainu jums vairs nebūs neglīta izskata gaismas uz jūsu galda vai piestiprinātas pie datora. Gredzenveida gaisma ne tikai izskatās lieliski, bet arī padara izskatīgu visu apkārtni.

Komplektā ietilpst galda statīvs ar gredzenveida gaismu, universālās seriālās kopnes (USB) strāvas kabelis, lietotāja rokasgrāmata.

Lampas izmērs15 cm
Krāsas temperatūraBi-color
Maksimālais augstums, cm17.7

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse